IFA Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IFA Paris - Den internationale modeskole for design og forretning

Med 1200 studerende, der er tilmeldt sine 'Bachelor- og Master / MBA-programmer på dens' Paris-, Shanghai- og Istanbul-campusser, IFA Paris den franske mode og luksusarv, samt fornemmelsen af innovation og evnen til at arbejde som et team i et internationalt miljø.

Vores 3000 alumner, der repræsenterer mere end 50 forskellige nationaliteter, er med succes integreret i mode- og luksusverdenen.

Vores motto: blomstre din kreativitet, del vores passion for fremragende karakter.

For mere information om vores campusser, programmer og mere, kan du besøge www.ifaparis.com

PARIS SCHOOL

IFA Paris blev oprettet i 1982 for at kombinere fransk modearv med den moderne globaliserede verden. Som det eneste institut i Paris, der tilbyder alle sine bachelor- og postgraduate-kurser undervist på engelsk og fransk, henvender IFA Paris til et meget internationalt studerende fra alle verdenshjørner. International Fashion Academy, bedre kendt som IFA Paris , tilbyder studerende bachelorkurser i design og marketing og postgraduate kurser i design, forretning, kommunikation og luksus i et miljø med tværfagligt samarbejde. På campus i Paris, Shanghai og Istanbul er IFA Paris på forkant med mode- og luksusundervisning og tilbyder kurser, der afspejler bredden af muligheder, der er tilgængelige i denne livlige branche.

For nylig flyttet til 18-24 Quai de la Marne, har IFA Paris udsigt over den berømte kanal og er hjertet i det udviklende 19. arrondissement. Den nye placering er tredoblet størrelsen på de tidligere akademiske faciliteter og tilføjet omfattende nye faciliteter til gavn for studerende, herunder større klasselokaler, et studielokale og et ressource- og studiecenter. Bygningen vil også rumme flere nye modeværkstedspladser til at rumme praktiske projekter

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris er blevet den førende mode skole i Kina og er unik i at demonstrere sin dedikation til succes ved at bringe de bedste, mest franske professionelle mode instruktører. I partnerskab med Shanghai University of Engineering Sciences etablerede IFA Paris sin skole i Shanghai i 2002, det første kinesiske og franske joint venture i modeuddannelse godkendt af den kinesiske regering. IFAs Shanghai-skole tilbyder en unik mulighed for internationale studerende, der ønsker at få indsigt i verdens hurtigst voksende mode- og luksusmarked, samtidig med at de modtager den samme kvalitetssikringsordning, der læres på engelsk som i Paris. Shanghai er en åben og ekstroversiv storby og dens opstigning i rækken som en mode hovedstad er uden tvivl et seriøst emne. Siden den seneste periode i det 19. århundrede har Shanghai været modecenter i Kina. Shanghai stil rejste verden i 1920'erne og 30'erne og re-emerged i nutiden med mode designere ved hjælp af en blanding af traditionelle og moderne ideer til at skabe nye modetrends. Det er bemærkelsesværdigt, at det er landets moderne forbrugere, der omdanner Kina til verdens største marked for luksus- og high-end modeprodukter. Shanghai er uden tvivl Kinas mekka for international mode og luksusindustrien. De fleste udenlandske mode og smykker mærker, fra luksus til massemarkeder, regner med mere end en butik i byens mange modebutikområder og store indkøbscentre. Mens luksusbiler, 5-stjernede hoteller og high-end spisesteder er regelmæssige seværdigheder i byens centrum, er der også nu en voksende interesse for yachter og private jetfly blandt Kinas rigeste.

ISTANBUL SCHOOL

Efter at have været etableret i Frankrig og Kina, er IFA Paris modeskole nu også til stede i en af de mest livlige byer, der ligger ved skillevejene mellem Europa og Asien: Istanbul.

IFA Paris er meget stolt over at samarbejde med et af de mest ansete universiteter i Istanbul: Nisantasi University. Nistantasi University ligger i det moderne kompleks i Maslak 1453 og tilbyder en lang række faciliteter og sikkerhed, herunder boliger, butikker, caféer og restauranter. Siden grundlæggelsen af universitetet er det udvidet til et par andre campusser, men nu kombinerer denne nye hovedcampus elegante facader, solrige atrier med store luftige interiører med kvalitetsuddannelses- og forskningsfaciliteter.

Campus ved Nisantasi University repræsenterer et stort skridt i opfyldelsen af universitetets mission om at opbygge en fremtid ud af landets fortid og etablere et knudepunkt i forretningscenteret i Istanbul, hvor kultur, uddannelse og læring mødes for at imødekomme de skiftende behov i Tyrkiet og verden. IFA Paris mener, at det er et privilegium såvel som en fordel for sine studerende at få det bedste ud af, hvad lokationen kan tilbyde.

At være en af de mest spændende og dynamiske byer i verden og et diversificeret sted fuld af museer, gallerier, parker og moderne colleges, er Istanbul i stand til at skabe en scene for dem, der længes efter at udforske og udvikle deres egne interesser, og starte en karriere inden for mode og luksus forretningsmiljøer.

Yderligere oplysninger findes på https://www.ifaparis.com

Placeringer

Paris

Address
18-24 Quai de la Marne
75019 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Shanghai

Address
350 Xianxia Road
200336 Shanghai, Shanghai, Kina

Istanbul

Address
Maslak 1453 Neotech Kampüsü
34398 Istanbul, Istanbul, Tyrkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig