HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Heip har en rig erfaring med over et århundrede og et stort netværk af alumner; fakultet af usædvanlig høj kvalitet er sammensat af jurister, økonomer, geografer, demografer og berømte personligheder fra den akademiske verden, diplomatiske, militære. Desuden et netværk af internationale partnere giver eleverne mulighed for at gennemføre en del af deres studier i et udenlandsk universitet.

Det har en privilegeret beliggenhed med en moderne campus i hjertet af Paris, der tilbyder de studerende et sted at arbejde.

integrere HeipEr på én gang passe ind i en historie, deltage i et pædagogisk projekt og spændende forskning, og frem for alt til at bygge en professionel fremtid.

Integration Heip skole er samtidig være en del af en historie og deltage i et projekt

Heip er en selvstændig skole, institution af gratis videregående uddannelse Act 1875 og reguleres af en 1901 lov forening.

Oprettet i 1899, det har en stor erfaring, både intellektuelle og uddannelsesmæssige, i over et århundrede

Ved skillevejen mellem flere fagområder, studere internationale relationer og politiske krav til at vide alt på én gang historien, jura, politisk og samfundsvidenskab, Økonomi ... På dette grundlag for mere end et århundredes førende eksperter i hver af disse discipliner, men også aktører i det politiske og internationale verden, har besluttet at arbejde sammen om at videregive deres viden og deres ekspertise til at tilbyde en unik uddannelse for studerende lidenskabelige politiske og internationale spørgsmål.

En fakultet af usædvanlig høj kvalitet

Siden starten, fakultetet består af akademisk aktivitet eller emeritus, historikere, jurister, politologer, økonomer, geografer, demografer, litterære, men også kendte personligheder fra den diplomatiske, politiske, militære.

En vigtig internationalt netværk

Et netværk af internationale partnere, i konstant udvikling, giver eleverne mulighed for at gennemføre en del af deres studier i et udenlandsk universitet. Hvert år studerende forlader for et semester i større udenlandske offentlige universiteter i Storbritannien, Rusland, Italien, Spanien, Tyrkiet ...

En skole på en menneskelig skala

Student grupper ikke overstiger fyrre elever; sprogundervisning sammen studerende på alle kampagner; Lærerne er der, åbne spørgsmål: Heip er ikke bare en skole, det er et mødested, et sted med projekt, hvor han ofte klasser er skabt i den studerendes program, hvor udveksling partnerskaber underskrives, fordi en elev ville forlade for en ny destination, hvor, står over for en brændende spørgsmål, er en særlig konference, så vi kan informere, så vi kan forstå ...

En privilegeret

Heip har en privilegeret beliggenhed, i Paris selv, i moderne og rummelige lokaler, der tilbyder de studerende et godt sted at arbejde med cafeteria, bibliotek, læsesal.

Placeringer

Paris

Address
HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques,
10 rue Sextius Michel

75015 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: