ID4FOOD

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ONIRIS er en institution for videregående uddannelse og forskning af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Forankret på dens område og åbne for det europæiske område, det har en meget bred tematisk rækkevidde, herunder dyresundhed og folkesundhed, klinisk, biomedicinsk og bioteknologi i sundhedens tjeneste, fødevarevidenskab og procesteknik.

ONIRIS sigter mod at være aktiv inden for dyrs og menneskers sundhed, som bidrager aktivt til begrebet "en medicin, en sundhed", og mad. Til disse to hovedtemaer, plus et bidrag til en tværgående tema om miljø og bæredygtig udvikling.

ONIRIS tog omkring 1.200 studerende, herunder ved at tilbyde tilsvarende uddannelse: - for veterinære erhverv (veterinær læge grad). Specificiteten af ​​denne uddannelse patologer og ledende biologer er at kombinere de kompetencer, der erhverves gennem uddannelse af klinikken, især inden for europæisk plan hospital, der følger af forskeruddannelse - de tekniske erhverv (ingeniøruddannelser) med to specialer: specialitet "fødevarer / foder" specialitet "Sundhed bioteknologi".

I begge specialer, den Oniris ingeniøruddannelser har en meget stærk tilstedeværelse i den industrielle struktur og meget specifikke værktøjer professionalisering og forskning som teknologisk haller nær-industrielle betingelser.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Specialized Master samarbejdsbaseret forvaltning af innovation mad

på universitet Fuldtid September 2019 Frankrig Nantes

Den kollaborative innovation tilbyder en ny besvarelse af de problemer i forbindelse med gennemførelsen af ​​innovationsstrategier [+]

Hvorfor en kandidatgrad i innovation mad?

Baggrund:

Den kollaborative innovation tilbyder en ny besvarelse af de problemer i forbindelse med gennemførelsen af ​​innovationsstrategier ved agroindustrien.

I den forbindelse fødevareindustrien brug tværfaglige ledere er uddannet i åben og samarbejdsorienteret innovation og byder nøgle til at udvikle strategier til at opfylde de økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer i verden i dag og i morgen.

Mål:

Master Management Collaborative Innovation Food bæres af fem institutioner for videregående uddannelser og forskning - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique School - Ecole Supérieure d'Landbrug d'Angers, - Oniris, National Veterinary School, fødevarer og fødevarer Nantes-Atlantique - Nantes Universitet Master har til formål at bringe dig to uundværlige kvaliteter værdsatte i dag: åbenhed og specialisering.... [-]


Videoer

Id4food