IAE Pau-Bayonne

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IAE Pau-Bayonne er universitetsskolen for ledelse og tilbyder graduate kurser i ledelse ved University of Pau og Pays de l'Adour (UPPA).

IAE tilbyder 17 specialiserede programmer fra bachelor til master og ph.d. niveau, der er tilpasset virksomhedernes behov og forbedret ved den seneste forskning inden for ledelsens faglige område.

Det tilbyder tre arbejdsstudier: en lærlingskontrakt, faglig træningskontrakt og praktikophold.

IAE Pau-Bayonne forbereder deres elever gennem deres studier for ledende stillinger inden for ledelse og forretningsroller i Frankrig og internationalt.

Deltag i vores IAE Pau-Bayonne : University Graduate School of Management!

Beliggende mellem Pyrénées-bjergene og den baskiske kyst, i hjertet af Euroregion Aquitaine-Euskadi og indgangen til Spanien, er IAE Pau-Bayonne etableret på to campusser: Pau og Bayonne. Udover dette ideelle miljø for arbejde og fritid tilbyder vores universitetsskole for ledelse fremragende faciliteter, innovative undervisningsmetoder, højt akademiske niveau fakultet medlemmer og en bred vifte af institutionelle partnerskaber i Frankrig og udlandet (45 internationale samarbejdsaftaler). De udvalgte elever er optaget i målrettet små klasser. Dette valg giver dem mulighed for at drage fordel af en menneskelig skala struktur og en personlig opfølgning, der stræber efter excellence i undervisning og forskning i Management Sciences.

IAE Pau-Bayonne er universitetsskolen for ledelse, en garant for et uddannelsesforløb for offentlig uddannelse i ledelse inden for universitetet i Pau og Pays de l'Adour. Vores skole tilbyder selektive grader på Master og Ph.D. niveau, skræddersyet til virksomhedernes behov og fodret med de seneste fremskridt inden for ledelsesforskningsområdet. IAE University School of Management forbereder vores elever til at integrere højt positionsjob i forskellige ledelsesområder i Frankrig eller i udlandet.


5 grunde til at vælge en IAE/>

Akademisk Excellence

 • Prestigefyldt international akkreditering som EQUIS, EPAS
 • Stat anerkendte grader
 • Praktisk orienteret forskning

Forskningscentre

 • Forskningsforskning og forretningsteorier anvendes til real-world udfordringer
 • 32 Forskningslaboratorier, nogle af dem, akkrediterede
 • Internationale forskningsaktiviteter og projekter

Studerende

 • Fransk som fremmedsprogkursus
 • Bistand til indkvartering og andre elevtjenester
 • Campuser i franske bycentre

Corporate forbindelser

 • Programmer designet til virksomheder for virksomheder
 • Fremragende jobplaceringskurser
 • Tæt tilknytning til virksomheder

International identitet

 • Til stede i større internationale konferencer om uddannelse: APAIE, EAIE, NAFSA
 • Mere end 50 bachelor- og kandidatuddannelser undervist på engelsk
 • Et aktivt netværk af 1000 topniveau internationale partnere
 • Samarbejdsområder: mobilitet for studerende og fakulteter, dobbeltgrads programmer, korte programmer, off-shore-programmer mv.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i General Management

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Bayonne

Karriere ændrer sig til at blive mere væskebaserede både på akkumulering af færdigheder og viden og om integration af det personlige og faglige liv. Mange organisationer kæmper stadig for at finde ledere, som er effektive og passer i den stadig mere globale økonomi. Direktører bliver bedt om at opføre sig nimbly, at være åbne for at ændre med kort varsel, at tage risici løbende, at blive stadig mindre afhængige af regler og formelle procedurer. Denne IAE-master i generel ledelse er designet som en generel ledelseskvalifikation for talentfulde individer, der søger at videreudvikle deres forretnings- og strategiske ledelsesmæssige færdigheder. [+]

Fransk stats diplom - Fuldstændigt undervist på engelskFokus på international og generel forretningsforvaltningIkke mere end 30 studerende pr. GruppeHøjkvalitetsprograminnovative undervisningsmetoderInterkulturelle gruppeprojekter, business game simuleringLav en spændende Master i Frankrig og udfordre dig selv/>

Karriere ændrer sig til at blive mere væskebaserede både på akkumulering af færdigheder og viden og om integration af det personlige og faglige liv. Mange organisationer kæmper stadig for at finde ledere, som er effektive og passer i den stadig mere globale økonomi./>

Direktører bliver bedt om at opføre sig nimbly, at være åbne for at ændre med kort varsel, at tage risici løbende, at blive stadig mindre afhængige af regler og formelle procedurer.... [-]


Videoer

IAE FRANCE

C'est ça l'IAE !