ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESRA er en fransk filmskole, der blev oprettet i 1972, det er den eneste private skole, som den franske regering har ret til at udstede og aflevere en statseksamen (fransk bachelor). ESRA blander teoretisk og praktisk instruktion lige i et program, der har vist sin effektivitet gennem årene. 6000 alumni arbejder nu inden for biograf og fjernsyn. Siden 2007 har ESRA tilbudt sine kandidatstuderende et valgfrit fjerde studieår i New York City, hvor de tager et 12 ugers program og skyder en kort film i samarbejde med en New York-partnerskole. Vores sommerprogrammer tilbyder kvalificerede studerende fra hele verden mulighed for at engagere sig i udfordrende akademisk arbejde i selskab med jævnaldrende, der deler deres ekstraordinære evner og kærlighed til at lære. Alle fakulteter på ESRA er anerkendte lærere og fagfolk. Vores fokus er på strenge akademikere og læring, men også på den sociale oplevelse, der kommer fra at bringe internationale studerende sammen.

ESRA : ESRA School of Audiovisual Creation

Et treårigt program i biograf og audiovisuelt: Direktion for film, Direktion for tv, Direktion for tv-serie, Produktion, redigering og billede (Cinematografi).

ISTS: Undervisningskursus for lydteknik

Et treårigt program for karrierer i Sound: studiolyd, lyd til skærmen, Live events og Radio.

SUP'INFOGRAF: Undervisningskursus til 3D-animationsfilm.

Et treårigt program til karriere i 3d animationsfilm: Direktion og animation, belysning og gengivelse og efterproduktion. NEW YORK: Graduate ESRA , ISTS og SUP'INFOGRAPH studerende kan vælge at følge et valgfrit 4. år i New York City. Dette program indeholder teoretiske og praktiske kurser, produktioner og praktikophold. Også 1. og 2. årige studerende kan følge et sommerprogram i New York City i juli måned.

Fortsat uddannelse:

I Paris, Nice, Rennes og Bruxelles tilbyder ESRA videreuddannelse til alle voksne, der søger karriereændringer, programmer fra en uge til otte måneder inden for forskellige områder: Audiovisuel direktør, Audiovisuel tekniker, lydtekniker, HD-optagelse, digital fotografering, software certificeringer (Apple og avid certificeret center).

ESRA JUNIORER

ESRA tilbyder introduktionsprogrammer til franske gymnasieelever fra 5 dage til en måned i Screenwriting, filmanalyse, lyd, regi og redigering. De finder sted i februar, april og juli i hver skole: Paris, Nice, Rennes, Bruxelles og også i Cannes under den internationale filmfestival i maj.

ESRA INTERNATIONALE PROGRAMMER:

Siden 2016 tilbyder ESRA International et etårigt filmfremstillingsprogram for udenlandske studerende på engelsk i Paris. Også siden 2016 tilbyder ESRA International 2 til 4 uger sommerprogrammer til udenlandske studerende i filmfremstilling på engelsk i Paris, Nice og Bruxelles.

ESRA - DHEC: GRADUATE PROGRAMMER

Siden 2008 tilbyder ESRA to kandidatuddannelser i Screenwriting / Directing and Production / Distribution i Paris.

Placeringer

Paris

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Address
ESRA PARIS
135 avenue Félix Faure

75015 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 44 25 25 25

Pæn

ESRA Côte d'Azur

Address
ESRA CÔTE D'AZUR
9, quai des Deux Emmanuel

06 300 Pæn, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Telefonnummer
+33 4 92 00 00 92

Rennes

ESRA Bretagne

Address
1 rue Xavier Grall
35700 Rennes, Bretagne, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 99 36 64 64

Bruxelles

ESRA Bruxelles

Address
ESRA BRUXELLES
34, Rue du Beau Site

1 000 Bruxelles, Belgien
Telefonnummer
+32 2 647 47 37

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: