ICN Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Præsentation:

ICN Business School er en fransk Management School tilbyder studerende mulighed for at studere Business og økonomi inden for Bachelor / BBA og Master / MSc programmer.

Skolen har 3000 studerende (heraf 38% internationale studerende) fordelt på 5 lokationer verden over: Paris, Nancy, Berlin, Nuremberg, Shanghai

Siden 1905 har ICN Business School været 'Grande École' i det østlige Frankrig og i hjertet af Europa. Dens identitet og udvikling er baseret på forbindelserne mellem ledelse, teknologi og kunst. Disse forbindelser vil være afgørende determinanter for morgendagens økonomiske miljø. ICN-samfundet er drevet af tre grundlæggende værdier, som finder deres sande udtryk i målene for Artem Alliance *: åbent sind, engagement, holdånd.

* Artem Alliance er et unikt partnerskab mellem École nationale supérieure d'art et de des design de Nancy (School of Art and Design), Mines Nancy (School of Engineering) og ICN Business School (School of Management). Det er en alliance, der i sine uddannelsesprogrammer fremmer tværfaglighed, alternative læringsmetoder, kreativitet og innovation, alle med det formål at træne en ny generation af skabere og beslutningstagere.

akkrediteringer:

ICN Business School er akkrediteret af Association of MBA's (AMBA) og European Foundation for Management Development (EQUIS).

Placeringer

Nancy

ICN Business School

Address
2 place de la Défense 92053 Paris la Défense
92053 Nancy, Grand Est, Frankrig
Telefonnummer
+33 3 54 50 25 00

Nürnberg

Address
Rollnerstrasse 8
90408 Nürnberg, Bayern, Tyskland

Berlin

Address
Friedrichstadt Passage
10117 Berlin, Berlin, Tyskland

Puteaux

Address
2 place de la Défense, 92053 Paris la Défense
92053 Puteaux, Ile-de-France, Frankrig

Akkrediteringer