IESEG School of Management Lille - Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie

Vores oprindelse går tilbage til 1964 i Lille, hvor den historiske campus blev etableret. I 2008 åbnede vi et andet campus i Paris i Grande Arche of La Défense. Siden da har vi opnået rangeringen af en top 10 fransk handelsskole såvel som den prestigefyldte anerkendelse af at blive en Grande École - et af de mest respekterede og akademisk strenge videregående uddannelser i verden. IÉSEG-kulturen er født ud fra en passion for fremskridt og evne, hvilket betyder, at vi fokuserer al vores energi på at identificere det sande potentiale fra hver studerende. Vi er stolte af vores uortodokse tilgang til erhvervsuddannelse og dens evne til at indgyde de centrale værdier for gennemførelse, ansvar, integritet, solidaritet, engagement - evner, der har været kernen i vores skole helt fra begyndelsen.

Uddannelse

På IÉSEG har studerende adgang til det 5-årige Grande École-program: Et 3-årigt bachelorprogram, der dækker de grundlæggende elementer i ledelse efterfulgt af et 2-årigt Master in Management-program, hvor de studerende uddyber deres ledelsesviden og vælger en specialisering. Det eksamensbevis, der er godkendt af det franske undervisningsministerium, er også blevet tildelt kandidatgraden (kandidatgrad).
Derudover tilbyder IÉSEG en 3-årig bachelor i international virksomhed, 10 et års Master of Science og en international MBA, der udelukkende undervises på engelsk.

Forskning

På IÉSEG Research Center udfører vores professorer prisvindende forskning og udgiver i de bedste internationale videnskabelige tidsskrifter. De primære felter er økonomi, finans, marketing, forhandling, informationssystemstyring, strategi, driftsstyring og det tværfaglige felt af sundhedsstyring. IÉSEG har også en unik tilknytning til CNRS, Europas største forskningsorganisation, som styrker vores tværfaglige tilgang til moderne forretningsproblemer.

Karriereudsigter

Vores karriereservices er et helt supportsystem, der tilbydes af IÉSEG til opførelse af det professionelle projekt for IÉSEG-studerende. Det findes i mange former og udvikler sig gennem hele programmet.

Karriereservices bygger fortsat på den studerendes personlige og professionelle refleksion for at give dem de nødvendige værktøjer til effektivt at komme ind i den professionelle verden. Workshops ledes af certificerede karrierecoacher, HR og rekrutteringsfolk.

Akkreditering

IÉSEG og dets programmer er anerkendt i Frankrig af det franske ministerium for videregående uddannelse, forskning og innovation og Conférence des Grandes Ecoles. Denne anerkendelse tjener som garant for skolens fremragende karakter.

IÉSEG har "Triple Crown" af internationale akkrediteringer: EQUIS, AACSB og AMBA, og er en del af en begrænset cirkel af de bedste handelsskoler i hele verden (mindre end 1%). Disse akkrediteringer bekræfter IÉSEG's ekspertise i henhold til meget strenge internationale standarder.

  • EQUIS (europæisk kvalitetsforbedringssystem)
  • AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business)
  • AMBA (Association of MBAs)
  • Conférence des Grandes Écoles

Placeringer

Lille

Address
IESEG School of Management Lille Campus 3 rue de la Digue
59000 Lille, Hauts-de-France, Frankrig

Paris

Address
IESEG School of Management Paris Campus socle de la Grande-Arche, 1, parvis de la Défense
92044 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Akkrediteringer