Læs den officielle beskrivelse

IESEG School of Management Lille - Paris

Etableret i Lille i 1964 og medlem af "Lille Katolske Universitet" og "Conférence des Grandes Ecoles", IESEG School of Management er nu en af ​​de 10 bedste business schools i Frankrig, godkendte med AACSB, EQUIS og AMBA internationale mærker (kun tildelt til 1% af business schools i verden). Skolens Master i Management rangeret 17th i verden i 2016 Financial Times 'bedste management kandidatuddannelser og 5th blandt franske business schools.

IESEG 's mission er at uddanne og forberede kommende ledere og ledere i virksomhedernes verden både nationalt og internationalt, skabe aktører i forandring i et professionelt miljø, der er i konstant forandring og forbedring.

IESEG har i alt 4800 studerende på både Lille og Paris campusser og omkring 2090 internationale studerende.

Den "Grande Ecole" -programmet er et femårigt program, hvor studerende følger både en bachelor og master komponent.

IESEG var den første business school i Frankrig for at have en 5 år post- baccalauréat program: en 3-årig bacheloruddannelse, der dækker de grundlæggende elementer i ledelse efterfulgt af en 2 års kandidatuddannelse, hvor de studerende uddybe deres forvaltning viden og vælge en specialisering.

I Masters-programmet IESEG har 9 områder specialiseringer: markedsføring, finansiering, Human Resources Management, Ledelse af Information Systems, Operations Management, revision-Control, International Negotiation, International Business og Virksomhedsstrategi, iværksætteri og innovation, og General Management.

Internationalt tankegang, en af de stærke punkter i skolen.

Med en international sind sæt, IESEG er den første skole til at tilbyde alle de kurser på kandidatuddannelsen på engelsk. 84% af de permanente akademiske personale kommer fra en ikke-fransk baggrund. Der er over 200 lederkurser udbydes på engelsk.

IESEG har et netværk af 262+ partner universiteter i mere end 66 lande. 80% af IESEG studerende deltager i vores studerende udvekslingsprogram på disse universiteter. Forskning Hos IESEG forskning og undervisning går sammen, og det er en vigtig del af skolen. IESEG sammen med HEC Paris, den eneste franske business school, hvor forskningscentret (IESEG Research) er også en del af CNRS. Mængden af ​​vægt på forskning og midlerne til at foretage denne aktivitet, er en garanti for kvalitet og gør det muligt for eleverne at være en del af et intellektuelt stimulerende miljø. Det Katolske Universitet i Lille IESEG er en del af det katolske universitet i Lille, der af den organisation, størrelse, infrastruktur, ressourcer og kvalitet er meget ligner nogle berømte britiske universiteter. Samt Vauban universitetet bibliotek, der ejer 55.000 bøger og et abonnement på over 600 tidsskrifter og magasiner, huser Digital Network Library (Bibliothèque Numérique en Reseau). Det giver de studerende mulighed for at få adgang til dokumenter via internettet. At være medlem af universitetet også mulighed IESEG studerende til at have adgang til andre ressourcer: akademiske udvekslinger, de cafeteria og universitetets restauranter, haller bopæl, sportscentret, medicinsk center mv En skole - 2 campusser - Lille og Paris Den første og vigtigste IESEG campus ligger i hjertet af Lille, kendt som en "elev-byen", og en dynamisk. Med over 100.000 studerende, Lille er den 2. største universitet by i Frankrig. Paris campus: placering i "Grande Arche de la Défense", i hjertet af forretningskvarteret.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MSc i Big Data Analytics for Business: et etårsprogram helt undervist på engelsk på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Lille campus. ... [+]

MSc i Big Data Analytics for Business er et unikt program, der uddanner forretningsfolk inden for (online) marketing, finansiering og operationer. Kandidater vil blive beslutningstagere med stærke fundamentale i business og analytics.

Fordele ved MSc i Big Data Analytics for Business

· Eksponering for industriel læring gennem hackathon, workshops, rekruttering møder med industri eksperter.

· Eksponering for førende datalogi teknologier (Python, R, SAS, GIT, GITHub, JupyterLab, Jupyter Notebooks, Hadoop, Hyve, Spark, Kaggle, IBM SPSS Statistik, Tableau, Excel, blandt andre).

· Partnerskaber med Capgemini og SAS gennem coaching sessioner, gæsteforelæsninger, real-life case studies og firmabesøg... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MSc i Business Analysis og Consulting: et et års program undervist på engelsk på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris campus. ... [+]

Dette etårsprogram helt undervist i engelsk mål at give fremtidige ledere og konsulenter de ledelsesmæssige og kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at fungere som forandringsagenter og levere bæredygtig ydeevne til virksomheder, der opererer i et globalt miljø.

Programmål

Formålet med programmet er at give fremtidige ledere og konsulenter de ledelsesmæssige og kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at fungere som forandringsagenter og levere bæredygtig ydeevne til virksomheder, der opererer i et globalt miljø.

Fremtidige ledere / konsulenter er uddannet til at erhverve den nødvendige viden og kompetencer til at omsætte strategiske planer til konkret ydeevne ved ikke alene at fokusere på et finansielt perspektiv, men også ved at overveje de komplementære aspekter af præstationer som HRM, IT, driftsledelse, risici mv.... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Tilmeld dig vores Master i Management - Grande Ecole programmet: en toårig Master of Science rangeret 17. på verdensplan i 2016 Financial Times 'bedste Master i Managemen ... [+]

Den 2-årig kandidatuddannelse i Management program er en del af IESEG berømte "5-års Grande Ecole Program". Dette program blev rangeret 17th på Financial Times 'liste over de 90 bedste Masters i Management i verden!

Internationale studerende vil slutte højt udvalgte franske studerende, der har afsluttet deres 3 årig BBA på IESEG.

Studerende med bachelor grad i business-relaterede område er berettigede til at ansøge.

programmets mål

Master i Management uddanner studerende til at blive ledere, der er effektive, med et strategisk perspektiv, og kan tilpasse sig til multikulturelle miljøer.

Det tilbyder en glimrende mulighed for alle, der gerne vil specialisere sig i følgende områder:... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MSc i Digital Marketing ... [+]

Dette et års program helt undervist på engelsk giver en unik mulighed for at styrke både din viden om Digital Marketing og CRM.

"Fremkomsten af ​​internettet og nye former for kommunikation og kommercialisering har fuldstændig ændret markedsføringspraksis. I dag er online kommunikation og opbygning af langsigtede relationer til kunder prioriterede retninger for enhver marketingfolk for at øge virksomhedernes konkurrence og rentabilitet."

Dr. Véronique Pawels Delassus, Academix Direktør, Marketing Department

PROGRAMMÅL

Hovedformålet med programmet er at forberede fremtidige ledere til at arbejde i disse to hurtigt voksende

Hvorfor vælge kandidatuddannelsen i digital markedsføring... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MFM: et etårig kandidatuddannelse undervist i engelsk med fokus på Fashion Management, på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris camp ... [+]

IÉSEGs MSc i Fashion Management er et etårs kandidatuddannelse helt undervist på engelsk designet til talentfulde individer, der ønsker at specialisere sig i Fashion Business og for at opnå en international karriere inden for modeindustrien.

MFM programmål

Formålet med programmet er at forberede fremtidige ledere af modefirmaer, som vil kunne håndtere konkurrencedygtige globale miljøer og fremme udveksling af erfaringer og bedste praksis på den internationale mode arena.

Karrieremuligheder for kandidater kan findes i stillinger på alle områder, der er forbundet med ledelsesroller i modebranchen, herunder køber; produktchef; salg

Hvorfor vælge MFM?

· Blanding af casestudier, firmabesøg og gæstehøjtalere fra mode- og luksusindustrien.... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MSc i International Accounting, Audit and Control: et etårigt program undervist på engelsk på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris ... [+]

Dette et års program helt undervist på engelsk giver eleverne en relevant indsigt i betydningen af ​​finansiel rapportering for det moderne erhvervsklima.

Programmål

MSc i International Accounting, Audit og Control er designet til studerende søger at opnå langsigtet karriere succes. Den er baseret på et solidt fundament i finansiel rapportering og analyse; i ledelsesregnskab og beslutningstagning og finansielle rådgivningstjenester. Programmet giver eleverne en forståelse af moderne regnskabsaflæggelsesfunktioner fra et teknisk og institutionelt synspunkt, der gør det muligt for kandidater at arbejde i en bred vifte af brancher. Kandidater drager fordel af den indbyggede hurtige forberedelse til optagelse til globale faglige regnskabsorganer (fx fritagelser for ACCA Professional Examinations, tilpasning til CIMA's Masters Gateway og dækning af en væsentlig del af IMA's vidensskab).... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MIB: et etårs kandidatuddannelse helt undervist på engelsk med fokus på den internationale forretning på en af ​​de bedste business schools i Frankrig, med ... [+]

Programmål

Vi trækker på vores gode forståelse af forretningspraksis og kulturer for at give de studerende de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at styre organisationer i enhver international sammenhæng. For dem med akademisk baggrund i erhvervslivet vil MIB tage deres viden til et andet niveau ved at give nye perspektiver. For dem uden en baggrund i erhvervslivet, vil MIB give teoretiske grundlæggende elementer i ledelsen, samt give mulighed for at anvende deres nyfundne viden.

Hvorfor vælge MSc i International Business?

· Kompakt program i international sammenhæng.

· Mulighed for at tilpasse en del af studieordningen til dine behov.... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MSc i International Business Negotiation: et etårigt program undervist på engelsk på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris campus. ... [+]

IÉSEGs MSc i International Business Negotiation sigter mod at uddanne effektive, alsidige og etiske ledere med stærke forhandlingsfærdigheder til at arbejde i en international sammenhæng. Det giver deltagerne mulighed for at forstå alle elementer i en forhandlingsproces og fuldt ud at engagere sig i tværfaglige analyser af forhandlinger i et globalt miljø.

Nøglefordele ved MSc i International Business Negotiation

· Partnerskab med AKAM (The Association of Key Account Management) for at erhverve et Key Account Management Professional Diploma sammen med kandidatuddannelsen diploma

· Et helt års erfaring inden for forhandling og beslægtede områder: forretningsforvaltning, kommunikation, ledelse og konflikthåndtering mv... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MSc i Investment Banking og kapitalmarkeder: et etårigt program helt undervist på engelsk på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Lille c ... [+]

Gennem sit unikke design tager dette program din viden om kapitalmarkeder til et nyt niveau. Interaktive lektioner af akademiske og industrielle eksperter giver stærke tekniske færdigheder i kapitalmarkedsinstrumenter, finansielle datatjenester og computerprogrammering. Dette program er specifikt rettet mod nyuddannede i økonomi eller forretningsadministration villig til at videreudvikle deres tekniske færdigheder og viden inden for finansiering. I et hurtigt globalt finansielt miljø undersøger dette program yderligere de seneste udviklinger på kapitalmarkedets regler og overholdelse.

Nøglefordele ved MSc i Investment Banking

· Interaktive lektioner af akademiske og industrielle eksperter... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IESEG School of Management Lille - Paris

Deltag i vores MSc i Finance: et etårsprogram helt undervist i engelsk med fokus på økonomi på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris campus. ... [+]

Dette et års program helt undervist på engelsk er designet som en glat overgang til finansbranchen gennem en blanding af teori og praksis, interaktion med fagfolk og dedikerede sessioner i vores Bloomberg-faciliteter.

Programmål

MSc i finans er designet til studerende, der ønsker at forbedre deres forståelse af økonomisk analyse i en meget praktisk miljø. Programmet er fuldt undervist i engelsk, hvilket gør sin internationale ansøgning en af ​​dens store styrker. Gennem observation af professionelle praksis får eleverne en unik mulighed for at lære fagets etiske normer. Teori er sat i praksis på laboratoriet for finansielle markeder, hvor eleverne også kan få professionelle certificeringer.... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
IESEG School of Management
Lille Campus
3 rue de la Digue

Lille, Hauts-de-France, 59000 FR
Location address
IESEG School of Management
Paris Campus
socle de la Grande-Arche,
1, parvis de la Défense

Paris, Île-de-France, 92044 FR