IGR-IAE Rennes

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IGR-IAE Rennes , Graduate School of Management

Skolen er et grundlæggende medlem af det nationale netværk af University Business Schools, IAE France-netværket , der omfatter 33 udvalgte medlemmer i hele Frankrig.120729_polygoneinternational_2.jfif

Det er opdelt i tre hovedafdelinger: School of Management, The Franco-Japanese Center of Management (CFJM) og Regional School of Training for Chartered Accountants (IRPEC).

Forskningsprogrammer understøttes af Center for Research in Economics and Management (CREM) , det eneste forskningscenter inden for økonomi og ledelse i det vestlige Frankrig, akkrediteret af National Center for Scientific Research (CNRS). CREMs hovedmål er at udvikle analyse og udføre eksperimenter og simuleringer inden for blandt andet forretningsområder, økonomi, ledelse og marketing.

University Graduate School bidrager til udviklingen af europæiske studier inden for ledelsesvidenskab og er et aktivt medlem af det akademiske råd for Det Europæiske Institut for Avancerede Studier i Management (EIASM) og i styringskomitéen for European Foundation for Management Development (EFMD ). Skolen anvender en selektiv indgangsproces. I gennemsnit accepteres kun en ud af ti ansøgninger. For at blive optaget forventes det, at alle kandidater forelægger en realistisk og gennemtænkt karriereplan såvel som deres akademiske resultater og motivation.

I 2007 resulterede en omfattende fundraising-kampagne i at lancere det første stift, der nogensinde blev oprettet inden for netværket på universitetshøjskolen i Frankrig (Fondation IGR-IAE). Tæt knyttet til det franske institut, (Fondation de France), sigter det mod at indlede og støtte innovative programmer (seminarer, workshop og konferencer) med det formål at forbedre forskning og undervisning i Management Science.

Placeringer

Rennes

Address
11 Rue Jean Macé
35708 Rennes
France

35708 Rennes, Bretagne, Frankrig