ILERI

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Der er to slags skole, de som forbereder karriere og dem, der smider skæbner. Institut for studier af internationale relationer er et sted, hvor ikke kun ekstraordinære karriereveje opstår, det er især det sted, hvor unge mennesker bøjer deres forløb: I ILERI vælger de at at blive engagerede borgere i verden.

ILERI er et sted, hvor humanismens værdier har blomstret siden 1948, og som sådan giver instituttet sine kandidater med det mest værdifulde viaticum: besættelse af respekt for andre og ønsket om at overvære dem at kombinere med dem, at forstå deres kultur, at bygge sammen med dem, at organisere verden, skabe velstand, at besejre had, kampe og krige. Og så skal ILERI selvfølgelig have det bedste faglige niveau for at give den mest pålidelige viden om dem, der vil forlade og deltage i internationale institutioner, i virksomheder, i ikke-statslige organisationer , i løbet af verden. Dens prestigefyldte fakultet er den ubestridelige garanti for kvaliteten af skolens undervisning.

I slutningen af dagen kontrollerer ILERI studerende hurtigt et ILERI af dette hus: vi forlade det aldrig. Den bæres i sig selv i hele sit liv som en kvinde og en mand.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 point for excellence

At blive studerende på ILERI er at erhverve de nødvendige færdigheder til at udvikle sig i internationale kredse.

Siden 1948 har ILERI uddannet elever i internationale organisationers, ikke-statslige organisationers, internationale virksomheders, europæiske institutioners, den franske borgerlige tjeneste, diplomati, lokale myndigheder, tænketanke, journalistik, lobbyvirksomheder, landrisikekonsulentfirmaer og internationale rekrutteringsfirmaer.

Denne omfattende, afbalancerede læseplan giver eleverne en solid og bæredygtig uddannelse.

En unik skole

Udvælgelse ved indgangen: ILERI er en ILERI bestående af strålende, nysgerrige, lidenskabelige og engagerede elever, under tilsyn af en referencelærer om året.

Krævende og omfattende program: International lov, statsvidenskab, geopolitik, international økonomi, tre fremmedsprog. Kurser på fransk og engelsk.

Fakultet: bestående af akademikere og anerkendte fagfolk, dedikeret og tilknyttet ILERI .

Transversale projekter af anvendelse og generel kultur: udvikling af den kritiske ånd, accent på debattenes forskning og kultur gennem gruppeprojekter.

Ekstremt rige og aktive samfundsliv med mere end ti sammenslutninger: forsvar, humanitær, klima, debat, FN-simulering, UNICEF, Trust Africa, BDE, Asien mv.

Generel kultur: Valgfrie temaseminarer, kortlægningsværksted, kulturbesøg.

Konferencer: Ugentlig, åben for offentligheden med IR-specialister og webcast.

Alternation i Master 2: lærlingeaftale, professionaliseringskontrakt eller skiftende praktikophold.

Etablering anerkendt af staten: Crous stipendier og fortjeneste stipendier fra ILERI .

Praktikophold i Frankrig og i udlandet: forberedelse til beskæftigelse i løbet af skolens forløb efterfulgt af en rådgiver og støtte fra praktikopholdet.

Erasmus Charter: næsten 30 prestigefyldte internationale udvekslinger valgt inden for internationale relationer.

Netværk af 9000 gamle: regelmæssige testimonials, dedikeret platform adgang, bibliotek, praktikophold, job.

Resource Center: mere end 1600 bøger, specialiserede tidsskrifter, adgang til CAIRN-dokumentardatabasen i kandidatgrad og støtte fra dedikerede dokumentalister.

En historie og værdier: ILERI og sendt ned gennem generationerne af ILERI .

Tre obligatoriske fremmedsprog: Fra et valg af 11 sprogundervises og elearning platform.

Prestigefyldte partnerskaber: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM osv.

Masters diplomer: international sikkerhed og forsvar, økonomisk efterretning eller RNCP titel niveau 1: internationalt samarbejde fra udlandet.

Professionel integration: 50% på seks måneder, 80% på et år, med en første årlig gennemsnitsløn på 30K €.

Placeringer

Puteaux

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig