Læs den officielle beskrivelse

At vælge IDRAC Business School er at vælge en unik måde at lære og forstå fremtidige personlige og faglige udfordringer.

At vælge IDRAC Business School skal konfronteres med virksomhedens virkelighed, med det i branchen, der giver dig mulighed for at validere, professionelle kompetencer på højt niveau og for at afsløre dine ambitioner.

At vælge IDRAC Business School er at vælge:

 • Akademisk ekspertise.
 • Et bidrag fra vores forskning om "rethinking business model".
 • En uddannelsesmæssig innovation fortsætter.
 • Et bredt udvalg af internationale kurser.
 • En livskvalitet på vores campus.
 • En støtte til beskæftigelsen og forberedelsen med veksling.

Gør vores elever, kvinder og mænd, der tager deres fremtid i egne hænder, støtter dem til beskæftigelse gennem en pædagogik til opmuntring her er engagementet fra holdene i IDRAC Business School .

IDRAC Business School , en lokal Business School

IDRAC Business School tilbyder et uddannelsesmæssigt tilbud, der forudser og reagerer på udfordringerne i den globale økonomi, modernitet og generationsændringer.

Det territoriale netværk tillader permanente krydsninger mellem det akademiske, det økonomiske og det internationale miljø.

IDRAC Business School er organiseret på en human scale campus. De er gode steder at bo.

Til hvert sit program, til hver sin karriere

IDRAC Business School tilbyder business school programmer fra Bac til Bac 5 (også tilgængelig af VAE): BTS, Bachelor, Program Grande Ecole, MBA specialiseret, MSc.

IDRAC Business School bringer en ægte IDRAC Business School omkring sine grundværdier og overvejer individuelle handlinger som en del af den kollektive præstation.

Missioner og værdier

IDRAC Business School er skabt for at tilbyde et alternativ til traditionelle elitistiske modeller. IDRAC Business School er en business school grundlagt på en dyb humanistisk overbevisning og søger altid at værdsætte sine studerendes og elevernes stærke og personlige kvaliteter.

IDRAC Business School er etableret i hjertet af territorier i Frankrig og IDRAC Business School og involverer lokale økonomiske aktører i sin pædagogik og forskning, der IDRAC Business School en række træning fra Post-Bac til Bac 5 og videreuddannelse.

IDRAC Business School opfylder således virksomhedernes behov med hensyn til faglige og ledelsesmæssige færdigheder og bidrager til økonomisk udvikling ved at foregribe trends og udviklingen i handel og dets interessenter.

Værdierne på IDRAC Business School

Ved at lytte og udvikle altruisme følger IDRAC Business School dem i deres udvikling. Gennem udveksling strukturerer og styrker skolen ansvaret og giver mening til dets offentlige og dets medarbejders engagement. IDRAC Business School er etableret i hjertet af territorierne, i Frankrig og i IDRAC Business School , og er en multi-campus skole, der involverer lokale økonomiske aktører i sin pædagogik og forskning. Skolen opfylder virksomhedens behov med hensyn til faglige og ledelsesmæssige kompetencer og bidrager til økonomisk udvikling ved at foregribe trender og udviklinger i international handel.

IDRAC Business School mission er at afsløre og afsløre individuel og kollektiv potentiale.

Skolen sætter individet i centrum for hans tilgang og forsøger at få ham til at overgå sig selv. Det respekterer mangfoldighed og giver alle mulighed for at værdsætte deres personlighed.

Medarbejdere deler oprigtige menneskelige værdier og et fælles ønske om at fremme iværksætteri og professionalisme. Skolen giver en strukturel ramme for udviklingen af hver enkelt af sine elever. Det forbereder sine publikum til at erhverve adfærdskvaliteter, en initiativånd, en smag for risiko og evne til at opbygge relationer. IDRAC Business School muliggør erhvervelse af omgående operationelle faglige færdigheder, der gør det muligt for sine studerende at tilpasse sig komplekse multikulturelle miljøer og udvikle deres beskæftigelsesegnethed.

IDRAC Business School 's undervisningsmetode fokuserer på virkelige scenarier. De stimulerer kapaciteten til forventning og selvtillid. Skolen mener, at læringsansvar kræver en række oplevelser og involvering i handlingen. Alternationen er en pædagogisk dynamik til effektiviteten demonstreret af skolen siden oprettelsen.

Forskning på IDRAC Business School

Forskningen udført af IDRAC Business School bidrager til at stimulere sine elever ved at gøre det muligt at teste deres beslutninger om konkrete projekter. Det er også nyttigt for virksomhedsledernes beslutninger og deres præstationer. Dens lærerforskere bidrager til at bestemme den økonomiske værdi af innovation og kreativitet gennem kommerciel validering og deltage i fremkomsten af en ny ledelse, som verdens udvikling kræver.

Det er denne balance, der gør IDRAC Business School stærk og pålidelig.

113963_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

styrker

IDRAC Business School er bekymret for de økonomiske og sociale spørgsmål i vores verden og giver eleverne en ny måde at tænke og handle på.

IDRAC Business School fokuserer på erhvervelse af erhvervskompetencer, udvikling og kritisk tænkning for hver elev. IDRAC Business School uddannelsesprojektet fokuserer på fire biaser:

 • beherskelse af koncepter.
 • færdighedsudvikling.
 • åbningen på virksomheden.
 • personlig support.

Diversificeret træning fra LAC til BAC 5

IDRAC Business School tilbyder programmer forankret i virkeligheden i erhvervslivet. Forudsat at hver elev har en unik personlighed og et projekt, er kurserne forskellige:

 • BTS "International Trade", "Operational Commercial Management", "Forhandling og digitalisering af kunderelationer", "Forvaltning af SMV'er"
 • BACHELOR "Marketingchef og forretningsudvikling", "Salgs- og marketingoperationschef", "Teknisk salg"
 • Grande Ecole Program
 • Specialiserede MBA-programmer
 • Fortsat uddannelse

En tilstedeværelse i hele Frankrig

Spredt på fransk område giver IDRAC Business School campuserne mulighed for at finde en skole i de vigtigste økonomiske centre i Hexagon.

Nærhed med virksomheder

På grund af sine 50 års forretningsforbindelser har IDRAC Business School således opnået en vis anerkendelse fra virksomheder og institutioner med bred rækkevidde.

Med næsten 6.000 unge om året på en praktik eller sandwich kursus, er det alle virksomheder, der på tværs af alle beskæftigelsesområder kan måle tilstrækkeligheden mellem vores træning og de færdigheder, der forventes i virksomheden.

Skolen har 25.000 faglige partnere.

International på IDRAC Business School

De 7 associerede campusser

IDRAC Business School er til stede overalt i Frankrig. Med sine 7 associerede campusser i Barcelona, Brno, Cork, Dublin, New York, Beijing og Santander tilbyder skolen studerende mulighed for at gå på fuld nedsænkning ved at følge et intensivt program på fremmedsprog.

100% engelsk kurser i Frankrig

Pas på, at alle elever ikke kan forlade et år, giver IDRAC Business School dem, der bliver i Frankrig for at tage et semester med kurser 100% på engelsk!

Det akademiske ophold i udlandet

IDRAC Business School er i dag en partner på 100 campusser i 40 lande på 5 kontinenter!

Hver campus er blevet omhyggeligt udvalgt baseret på akademisk niveau, by og sprog.

Feltoplevelser

Studerende kan tage en international tur som led i en praktikplads. IDRAC Business School giver opfølgning gennem hele praktikperioden.

Uforglemmelige ophold for at tro på vore vidnesbyrd.

Medlem af HEP Education

Den kollektive HEP EDUCATION er en frivillig alliance med 35 skoler og uddannelsescentre omkring 3 fælles værdier - Humanisme, Entreprenørskab, Professionalisme - HEP

HEP EDUCATION mener i en pædagogik af opmuntring og akkompagnement. Det forsvarer en militant vision for uddannelse, der har til formål at gøre vores elever, kvinder og mænd, der er succesfulde og tager deres fremtid i egne hænder.

HEP EDUCATION tilbyder gennem sine medlemmer en undervisning og et program af forpligtelser og tjenester, der opfylder de 3 værdier - humanisme, iværksætteri, professionalisme - HEP

Lanceret om vinteren 2016, tilbyder HEP EDUCATION tilbud og service implementeres gradvist siden starten af 2017 skoleåret.

Programmer undervist i:
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IDRAC Business School

Gennem en beslutsom strategisk tilgang gør det fjerde år det muligt at sætte perspektiv på de store beslutninger, som en leder skal træffe i henhold til den livscyklus, h ... [+]

Grande Ecole-programmet udsteder et Visé BAC 5-diplom med en kandidatgrad.

Det højeste niveau af sondring, der ydes af ministeriet for videregående uddannelser og forskning, kandidatuddannelsen er garantien for et meget højt niveau af faglige og faglige færdigheder.

Hvad er graden af mester?

Kandidatuddannelsen er en anerkendelse af visse kurser på Bac 5-niveau af ministeriet for videregående uddannelse og forskning på skoler, der opfylder flere ekspertkriterier (kvalitet af uddannelse, international åbenhed osv.).

Takket være vores Grande Ecole Program, vil du kunne opnå en grad i ledelse med graden af master. En af de største fordele ved denne anerkendelse er, at det i høj grad letter anerkendelsen af din grad i ledelse i udlandet. Hvis du ønsker at forfølge en international karriere, er det et klart plus!... [-]

Frankrig Lyon
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IDRAC Business School

I dag fremmer digital markedsføring via digitale medier (smartphone, tablet, computer osv.) Virksomheder og mærker midlerne til at skabe vækst, samtidig med at investerin ... [+]

En pædagogik ved handling i tjeneste for at erhverve dine evnerFærdigheden blokerer

Specialiserede MBA-programmer er organiseret omkring færdigheds blokke afsat til kerne discipliner for ledelse og økonomiske anliggender.

Modulerne af kurser er organiseret i henhold til en pædagogisk progression defineret fra målsætningerne om færdigheder til at erhverve.

Udvikle handels- og markedsføringsstrategien

Definer virksomhedens positionering, identificere potentielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastlæg forretningsmæssige mål.

Implementere og administrere handels- og markedsføringsstrategien

Opbygge og gennemføre handelspolitik, udvikle kommercielle handlingsplaner, evaluere strategiens økonomiske indvirkning.... [-]

Frankrig Lyon Pæn Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mere
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
8 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IDRAC Business School

Programmets mål er at uddanne sælgere, der arbejder på den internationale udvikling af virksomheden: forretningsudviklere, eksportzoner eller eksportforvaltere; Salgsfolk ... [+]

En pædagogik ved handling i tjeneste for erhvervelse af dine færdighederFærdigheden blokerer

Specialiserede MBA-programmer er organiseret omkring færdigheds blokke afsat til kerne discipliner for ledelse og økonomiske anliggender.

Modulerne af kurser er organiseret i henhold til en pædagogisk progression defineret fra målsætningerne om færdigheder til at erhverve.

Udvikle marketing og marketing strategi

Definer virksomhedens positionering, identificere potentielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastlæg forretningsmæssige mål.

Implementere og administrere salgs- og marketingstrategien

Opbygge og gennemføre handelspolitik, udvikle kommercielle handlingsplaner, evaluere strategiens økonomiske indvirkning.... [-]

Frankrig Lyon Pæn Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mere
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
8 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IDRAC Business School

Programmets mål er at kunne styre virksomhedens upstream ressourcer. Udvikle strategier tilpasset det internationale miljø i driften. Bliv ekspert i leverandørrelationer, ... [+]

En pædagogik ved handling i tjeneste for at erhverve dine evnerFærdigheden blokerer

Specialiserede MBA-programmer er organiseret omkring færdigheds blokke afsat til kerne discipliner for ledelse og økonomiske anliggender.

Modulerne af kurser er organiseret i henhold til en pædagogisk progression defineret fra målsætningerne om færdigheder til at erhverve.

Udvikle handels- og markedsføringsstrategien

Definer virksomhedens positionering, identificere potentielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastlæg forretningsmæssige mål.

Implementere og administrere handels- og markedsføringsstrategien

Opbygge og gennemføre handelspolitik, udvikle kommercielle handlingsplaner, evaluere strategiens økonomiske indvirkning.... [-]

Frankrig Lyon Pæn Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mere
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
8 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IDRAC Business School

Programmets mål er at erhverve den væsentlige know-how, som vil sikre den kommercielle udvikling af virksomheden og styre en stærk salgsstyrke. ... [+]

En pædagogik gennem handling til tjeneste for at erhverve dine evnerFærdigheden blokerer

Specialiserede MBA-programmer er organiseret omkring færdigheds blokke afsat til kerne discipliner for ledelse og økonomiske anliggender.

Modulerne af kurser er organiseret i henhold til en pædagogisk progression defineret fra målsætningerne om færdigheder til at erhverve.

Udvikle marketing og marketing strategi

Definer virksomhedens positionering, identificere potentielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastlæg forretningsmæssige mål.

Implementere og administrere salgs- og marketingstrategien

Opbygge og gennemføre handelspolitik, udvikle kommercielle handlingsplaner, evaluere strategiens økonomiske indvirkning.... [-]

Frankrig Lyon Pæn Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mere
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
8 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

50 ans et toujours remarquable !

30 secondes pour découvrir nos programmes | IDRAC Business School