Institut International De La Communication Paris (IICP)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 30 år har Institut International De La Communication Paris (IICP) været kommunikation, journalistik og kreativ skole i Paris. Det uddanner kommunikations- og journalistfagfolk, der er fuldt operationelle, når de forlader skolen. Det tilbyder Bac til Bac + 5-programmer, der er tilgængelige på en arbejdsstudiebasis, og leverer flere certificerede niveauer 6 og 7. Broår i kommunikation og journalistik er mulig.

Vores skole uddanner mennesker i journalistik, kommunikation og skabelse, tre erhverv, der er beregnet til at arbejde sammen, men ofte overses. IICP - Institut International De La Communication Paris spiller kortet for interaktionen mellem vores studerende på disse tre kurser for at få dem til at arbejde og tænke sammen hele året: fælles kurser, krydsede seminarer ... alle muligheder er gode til at skabe interaktion og fremme fremkomsten af god praksis, der vil være nyttigt for deres fremtidige erhvervsliv.

Innovation inden for pædagogik gør det muligt at tilbyde de studerende en oplevelse og konstant sætte dem i en situation for at gøre dem opmærksomme på en professionel verden, der gennemgår dybtgående forandringer.

Placeringer

Paris

Address
59, rue Nationale; 75013 PARIS
75013 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: