Læs den officielle beskrivelse

Siden 2001, vores hotel hilser kandidater til undersøgelser af de videregående uddannelser i Commerce, Kommunikation, turisme, Human Resource Management, Mode og Fashion Marketing. Det omfatter også forberedende kurser for paramedicinsk bistand, sundhed, socialt arbejde, ingeniørskoler, politiske og administrative videnskaber, stadig mere selektive.

Vores plan er klar og ambitiøs: at uddanne unge voksne og ansvarlige borgere i verden, for at give dem tillid til dem at nå deres fulde potentiale gennem en balance mellem faglig og almen viden af ​​høj kvalitet.

Vores undervisning er baseret på den ekspertise, et team af erfarne interessenter og fagfolk, motiveret og dedikeret til at støtte vores studerende, for bedre at kunne forberede dem til konkurrencer og undersøgelser, mens deres andel realiteter erhverv, som de er bestemt.

vores hotel perfekt integreret i Bordeaux livet i hjertet af "Campus Chartrons", giver vores studerende en enestående, dynamisk og venlig. regional aktør anerkendt FORMASUP CAMPUS er i vid udstrækning investeret i foreningen og økonomiske struktur i Aquitaine regionen.

Inddragelse af vores teams, motivation af vores kandidater, dynamikken i gamle med dem har succes FORMASUP CAMPUS. Og det er vores succes!

De fleste af Formasup Campus

Programmer over 5 år præget af et niveau afsnit I certificeret af staten i Marketing, Kommunikation, turisme, Human Resources.

Flere konkurrencer forberedelse programmer for Grandes Ecoles.

Interaktiv undervisning ledet af eksperter fagfolk inden for deres aktiviteter

Coaching og pædagogisk overvågning tilpasset af erfarne lærere referenter

En skole liv softwaren fra eksternt søgbare på noget tidspunkt (Extranet)

Et år præget af animerede business konferencer med anerkendte fagfolk.

En Stage & Alternation tjeneste, der støtter dig i at nå dine professionelle mål.

En åbning på den internationale fremme international handel: studieture, praktik i udlandet, Leonardo stipendium ...

Udviklingsprojekterne sprog / vurdering niveauer: TOEIC, DELE & EUBAT ...

En rig og levende fællesskab liv: dag og aften Integration, Gala nytår, eksamen, student kontor "BDE Let'Sup", "Chartrons Campus" studenterforeninger "Turisme Sup" "Sup HRM", og Alumni Association "Alumni Formasup" ...

CPhI: Højere Institut for Forberedelse til konkurrence

Den ekspertise, PECS, det første netværk af forberedende klasser Sundhed Studies, med 18 skoler i Frankrig;

Differentieret instruktion for hver ledsagende tættere på deres karriere planer og muligheder;

Individualiseret overvågning af forløbet af hver (rapport kort, forældremøder / lærere, få rådgivning om valg af konkurrencer og gateways, månedlige møder styre);

Regelmæssig evaluering af erhvervet (1-2 gange om ugen, inter-school hvid nationale konkurrence netværk PECS);

En erfaren lærerteam og brudt den mest selektive indlæg bakke konkurrence;

En kontinuerlig ur på konkurrencen (programmer, test nærmere bestemmelser);

En blandet lærerteam, som kombinerer akademiske lærere, professionelle rådgivere og vejledere;

Innovative partnerskaber med foreninger (solidaritet tutoring ZUP CO);

En alumnenetværk, der vidner om deres oplevelse af konkurrencen;

Indbydende lokaler, i hjertet af studerende Chartrons distriktet i Bordeaux og betjenes af sporvogn (linje B stop "Chartrons").

