IFA Paris

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SCHOOL OF EXCELLENCE I PARIS IFA Paris blev grundlagt i 1982 for at integrere arven fra fransk mode i den globaliserede verden af ​​i dag. Det er den eneste skole der tilbyder programmer undervist udelukkende på engelsk for første og anden cyklus. IFA Paris er for en studerende befolkning internationalt orienteret med studerende fra alle baggrunde.

IFA Paris er registreret på Paris Academy under Ministeriet for Ungdom, National uddannelse og forskning. Hun er også tilknyttet Campus Frankrig, det franske nationale agentur til fremme af de videregående uddannelser.

IFA Paris er glade for at annoncere flytningen af ​​sin Paris campus. Den nye bygning, som ligger på 18-24 quai de la Marne i det 19. distrikt er tre gange større end den gamle campus; de nye lokaler tilbyder ekstra faciliteter og faciliteter til studerende, hvis flere rum workshops at lette det praktiske arbejde.

Beliggende direkte på platformen ved Marne, IFA Paris har udsigt over den berømte kanal i hjertet af det 19. distrikt nu under udvikling. Denne livlige kunstneriske kvarter er hjemsted for mange kulturelle seværdigheder, ligesom MK2 biografer, punkt Øjeblikkelig plads til koncerter og balletter, samt 104 multi-purpose plads med sit omfattende program af shows, udstillinger og høj modeshows. Prestigefyldt kunstskoler har også deres adresse i det 19., hvor vi finder for eksempel National Arkitektskolen Paris La Villette (ENSAPLV), National Conservatory of Music, og i nærheden, International School of audiovisuelle Creation og Produktion (EICAR). Populære med studerende, den 19. er en af ​​de livligste kvarterer i Paris, og Paris IFA er glade ved tanken om snart at deltage i eventyret.

Paris indtager en særlig plads i verden af ​​haute couture og luksus. Betragtes fødestedet for mode, har den franske hovedstad førte til skaberne og de mest berømte modehuse som Chanel, Yves Saint Laurent og Dior. Paris er stadig det sted, hvor designere som Martin Margiela, Rick Owens og Alber Elbaz, vælger at bo og arbejde. Det særlige ved parisisk mode strækker sig langt ud over grænserne for branchen, er det også til stede i biografen, kunstgallerier, museer, teatre og i hverdagen.

Paris har helt sikkert en lang historie med mode og luksus, og dens nuværende og fremtidige virke lige så lovende ud. Paris stolt vises som verdens hovedstad for mode og kan bevise det gennem sine utallige arrangementer: Fashion-Week, der finder sted to gange om året, messer og udstillinger, men også fascinerende konceptuelle butikker, plus tendenser agenturer forlygter. Større grupper såsom luksus LVMH, PPR, Hermes, Cartier og Baccarat har valgt at placere deres hovedkvarter i Paris. På det seneste har Paris vendte meget af sin økonomi til luksus herunder mode, smykker, kosmetik og mad, vin og turisme. The City of Light er fortsat en stor destination for unge fagfolk i mode og luksus, der ønsker at forstå historien om mode og trends.

Shanghai Campus MØD SHANGHAI TALENT

Grundlagt i Shanghai i 2002 i partnerskab med Shanghai University of Engineering Science (sagsøger) IFA Paris er den første kinesisk-franske joint venture i mode uddannelse. IFA Paris er nu i Kina, den førende mode skole inden for mode og luksus. Det anses for en af ​​de mest succesfulde skoler i form af undervisning og kreativitet. Hans lærere næsten alle rekrutteret i Paris, er alle erfarne mode fagfolk.

IFA Paris er også den eneste skole i Shanghai til at foreslå, på muligheden for innovative tilgange og partnerskab med mode og luksus industrier, programmer i første og anden cyklus undervist udelukkende på engelsk.

IFA Paris er for Kina til kinesiske og udenlandske studerende befolkning internationalt orienteret, sigter efter en karriere i skabelsen, styling, design, men også i salg, medier, ledere af selskab eller i store virksomheder i verden af ​​mode og luksus.

I et multikulturelt og internationalt miljø, den mission er at bringe de kreative talenter af sine studerende, men også til at udvikle deres tekniske færdigheder, computer og digitalt.

IFA Paris Shanghai er en videregående uddannelse akademi registreret med det kinesiske undervisningsministerium og anerkendt af den kinesiske regering, såvel som for Shanghai. Det indtager enorme lokaler det var organiseret til at sikre betingelserne for en stærk overførsel af viden og praktisk viden.

Shanghai Campus tilbyder en unik mulighed i form af læring gennem en læseplan grundlæggende almen- og fuldtidsansatte kurser fortsætter meget operationel for fagfolk, der allerede indtastet arbejdsstyrken.

IFA Paris i Shanghai tilbyder også sine internationale studerende mulighed for at opleve den enorme vækst i det kinesiske marked for mode og luksus. Formålet er, at de studerende opfylder de lokale krav på arbejdsmarkedet, og, ud over dem, der gælder på internationalt plan.

SCHOOL OF ISTANBUL Efter at have udvidet sin indflydelse og omdømme i Frankrig og Kina, IFA Paris er nu til stede i et af de mest spændende by, skillevejen mellem Europa og Asien, Istanbul.

IFA Paris tilbyder følgende programmer i Tyrkiet:

Bachelor Fashion Design & Technology (starter i september 2016) MBA Luxury Brand Management MBA Fashion Business Executive MBA Luxury Brand Management Executive MBA Fashion Business

For at styrke sit ry på tyrkisk jord, IFA Paris er meget stolt af sit samarbejde med den velkendte Universitet Kadir Has. Grundlagt i 1997, Kadir Har Universitet blev bygget på den historiske jorden Tekel Cibali hvis hovedaktivitet i 1884 var vært for en enkelt indbetaling og tobak fabrik ejet af staten. Mellem 1998 og 2002 cigaret fabrik Tekel Cibali blev forvandlet af grundlaget for Kadir Has at ændre udseende og nu er blevet et sted for uddannelse og videregående uddannelse. Efter fire års restaurering, Har campus Kadir endelig åbnet i Cibali februar 13, 2002. Takket være disse utrolige genopbygningsarbejde, har campus arvet elegante facader, meget solrig haller, med store luftige rum, der tilbyder et sted med liv og standard af de mest moderne forsknings instrumenter.

Campus af Kadir Has Cibali på, er den konkrete repræsentation af universitetets mission, der ønsker at bygge fremtiden for Tyrkiet er baseret på sin stærke arv. Resultatet er sådan, at dette hotel beliggende i centrum af byen omfatter inden det en blanding af kultur og en moderne og unik læring, der vil bidrage til at opfylde de nye behov i landet og verden. Inde campus dækker Cibali alene har i alt 45,000m2 og byder på mange klasseværelser, laboratorier, biblioteker og kontorer rektor for Kadir Has. IFA Paris mener, at det er et privilegium og en utrolig mulighed for at være til stede på denne campus som uden tvivl vil give et smukt sted at bo og studere for vores studerende.

Som en af ​​de mest spændende og dynamiske byer i verden, med mange museer, gallerier, institutioner, udstillinger ..., Istanbul åbner nye horisonter for alle dem, der ønsker at vokse personligt og især til at starte en karriere inden for mode eller luksus.

For mere information: https://www.ifaparis.com/fr

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Global MBAs » Se Summer courses » Se Kursus » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master Of Arts I Moderne Modedesign

på universitet Fuldtid 15 - 15 måneder September 2018 Frankrig Paris

Vores Master of Arts i Contemporary Fashion Design er specielt designet til at løse disse ændringer og er rettet mod Fashion Design kandidater, der ønsker at gå ud over produktets design og udvikling. [+]

IFA Paris Master of Arts akkrediteret af IDEL som "International Master"

DURATION: 15 måneders program på engelsk KAMPUSER: Paris, Firenze (Istituto Lorenzo de Medici) FORMAT: Paris / Firenze / Paris NÆSTE INTAKE: September 2017 ECTS KREDIT: 120 Ansøgningsgebyr: 150 € UDGIFTSGIFT: € 12.800 BEGRÆNSET TIL: 20 studerende pr. Klasse

"Udvikl din samling i vores designeratelier"

INTRODUKTION

Unge mode designere er blevet nøgleelementet i omformningen af ​​dagens mode panorama. Fra udnævnelsen af ​​JW Anderson som kreativ direktør for Loewe til køb af stave Christopher Kane ved lervirksomhed Group, alle hændelser tyder på, at nu mere end nogensinde mode skabelse er fortsat afgørende for aktiviteterne i store luksusmærker og massemarkedet mærker.... [-]


Videoer

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Kontakt
Postadresse
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Besøgsadresse
18-24 Quai de la Marne
Paris, Île-de-France, 75019 FR
Postadresse
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Besøgsadresse
350 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, 200336 CN
Postadresse
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Besøgsadresse
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, Istanbul, 34083 TR