Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Introduktion

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Ved oprettelsen af ​​École Lenôtre i 1971 reagerede Gaston Lenôtre på uddannelsesbehovet hos både franske og udenlandske fagfolk. I dag kommer mere end 3.000 praktikanter, mænd og kvinder fra hele Frankrig og mere end 100 lande til at øge deres viden og ekspertise i ekspertisen.
Hvert år skabes nye udviklingsniveauer, der bedre opfylder forventningerne hos fagfolk i fødevareindustrien.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


I næsten 20 år tilbyder Ecole Lenôtre programmer til længerevarende ophold, der giver dig mulighed for at få en intensiv træning i fransk køkken, wienerbrød og bageri:Konditor Diploma: 7 månederMadlavning Chef Diplom: 7 månederBageri avancerede træningskurser: 13 ugerGrundlæggende om fransk wienerbrød: 6 ugerGrundlæggende om fransk køkken: 6 uger

Når du går med i disse formationer, får du chancen for at blive omgivet af mange fagfolk, der er fra de bedste kokke i verden.

Du vil lære og praktisere i et klasseværelse med højst 12 studerende . På Ecole Lenôtre mener vi, at arbejde i små grupper er den bedste måde at få mest ud af vores kokke. Du vil øve dig selv og også i grupper.

Vores professionelle skole i Rungis har 13 klasseværelser og meget professionelle udstyrsbesætninger. Vi arbejder med leverandører af høj kvalitet i både mad og professionelle materialer, som du også finder i de bedste køkkener.

På Ecole Lenôtre træner vi jer til at være professionelle, og vi tror på, at vores ekspertise kan gøre dig til en af ​​de bedste kokke i morgen.

Kom og følg os på vores Facebook-side:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vores nye hjemmeside:

Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre

Placeringer

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Programmer

Spørgsmål