EURECOM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EURECOM - En førende Graduate School og Research Center inden for Digital Science

EURECOM er en forskerskole og forskningscenter inden for digital videnskab placeret i Sophia Antipolis teknologipark (Franske Riviera), et større europæisk sted for telekommunikationsaktiviteter. Det blev grundlagt i 1991 i en konsortieformular [GIE], der gjorde det muligt for EURECOM at opbygge et stort netværk af berømte akademiske og industrielle partnere. EURECOM forskerhold består af internationale eksperter, der rekrutteres på højeste niveau, hvis arbejde regelmæssigt er anerkendt og har opnået international anerkendelse.

3 grundlæggende missioner:

1 / Forskning

Der er prioriteret tre forskningsfelter: Digital Security, Data Science and Communication Systems.

2 / Uddannelse på højt niveau

EURECOM tilbyder graduate og postgraduate kurser i Digital Science og tilbyder fire Master of Sciences fuldt anerkendt af den franske stat og dedikeret til udenlandske studerende. I 2012 åbnede EURECOM to post-master-grader i blomstrende sektorer: Sikkerhed for computersystemer og kommunikation og kommunikation til intelligente transportsystemer . Disse grader er 100% undervist på engelsk

MASTER GRÆNSER - MSC

EURECOM og IMT (Institut Mines Télécom) tilbyder EURECOM kandidateksamen i 4 specialer, der hovedsageligt er rettet mod internationale studerende i:

  • Master i digital sikkerhed
  • Master i datalogi og teknik
  • Master i Mobile Computing Systems
  • Master i Internet af Ting (IoT)

Disse grader er åbne for kandidater med en 3/4-års bachelorgrad i et relevant felt. Kandidatuddannelserne er akkrediteret af det franske ministerium for uddannelse og forskning som nationale mastergrad i videnskab og teknologi og giver adgang til yderligere ph.d. studier eller til topstillinger i branchen.

POST MASTER GRÆNSER

Da it-positionerne bliver stadig mere komplekse, er der brug for højere niveauer af færdigheder. EURECOM post Master grader er designet til studerende og ingeniører med en afsluttet kandidatgrad, der søger en konkurrencefordel i blomstrende felter som Digital Security og Connected Vehicles / Intelligent Transport Systems.

Post-masteruddannelsen (på fransk: " titre d'ingénieur de spécialisation "), er akkrediteret af CTI, fransk akkrediteringsagentur for ingeniørplaner, der garanterer statsgodkendelse og høj synlighed blandt virksomheder. Det europæiske kvalitetsmærke "EUR-ACE" er blevet tildelt begge grader.

To specialiseringer:

  • Sikkerhed i computersystemer og kommunikation
  • Kommunikation til intelligente transportsystemer (tilsluttede køretøjer)

3 / Oplev den franske Rivera

Med sin placering på den franske Rivera tilbyder EURECOM studerende dykning, sejlads, strandfester, EURECOM , rafting i Verdon Gorges og den enkle nydelse at bo på et sted, der nyder 300 solskinsdage om året, kun to timers flyvning væk fra Europas største hovedstæder.

2020 EXCELLENCE SCHOLARSHIP CARNOT TSN

Til vores næste EURECOM 2020 (september 2020) har EURECOM med støtte fra Institut Carnot oprettet et EURECOM / Carnot TSN Excellence-stipendium, der er åbent for fremragende og meget motiverede studerende, der ønsker at forfølge en Master of Science hos os, og som kan demonstrere en bevist appetit på forskning. Kandidatudvælgelse er baseret på ekspertise og motivation.

Info her: href = "https://www.eurecom.fr/en/les-formations/diplome-national-de-master/excellence- stipendier

Studieområde:

Kvalificerede kandidatprogrammer, der tilbydes hos EURECOM

Antal priser:

Ø1 (Én) SUPER EXCELLENCE-stipendium på 10.000 euro

ØUp til 10 (ti) EXCELLENCE-stipendier på 5.000 euro

EURECOM blev vurderet af Quacquarelli Symonds (QS) mod EURECOM i, hvad der gør et universitet i verdensklasse.
EURECOM blev tildelt en femstjernet topkvalitetsbedømmelse (ud af fem stjerner) i QS Stars University ratings 2018.
Som studiebestemmelse anerkendes EURECOM globalt for sine stærke forbindelser med industrien, den kraftige forskning og Excellence i dens undervisning .
EURECOM opnåede fem QS-stjerner i undervisning, beskæftigelsesegnethed og faciliteter .

Hvorfor EURECOM jeg EURECOM ?

"Jeg vil bestemt anbefale at bruge et år på EURECOM til nogen!"

  • Eino (FINNISH) - AALTO-studerende hos EURECOM

"Jeg vil bestemt anbefale EURECOM !

Universitetsbygningen er lille, og alle studerende er udvekslingsstuderende, så atmosfæren er meget positiv og social.

Professorerne er fra mange forskellige lande og er motiverede til foredrag og forskning.

Kursernes og forskningens emner er rettidige, og det øger studiet af motivation.

Cote d'Azur som en placering er fantastisk, for her har vi kun et par måneder af det "finske forår", og resten af tiden er det sommer.

Man skal ikke frygte det berygtede bureaukrati i Frankrig, fordi der er mange ansatte på universitetet, der med glæde hjælper med alt det praktiske.

Der er flere muligheder for at lære det franske sprog, men at kende sproget er ikke en forudsætning, da alt kan gøres på engelsk. "

  • Janita, Jomar, Eirik, Christian, Fredrik, Amund, Marius (NORSK) - NTNU-studerende på EURECOM

”Vi (Janita, Jomar, Eirik, Christian, Fredrik, Amund, Marius og alle) tog til EURECOM for at gøre noget lidt anderledes for vores fjerde år, og det viste sig at være et godt valg.

Her får vi:

- Mindre kurser på 5 eller 3 point, hvilket betyder, at du kan få et ret bredt spektrum.

- En god pasform med det spor, vi tager hjem igen - at få godkendt kursusvalg er ikke meget vanskeligt. (Vi er fra elsys, komek og data).

- En meget international gruppe af venner

- God økonomisk støtte fra Erasmus, lånekassen og CAF.

- Super flot vejr!

Overvejer du EURECOM i et semester eller to i udlandet? Kjør på! "

  • Ivan (RUSSIAN) - CTU Prag-studerende på EURECOM

”Nå, et år tilbragt på EURECOM var bestemt magnifique!

Uddannelsesniveau er højt her, så du skal ikke undre dig, at du bliver bedt om at arbejde meget. På den anden side er viden, du får her, ajour med, hvad industrien kræver og oftere endda ud over det (da EURECOM ikke kun er et universitet, det er også et forskningscenter).

Universitetsadministration, lærere og assistenter er meget venlige og har en tendens til at hjælpe dig i tilfælde af at du sidder fast med noget. Det er næsten som en lille familie :)

Foruden at komme i kontakt med moderne tendenser inden for industrien, vil du have en mulighed for at udforske en fantastisk beliggenhed i Cote d'Azur. Det er ikke nødvendigt at introducere den franske riviera, bare se på kortet og se afstandene mellem alle berømte steder. Der er faktisk meget at besøge !.

Eftersom der er ganske få studerende (fra hele verden), vil du nemt få din "rejsekammerat" eller "chillin 'kompis" med hvem du vil have (helt sikkert en masse) gode minder og fascinerende ture overalt kysten.

For mig personligt var det en fantastisk oplevelse, og jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg havde denne mulighed.

Livet ville ikke være det samme efter at have tilbragt nogen tid her. Du får nye muligheder, nye venner og varme minder.

Lang historie kort, hvis du leder efter nogle ændringer i livet, et godt eventyr eller en god tid, er dette det rigtige sted! "

  • Aida (KAZAKHSTAN) - CTU Prag-studerende på EURECOM

"Muligheden for at komme til at studere på EURECOM udgør en særlig rolle i

mit uddannelsesliv. At komme på universitetet til dobbeltuddannelsesprogram fra Prag var en enorm fornøjelig og meget givende oplevelse.

EURECOM har et multikulturelt samfund, hvor mennesker fra forskellige nationaliteter er meget godt integreret. Alle professorer og administrationen er højt kvalificerede, tilgængelige og meget hjælpsomme. Med hensyn til akademikere nød jeg virkelig den mangfoldighed af tilbudte kurser, og at jeg kunne specialisere mig i de emner, der interesserede mig mest. Kurserne er godt afbalanceret med forelæsninger, laborationer og udfordringer. Jeg har lært utroligt meget inden for og uden for klasseværelset og mødt vidunderlige mennesker. Jeg opfordrer alle til at deltage i dette program.

Sørg for, at du ikke går glip af en sådan unik og fantastisk mulighed! "

Placeringer

Biot

Address
EURECOM
450 Route des Chappes
06410 Biot
France

Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig