IFCAM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i gruppen

Som et åbent universitet træner IFCAM alle ansatte i koncernen og giver mere end to millioner timers træning hvert år. Fra den pædagogiske opfattelse, til animationen af formationer, gennem integrationen af nye læringsformer, skaber og diffunderer universitetet berigede, oplevelsesmæssige, samarbejdende og lokale enheder.

Vores missioner

Med sin viden om koncernens forretningsområder og de krævede færdigheder er IFCAM en vigtig aktør i omdannelsen af koncernen. Det understøtter projekter, designer og formidler uddannelsesprogrammer, foregriber og deler fremtidig udvikling.

Vores overbevisning

Tænk digitalt i menneskets tjeneste i træning.

  • Sæt folk tilbage i enheder, der indtil nu var 100% selvtræning.
  • Følg læring og opgradering af færdigheder eksternt.
  • Energiser og optimer træning ansigt til ansigt ved hjælp af digital teknologi.
  • Giv ønske, foreslå attraktive apparater til eleverne for at udvikle og forankre læring.

Gør en bemærkelsesværdig oplevelse live.

  • Individualisering af kurserne.
  • Tilpasning af akkompagnementet.
  • Social og multimodal tilgang.
  • Medfølelse!
  • Åbningsdynamik.

Vores certificeringer

IFCAM har OPQF-kvalifikationen (Professional Office of Qualification Training Organisations), der certificerer professionalismen i en træningsorganisation og garanterer kvaliteten af de leverede tjenester: færdigheder og erfaring hos undervisere, tilstrækkelighed af ressourcer til tjenester, referencer og kontrol af kundetilfredshed, træningsorganisations bæredygtighed og overholdelse af de gældende regler.

Denne kvalifikation viser, at universitetet er godt kvalificeret til at udføre sine opgaver i gruppens tjeneste og forpligter holdene til en proces med kontinuerlig forbedring.

Som det første IFCAM i banksektoren, der internaliserer sin eksamensbevægelsespolitik, er IFCAM , som attesterende organ, autoriseret til at levere sine uddannelser (kandidat- og bachelor) ved afslutningen af uddannelseskurserne.

119541_pexels-photo-515166.jpegrawpixel.com / Pexels

Et universitet for alle

IFCAM designer, producerer og udsætter kraftfulde træningsindretninger i træningsblanding. De dækker al den viden, der kræves til bank / forsikringsvirksomhed, og støtter medarbejderne i deres kompetenceudvikling, uanset deres niveau, deres job eller deres funktion.

Tilbuddet dækker seks hovedområder inden for bank / forsikring, hvilket sikrer en ensartet og omfattende uddannelse af medarbejdere i tekniske, lovgivningsmæssige, adfærdsmæssige og relationelle aspekter samt en perfekt integration i virksomhedskulturen.

Fysiske og distanciale campusser

Universitetet har et campus, der er spredt over to steder , den ene ligger Rue La Boétie i Paris og den anden i hjertet af koncernens enheder, Silvae i Montrouge .

Uddannelsesområderne er også fjerntliggende: 3 e-læringsplatforme administreres af IFCAM som koncernens medarbejdere trænes på. Uddannelse og dets ressourcer bliver mere tilgængelige gennem en unik portal , der giver medarbejderne mulighed for at forudse og følge deres træningstiltag og være en spiller i deres udvikling .

Placeringer

Montrouge

Address
58 Avenue Verdier
92120 Montrouge, Ile-de-France, Frankrig

Paris

Address
16 Rue la Boétie,
75008 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: