Ecole Camondo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Direktørens forord

I over 70 år har Ecole Camondo været uddannet og uddannet designere, der formår og forestiller interiør og udvendige miljøer; der udforsker de anvendelser og funktioner, man forventer fra private og kollektive rum. Vores skole skiller sig ud i videregående uddannelseslandskab både hjemme og i udlandet takket være den høje kvalitet af sine tværfaglige kurser inden for interiørarkitektur og objektdesign. Vi giver vores studerende nøglen til en dynamisk og dygtig faglig praksis - som altid er på farten - og er dedikeret til at dele deres viden og færdigheder. Dette ædle og enthralling ansvar, vi kollektivt leverer til vores studerende til tjeneste for professionens drift i de kommende årtier. Interiørarkitektur er på rulle, mere end nogensinde!

René-Jacques Mayer, chef for Ecole Camondo116305_camondo_school.jpg

Vores historie

En unik situation i Europa, Camondo skole, der blev oprettet i 1944, er en gren af kulturinstitutionen Les Arts Décoratifs.

En skole støttet af et museum

Fødslen af en nøgle disciplin

Den centrale 'Kunst Décoratifs' Union (som ville blive Les Arts Décoratifs i 2004) blev oprettet i 1882 på initiativ af samlere, bygherrer og industrifolk, der ønskede at vove sig ind i uddannelse. Fra 1944 begyndte Center for Kunst og Teknikker, Camondo skolens forfader, at træne eleverne i stilarternes historie; de ville uddanne efter to år, få et dekoratør diplom. 60'erne hedder anerkendelsen af det indre arkitektfirma. CADU'en fortsatte med at udvikle sin støtte til nutidig skabelse og indledte en bevægelse, der i 1969 ville føre til oprettelsen af det industrielle skabelsescenter (CCI).

I denne frugtbare kontekst, der er gunstig for intellektuelle, sociologiske og teknologiske strømme, fokuserede skolen sin indsats på opbygningen af et moderne sprog og det forlængede sin læseplan til en fuld 5 år. Skolen har efterladt sit uvurderlige varemærke på historien og DNA'et af den indvendige arkitektdesigner. I dag er det eksamensbevis, den leverer, certificeret af Ministère de l'Enseignement Supérieur et de la Recherche og anerkendes som et niveau 1 af RNCP.

Siden 1988 har skolen været placeret på 266 Boulevard Raspail i Paris, i en bygning af arkitekt Cuno Brullmann, modsat det nuværende Cartier Foundation.

I september 2019 åbner Ecole Camondo et andet sted i Toulon (af arkitekt Devillers

Placeringer

Toulon

Address
1 Parvis des écoles
83000 Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Paris

Address
266 Boulevard Raspail
75014 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig