Læs den officielle beskrivelse

Der er to slags skole, de som forbereder karriere og dem, der smider skæbner. Institut for studier af internationale relationer er et sted, hvor ikke kun ekstraordinære karriereveje opstår, det er især det sted, hvor unge mennesker bøjer deres forløb: I ILERI vælger de at at blive engagerede borgere i verden.

ILERI er et sted, hvor humanismens værdier har blomstret siden 1948, og som sådan giver instituttet sine kandidater med det mest værdifulde viaticum: besættelse af respekt for andre og ønsket om at overvære dem at kombinere med dem, at forstå deres kultur, at bygge sammen med dem, at organisere verden, skabe velstand, at besejre had, kampe og krige. Og så skal ILERI selvfølgelig have det bedste faglige niveau for at give den mest pålidelige viden om dem, der vil forlade og deltage i internationale institutioner, i virksomheder, i ikke-statslige organisationer , i løbet af verden. Dens prestigefyldte fakultet er den ubestridelige garanti for kvaliteten af skolens undervisning.

I slutningen af dagen kontrollerer ILERI studerende hurtigt et ILERI af dette hus: vi forlade det aldrig. Den bæres i sig selv i hele sit liv som en kvinde og en mand.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 point for excellence

At blive studerende på ILERI er at erhverve de nødvendige færdigheder til at udvikle sig i internationale kredse.

Siden 1948 har ILERI uddannet elever i internationale organisationers, ikke-statslige organisationers, internationale virksomheders, europæiske institutioners, den franske borgerlige tjeneste, diplomati, lokale myndigheder, tænketanke, journalistik, lobbyvirksomheder, landrisikekonsulentfirmaer og internationale rekrutteringsfirmaer.

Denne omfattende, afbalancerede læseplan giver eleverne en solid og bæredygtig uddannelse.

En unik skole

Udvælgelse ved indgangen: ILERI er en ILERI bestående af strålende, nysgerrige, lidenskabelige og engagerede elever, under tilsyn af en referencelærer om året.

Krævende og omfattende program: International lov, statsvidenskab, geopolitik, international økonomi, tre fremmedsprog. Kurser på fransk og engelsk.

Fakultet: bestående af akademikere og anerkendte fagfolk, dedikeret og tilknyttet ILERI .

Transversale projekter af anvendelse og generel kultur: udvikling af den kritiske ånd, accent på debattenes forskning og kultur gennem gruppeprojekter.

Ekstremt rige og aktive samfundsliv med mere end ti sammenslutninger: forsvar, humanitær, klima, debat, FN-simulering, UNICEF, Trust Africa, BDE, Asien mv.

Generel kultur: Valgfrie temaseminarer, kortlægningsværksted, kulturbesøg.

Konferencer: Ugentlig, åben for offentligheden med IR-specialister og webcast.

Alternation i Master 2: lærlingeaftale, professionaliseringskontrakt eller skiftende praktikophold.

Etablering anerkendt af staten: Crous stipendier og fortjeneste stipendier fra ILERI .

Praktikophold i Frankrig og i udlandet: forberedelse til beskæftigelse i løbet af skolens forløb efterfulgt af en rådgiver og støtte fra praktikopholdet.

Erasmus Charter: næsten 30 prestigefyldte internationale udvekslinger valgt inden for internationale relationer.

Netværk af 9000 gamle: regelmæssige testimonials, dedikeret platform adgang, bibliotek, praktikophold, job.

Resource Center: mere end 1600 bøger, specialiserede tidsskrifter, adgang til CAIRN-dokumentardatabasen i kandidatgrad og støtte fra dedikerede dokumentalister.

En historie og værdier: ILERI og sendt ned gennem generationerne af ILERI .

Tre obligatoriske fremmedsprog: Fra et valg af 11 sprogundervises og elearning platform.

Prestigefyldte partnerskaber: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM osv.

Masters diplomer: international sikkerhed og forsvar, økonomisk efterretning eller RNCP titel niveau 1: internationalt samarbejde fra udlandet.

Professionel integration: 50% på seks måneder, 80% på et år, med en første årlig gennemsnitsløn på 30K €.

Programmer undervist i:
  • Fransk
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ILERI

Træn specialister på højt niveau, der er i stand til at udvikle en global vision om internationale sikkerhedsproblemer. Alternativet Internationalt Sikkerhed og Forsvar f ... [+]

Træn specialister på højt niveau, der er i stand til at udvikle en global vision om internationale sikkerhedsproblemer.

Alternativet Internationalt Sikkerhed og Forsvar for Det Højre Diplom I Internationale Forbindelser i ILERI er sanktioneret af Statens Diploma på Universitetet Grenoble-Alpes: Master 2 Internationale og Europæiske Studier, Specialitet International Sikkerhed og Forsvar (Master grad) .

Den Internationale Sikkerheds- og Forsvarsspecialisering fokuserer på uddannelse af højtstående specialister, der er i stand til at udvikle en global vision om internationale sikkerheds- og forsvarsproblemer, idet de med de fleste juridiske tiltag sammenkobler økonomiske og politiske tilgange i en fornyet vision om sikkerhed. sikkerhed, herunder ikke-militær kooperativ sikkerhed.... [-]

Frankrig Puteaux
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ILERI

Et vigtigt problem for virksomheder i et stærkt konkurrencepræget internationalt miljø har Strategic Intelligence International til formål at gøre informationer til et st ... [+]

Et vigtigt problem for virksomheder i et stærkt konkurrencepræget internationalt miljø har Strategic Intelligence International til formål at gøre informationer til et strategisk aktiv.

Alternativet International Strategic Intelligence of the Higher Diploma i International Relations of ILERI er sanktioneret af Master of the IAE of Poitiers i Økonomisk Intelligence, State Diploma (Master grad). Det sigter mod at uddanne de studerende i bedste praksis og kvalifikationer inden for indsamling, analyse, styring, behandling, formidling, beskyttelse og brug af information inden for store grupper International.

Denne uddannelse giver færdigheder, der gælder i alle former for virksomheder eller offentlige myndigheder, der er ivrige efter at gennemføre en politik med funktionel økonomisk intelligens i en international sammenhæng, hvad enten der er tale om studier, se og analyse, lobbyist, informationsadministrator.... [-]

Frankrig Puteaux
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ILERI

En BAC 5-træning unik i Frankrig for at uddanne specialister på højt niveau, der er i stand til at indlede og støtte den internationale og økologiske udvikling af de over ... [+]

En BAC 5-træning unik i Frankrig for at uddanne specialister på højt niveau, der er i stand til at indlede og støtte den internationale og økologiske udvikling af de oversøiske territorier.

Takket være sine oversøiske territorier er Frankrig den eneste nation i verden, der er til stede i alle de store geostrategiske bassiner, fra subarkt til Antarktis, fra Stillehavet til Atlanterhavet, fra den polare til den tropiske. I udlandet er det 2,7 millioner franske værger på et stort land og havområde samt 80% af den nationale biodiversitet.

Formålet med denne BAC 5, ikke offentliggjort i Frankrig, er at uddanne de fremtidige økonomiske, industrielle, associative og diplomatiske ledere på de oversøiske territorier for at hjælpe staten, de lokale myndigheder og lokale virksomheder med at rejse til udlandet. fremvisning af den økologiske og solidariske overgang, samt de strategiske projektionsplatforme i Frankrig i verden.... [-]

Frankrig Puteaux
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

MSc

ILERI

En specialisering Bac 5 for at lære problemerne i international forretning. ... [+]

En specialisering Bac 5 for at lære problemerne i international forretning.

Den internationale Business og Marketing mulighed for International Relations Higher Diploma i ILERI tilbydes i partnerskab med ISC (Conférence des Grandes Ecoles), det er sanktioneret af en kandidatuddannelse og forbeholdt studerende, der har valideret deres første år i anden cyklus på ILERI .

Formål med træningenUdforsk international markedsføring og få adgang til et globalt og systematisk syn på organisationen i sit miljø.At være i spidsen inden for digital markedsføring og give et selskab mulighed for at tilpasse sig et stadigt skiftende forbrug.Udvikle brandstrategier i store internationale koncerner for bedre produktlængde og forbrugertrojalitet.Bliv en International Marketing Analyst og sætte et firma i stand til at åbne nye markeder, mens du kontrollerer risici.Bliv en produktchef med en reel viden om markeder og internationale spørgsmål.Arbejde til eksport i en stor gruppe af farmaceutiske eller luksus sektorer, bilindustrien mv.Kombiner stærke færdigheder inden for strategisk ledelse, marketing og erhvervskompetencer erhvervet før ILERI , for at få adgang til positioner af højt ansvar i den internationale private sektor.læren... [-]
Frankrig Puteaux
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

L'ILERI en 1 minute

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Ile-de-France, Frankrig