ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 1972 har ESRA Group tilpasset betydelige tekniske, økonomiske og strukturelle ændringer, der kunne blive indkaldt den audiovisuelle industri.

Denne industri er i konstant forandring under indflydelse af digitaliseringsprojekter midler til produktion og distribution og internettet.

Hun er altid beder om nye avancerede tekniske færdigheder, kombineret med kunstneriske kvaliteter. Denne dobbelte ambition at skoler og lærere ESRA Group foreslog at dele med unge studerende lidenskabelige om disse handler.

Filmindustrien og den audiovisuelle sektor i Frankrig er det største i Europa. Faktisk "det franske kulturelle undtagelse" holder filmproduktion på et højt niveau af film hvert år; omfordeling af ressourcerne mellem de store nationale kanaler og temakanaler holder også mængden af ​​tv-produktion på et højt niveau.

School of audiovisuelle Creation Træning i tre år til forskellige aspekter af film og av-sektoren: biograf præstation, præstation tv, produktion tv-serie, produktion, redigering, billede. Siden oktober 2008 ESRA tilbyder for Advanced Filmvidenskab uddannelse cyklus i to år Script og retning eller produktion / distributions- for studerende fra tre.

Højere Institut for Sound Techniques Træning i tre år til hans forskellige virksomheder: sin musik, sin audiovisuelle, lyd og radio til live events.

Sup'Infograph Tre års uddannelse til en karriere i 3D animationsfilm: Retning og Animation, modellering, rendering og Lys, og 3D compositing og VFX.

ESRA New York De studerende i ESRA kan Journalister og Sup'Infograph der har afsluttet deres tredje studieår følge et valgfrit år i New York, der består af forelæsninger, selvstudier, produktioner og praktikophold.

efteruddannelse I Paris, Nice, Rennes og Bruxelles, ESRA efteruddannelse tilbyder kurser fra en uge til otte måneder på områderne audiovisuel produktion, audiovisuel tekniker, lydtekniker, HD-optagelse, script, digital foto, praktikophold Pro Logic (med officiel certificering Apple) og Pro Tools (Avid godkendt center).

JUNIOR Den ESRA tilbyder introduktionskurser til gymnasieelever fra fem dage til en måned i manuskriptskrivning, film analyse, lyd, produktion og videoredigering. De finder sted i februar, april og juli i skole (Paris, Nice, Rennes og Bruxelles) samt under Cannes International Film Festival i maj.

ESRA International Programs Den ESRA tilbyder engelsk kurser til internationale studerende, lede, redigering, manuskript, lyddesign og animation. Korte kurser finde sted i juli. Lange kurser - Et års program - starter i september og januar.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Summer courses » Se Kursus »

Videoer

The Sky Queen, un film de Simon MAIGNAN - ESRA New York 2015

"Bonus Malus" ISTS

"Out Of The Gnouf" SUP'INFOGRAPH

Kontakt

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Adresse, linje 1 ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure
75015 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside http://www.esra.edu/
Telefon +33 1 44 25 25 25

ESRA Côte d'Azur

Adresse, linje 1 ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel
06 300 Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Frankrig
Hjemmeside http://www.esra.edu/ecole-de-cinema/esra-ecole-superieure-de-realisation-audiovisuelle-formation-aux-metiers-du-cinema-et-de-la-television
Telefon +33 4 92 00 00 92

ESRA Bretagne

Adresse, linje 1 ESRA BRETAGNE 1, rue Xavier Grall
35 700 Rennes, Pays de la Loire, Frankrig
Hjemmeside http://www.esra.edu/
Telefon +33 2 99 36 64 64

ESRA Bruxelles

Adresse, linje 1 ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site
1 000 Bruxelles, Belgien
Hjemmeside http://www.esra.edu/
Telefon +32 2 647 47 37