Programmer undervist i:
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Formasup Campus

Le Mastère Dirigeant Manager Opérationnel d’entreprise, Majeure ENTREPRENEURIAT est un titre certifié niveau I, reconnu par l’état et inscrit au RNCP sous l’autorité de C ... [+]

Objectif professionnel Le Mastère Dirigeant Manager Opérationnel d’entreprise, Majeure ENTREPRENEURIAT est un titre certifié niveau I, reconnu par l’état et inscrit au RNCP sous l’autorité de C3 Institute sous l’intitulé «Dirigeant Manager Opérationnel d’Entreprise».

Il permet d’acquérir l’ensemble des compétences du manager opérationnel nécessaires au développement et à l’amélioration des performances de l’entreprise. Deux années pour professionnaliser le métier de dirigeant, apprendre à développer des stratégies, maitriser l’avenir de l’entreprise en création ou préparer efficacement la transmission.

Le Dirigeant Manager Opérationnel d’Entreprise assure le développement général d’une entreprise et de ses activités, produits et prestations de services. Il définit les orientations stratégiques.... [-]

Frankrig Bordeaux
September 2019
Fransk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Formasup Campus

Master DMOE, major Merchandising: Fashion & Design er certificeret som niveau I, anerkendt af staten og er registreret i RNCP under C3 Institut for autoritet under ov ... [+]

Master DMOE, major Merchandising: Fashion & Design er certificeret som niveau I, anerkendt af staten og er registreret i RNCP under C3 Institut for autoritet under overskriften "Operational manager Corporate Leader."

Det gør det muligt at erhverve alle de grundlæggende operationelle manager til at udvikle og forbedre virksomhedens resultater. To år til at professionalisere virksomheden leder, lærer at udvikle strategier, mestrer virksomhedens fremtid ved at skabe eller effektivt forberede transmission.

Leader Operational manager Enterprise sikrer den overordnede udvikling af virksomheden og dens aktiviteter, produkter og tjenesteydelser. Den definerer de strategiske retninger.... [-]

Frankrig Bordeaux
September 2019
Fransk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Formasup Campus

Leader Operational manager Enterprise sikrer den overordnede udvikling af virksomheden og dens aktiviteter, produkter og tjenesteydelser. Den definerer de strategiske ret ... [+]

PROFESSIONAL MÅL Det gør det muligt at erhverve alle de grundlæggende operationelle manager til at udvikle og forbedre virksomhedens resultater. To år til at professionalisere virksomheden leder, lærer at udvikle strategier, mestrer virksomhedens fremtid ved at skabe eller effektivt forberede transmission.

Leader Operational manager Enterprise sikrer den overordnede udvikling af virksomheden og dens aktiviteter, produkter og tjenesteydelser. Den definerer de strategiske retninger.

* Titel "Leader manager operationelle business" indspillet i RNCP, certificeret af statsligt niveau jeg i samarbejde med C3 Institute (plug - 310P kode i EUT af 2014/11/19).

INDHOLD

CORE... [-]

Frankrig Bordeaux
September 2019
Fransk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Formasup Campus

Validere en titel certificeret af staten niveau I manager Human Resource Development og Sociale relationer giver adgang til strategiske positioner af en SMV eller en stor ... [+]

Validere en titel certificeret af staten niveau I manager Human Resource Development og Sociale relationer giver adgang til strategiske positioner af en SMV eller en stor gruppe både nationalt og internationalt.

Organiseringen af ​​HR tendens til at opfylde sine missioner, til at arbejde på: - Udvikling af et administrativt Division, der står for udførelsen af ​​Payroll aktiviteter Personnel Administration, styring af sociale erklæringer, ledelse tid og erhvervsuddannelse.

Udvikling af konsulentydelser til styregruppen, og eksperthjælp til de involverede i HR-funktionen.

Udvikling af en struktureret støtte gruppe lokale HR-ledere af politiske indsættelse på deres population af ledere og medarbejdere. ... [-]
Frankrig Bordeaux
September 2019
Fransk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Remise des Diplômes FORMASUP Campus 2015

Des Boxers de Bordeaux à Formasup Campus

Harlem shake by Formasup Campus

Wine Not ? Formasup 2014

Belle année 2016 avec Formasup Campus !