Læs den officielle beskrivelse

Ferrieres School of franske Excellence

At vælge at studere på Ferrières School lancerer en karriere i en sektor i konstant vækst, og som byder på utallige faglige muligheder over hele verden. Kun 15,5 miles væk fra hjertet af byen af ​​lys Paris, lige så tæt på både Paris 'vigtigste internationale lufthavne (Orly og Roissy Charles de Gaulle), Ferrières er let tilgængeligt fra centrum af Paris med offentlig transport. Hos Ferrières, mener vi, at succes kommer fra solid teoretisk og praktisk uddannelse kombineret med personlig udvikling.

Målene for Ferrières 'er at udvikle ledere for ekspertise, der er kompetente, alsidige og i stand til at holde ledende stillinger og definere fremtidige industriens behov.

For at sikre, at de færdigheder og ekspertise underviste opfylde de nuværende og fremtidige behov i Hospitality, Gastronomi og Luxury industrier, vi udviklet programmet med det tætte samarbejde med vores prestigefyldte partnervirksomheder, samt rådgivere fra top business skoler.

Multi-industri TILGANG:

Drevet af kerneværdier tradition og innovation, ydmyghed, arbejde og åben vision, mission Ferrières er tredobbelt:

Uddan fremtidige fagfolk fra hele verden, gennem en række programmer, der passer til industri krav i Gastronomi, gæstfrihed og luksus: Bachelor, MSc og Culinary kvalificerende programmer Bidrage til fremme af viden og praksis i de tre dimensioner: madkultur, Hospitality management, Luksus og Event plannng. Styrke indflydelse og tiltrækningskraft Frankrig i disse områder af ekspertise.

FERRIERES HIGH-END ØKOSYSTEMER:

Den Ferrières 'omfattende Ecosystem giver de studerende med en enestående faglig erfaring og straks konfronterer dem med "excellence" takket være en række flere restauranter, en etablissementer og et 4 * hotel. Disse institutioner, som ikke er ansøgning, men professionelle enheder, der ledes af et team af erfarne Hospitality fagfolk og Forretningsmænd, nogle af dem prismodtagere af «Meilleur ouvrier de France» award. De tilbyder high-end køkken og en verdensklasse service til en krævende kundekreds.

Som deres kapacitet øges, er de studerende gradvist optaget i forskellige stillinger i køkkener, spisning, indkøb, sommelier afdeling, bar, front office, Guest Relations, rengøring, salg, reservationer, vedligeholdelse, markedsføring, finansiering, e-marketing og planlægning begivenhed. Dette hands-on erfaring opfylder den akademiske læring.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Ferrieres Paris

Ferrières 'MSc 2 Programmet fokuserer på Differentiering og ekspertise, med 5 specialer, herunder MSc Hospitality Management. ... [+]

Ferrières School MSc, helt leveret på engelsk, opfylder de nuværende og fremtidige behov for Hospitality, Gastronomi og Luxury industrier. MSc Ferrières sigter mod at forberede de nuværende eller fremtidige fagfolk til lederstillinger inden for International Hospitality Management.

MSc Ferrières er en fuld tid cours e undervist over en 2-årig periode fordelt undervist, afhandling og praktikophold.

Varighed: 2 år Credits: 120 ECTS Sprog: Engelsk Indtag: September Start Dato: Slutningen af September 2017 Certifikat Tildelt efter 2 år: Master of Science i International Hospitality Management Praktikophold: Vi guider vores studerende til at få praktikophold i de bedste Hospitality institutioner. Beliggenhed: Ferrieres-en-Brie, Paris-området ... [-]
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk