IAE Grenoble

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som Graduate School of Management ved Université Grenoble Alpes (UGA) er Grenoble IAE's mission at uddanne og udvikle både specialiserede ledere og ledere med dobbelt kompetence. For at udføre sin mission trækker IAE på praktisk praktisk ekspertise og ledelsesforskere i verdensklasse.

Grenoble IAE udvikler talent:

 • På bacheloruddannelse (3. år) og kandidatuddannelse (M1
 • I fuldtidsstudier, i arbejdsprogrammer og i lederuddannelsesprogrammer;
 • Inden for marketing, ledelse, finans, informationssystemstyring, innovationsstyring og teknologi.

Innovation og fremskridt inden for ledelsespraksis i hjertet af IAE's vision

Grenoble IAE's tilgang er baseret på kontinuerlig anvendt forskning kombineret med et ubarmhjertigt ønske om at få netværk med erhvervslivet . Forskernes rigelige energi inden for ledelsesvidenskab, det stærke partnerskab, det opretholder med ingeniørskoler, de praktiske initiativer, det sponsorerer til støtte for iværksætterånd, og (lad os ikke glemme) de højt kvalificerede kandidater, den producerer år efter år - alle disse faktorer bidrager til forbedret innovation for alle spillere i økosystemet. Uanset om det er et finansielt perspektiv, eller med hensyn til økonomi, samfundsmæssig velvære og innovation, har Grenoble IAE allerede haft en betydelig indflydelse på sit økosystem ved at sprede international anerkendelse . I hjertet af et verdenskendt økosystem er IAE's vision at være førende inden for innovation og standardbærer af fremskridt inden for ledelsespraksis .

60 års succes

Grenoble IAE ligger, hvor videnskabelig forskning skærer forretningsinnovation, og har en unik position inden for netværket af handelsskoler i Frankrig. Fra denne privilegerede position har skolen bygget sit ry på sine uddannelser, herunder Master in Management of Strategic Purchasing (DESMA), Master of Quantitative Marketing (le Quanti) og Master in Finance, Accounting and Auditing (CCA ).128370_caisse_savon_alternantsdeGrenobleIAECPIERREJAYET151.jpg

Hvorfor vælge Grenoble IAE?

Vælg at studere på Grenoble IAE, og du drager fordel af alle funktionerne i en kvalitetsstyringsskole, herunder komfortable faciliteter, personlig support og professionelt netværk. På samme tid har du adgang til de mange tjenester, der findes i et stort offentligt universitet på en enestående campus. Du får det bedste fra begge verdener!

En praktisk pædagogisk tilgang på linje med virksomheder

Grenoble IAE tilpasser sine programmer efter virksomhedernes behov og lægger særlig vægt på anvendt læring . Takket være sine forretningsforbindelser, dens store pulje af tilknyttede professorer og dens alumnenetværk, IAE aktiv dialog mellem førende virksomheder gennem forskergrupper, forbedring udvalg, universiteter og virksomheder stole, industri workshops (for eksempel på forhandling, iværksætteri, eller køb ), praktikfora og konferencer: der er stimulerende aktivitet hele året rundt på Grenoble IAE!

En personlig tilgang til studiet

Med beskæftigelsesegnethed i centrum af sin mission tilbyder Grenoble IAE personlig professionel support . At rådgive og orientere eleverne til at maksimere den studerendes potentiale er en af de største interesser i skolens pædagogiske team. Takket være sin tværfaglige tilgang og sin forbindelse til den professionelle verden kombinerer Grenoble IAE en række kompetencer, der tilskynder til iværksætterånd og innovation.

Et stærkt internationalt fokus

Grenoble IAE har en mangeårig tradition for samarbejde med handelsskoler overalt i verden; især i Brasilien, Kina, Indonesien og Rusland . Hvert år tilmeldes mere end 500 studerende fra 70 forskellige lande til Grenoble IAE. Derudover kan Grenoble IAE-studerende drage fordel af et af de mange internationale udvekslingsprogrammer til at tilbringe et semester eller et år på at studere eller gennemføre en praktikplads uden for Frankrig. Eller vælg at blive mere internationalt fokuseret lige her i Grenoble ved at tilmelde dig et af de fire M2-programmer, der udbydes fuldt ud på engelsk.

Et indbydende miljø og fantastiske faciliteter

Grenoble IAE byder dig velkommen med moderne og fuldt udstyrede bygninger , både i Grenoble og i Valence. Enestående studerendes liv på campus, i et bevaret naturligt miljø , giver studerende mulighed for at udøve en række forskellige sportsgrene - og i nogle tilfælde også på verdensplan . Der er en række studieklubber på IAE, der giver liv og beriger det daglige studerendes liv. Disse inkluderer AIESEC, Junior Enterprise og klubber, der promoverer humanitære projekter .

IAE-mærket - Et vigtigt netværk!

Grenoble IAE hører til netværket IAE FRANCE, University Schools of Management. Dette netværk på 35 skoler inkluderer mere end 30 bachelor-, master- og ph.d.-studier. programmer i ledelse og forener 49.500 studerende. IAE France er et vigtigt netværk af fagfolk og et tegn på kvalitet.

Nøgletal

 • 60 nationaliteter
 • 350 fagfolk, der bidrager til undervisningspersonalet
 • 110 internationale partnere
 • 800 kandidater om året; mere end 23.000 siden 1956
 • 2000 studerende
 • 250 praktikpladser og sandwichkurser om året
 • 1700 firmakontakter
 • 93% beskæftigelsesfrekvens inden for 8 måneder efter eksamen

Placeringer

Saint-Martin-d'Hères

Address
Avenue Centrale,525
38040 Saint-Martin-d'Hères, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Valence

Address
51 rue Barthélémy de Laffemas
26901 Valence, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: