IMT Mines Albi

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1993, École Nationale Supérieure des Mines d'Albi-Carmaux (Mines Albi) er en statsstøttet højere læreanstalt, placeret under ledelse af ministeriet for økonomi og industri.

En kandidat School of Engineering

Som franske »Grande École 'af ingeniørarbejde, Mines Albi tilbyder en fremragende vifte af programmer til at passe til dine behov, talenter og mål. Vores studerende er optaget på L3 eller M1-niveau og vores Engineering Diploma leveres ultimo M2 år.

Vores Master of Science, teknik, International Master (M3) og ph.d.-programmer giver et højt niveau af videnskabelig og ledelsesmæssig uddannelse til at udvikle socialt ansvarlige ledere klar til udfordringerne i en dynamisk og urolig verden.

Et center of excellence for forskning

Mines Albi vært 3 forskningscentre: Den RAPSODEE forskningscenter dedikeret til energi, miljø og videnskab og teknologi i faste partikler De Clément Ader Institute med fokus på forskning i mekanisk og materiallære teknik med særlig vægt i luftfart og rumfart applikationer De Forskningscenter for Industrial Engineering afsat til organisering og ledelse af forsyningskæder, udvikling af matematiske værktøjer og software til systemet engineering I anerkendelse af den videnskabelige ekspertise og kvalitet inden for industrien forskning partnerskaber RAPSODEE og ICA blev delt forskningsenheder mellem CNRS og miner Albi og laboratorier Mines Albi blev tildelt den prestigefyldte "Carnot" ranking, en etiket leveret til elite forskergrupper i Frankrig ledende industri forskning

En samarbejdspartner for økonomisk og regional udvikling

Mines Albi løbende udvikler tætte bånd til internationale og nationale industrier og deltager i udviklingen af ​​den regionale økonomi, fx ved at hosting starter op osv Uddannelsen Processen er designet til at sikre, at civilingeniører er i stand til at "ramme jorden kører" i operationelle arbejdspladser i forskellige sektorer i industrien. Mange ingeniører og ledere fra industrien jævnligt underviser på skolen og er tæt involveret i sin ledelse.

Strategi

"Mines Albi" er en moderne og veludstyret akademisk institution

uddannelse med flere dygtige ingeniører i henhold til den franske "Grandes Ecoles" tradition leverer Master of Science diplom co-leverer ph.d. diplom udføre banebrydende grundforskning og anvendt forskning fremme den industrielle gennemførelsen af ​​dets aktiviteter.

"Mines Albi" tilhører: - til "Institut Mines-Télécom", den franske leder i uddannelse og forskning i Engineering, Informationsteknologi og Ledelse, - til "Toulouse Universitet", der blev grundlagt i 1290 bestående af omkring 120000 studerende deles på tværs af alle universitetets områder.

Albi er en charmerende og rolig by beliggende i den syd-vest for Frankrig, bliver dens historiske centrum erklæret en UNESCO World Heritage Site.

Placeret i hjertet af den moderne og dynamisk netværk af "Mines", "Télécom" og "Toulouse" universiteter over hele Frankrig og i Midi-Pyrénées regionen, "Mines Albi" er ved at udvikle i et miljø af verdenskendte forskningsklynger i forskellige områder som luftfart, kræft og helbred, energi, vand og miljø.

Accelereret internationalisering af campus er blevet en af ​​de vigtigste målsætninger for den fremtidige udvikling.

En væsentlig international erfaring er obligatorisk for hver af vores elever i løbet af deres studier og miner Albi sigter vært årligt omkring 30% af udenlandske studerende i under-graduate og masteruddannelser. Disse studerende optages som valuta, bachelor eller dobbelt diplom studerende, inden for rammerne af de samarbejdsaftaler indgået med universiteter fra hele verden.

I dag er omkring 50% af vores ph.d. og post-ph.d.-studerende kommer fra udlandet. Vi udvikler det internationale engagement og anerkendelse af vores forskning ved fortsat at organisere og deltage i tilrettelæggelsen årlige internationale konferencer, øge vores deltagelse i internationale og EU-projekter, og stigende internationale publikationer. Udviklingen af ​​fælles internationale forskerhold og laboratorier samt intensivering af besøger professorater vil styrke vores position på internationalt plan. På grund også for de nye investeringer i den teknologiske og pilot platforme GALA, MIMAUSA og VALTHERA og til kvaliteten af ​​campus liv og i Albi generelt "Mines Albi" er en attraktiv mulighed for at studere og forskning.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Master - HealthcareStudies »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Mester Aeromat - Innovation Rumfart Materialer

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Albi

Innovation tilbyder udfordrende muligheder til studerende interesseret i at udvikle en karriere i flyindustrien med både tekniske (innovation) og ledelsesmæssige færdigheder ved [+]

Master Aeromat - Innovation

"Aerospace Materialer: Design, fremstilling og Innovation Management "

Stærke sider SKOLEN / PROGRAM Mines Albi er akkrediteret af det franske industriministerium Télécom Ecole de Management - Evry er dobbelt-akkrediteret: AACSB og AMBA Undersøgelse i Toulouse og Paris regioner, de to førende franske og europæiske regioner for beskæftigelse og økonomisk aktivitet i rumfart International Fakultet Masters undervist udelukkende på engelsk og i mindre grupper Stærke forbindelser med industrien 6-måneders speciale i industrien eller i et forskningslaboratorium Interkulturelle seminarer Gratis fransk sprogkurser En kandidatuddannelse forstærket af anerkendte forskningsafdelinger Et internationalt team for internationale studerende En kvalitet-chartrede "Velkommen til internationale studerende" pakke Kursets målsætning ... [-]

Mester Forsyningskæden Og Lean Management (skala)

på universitet Fuldtid 16 måneder July 2018 Frankrig Toulouse

Denne Master of Science (100% undervises på engelsk) er forening foreslået af l'Ecole des Mines d'Albi og Toulouse Business School. Dette program (MSc) er akkrediteret af konferencen des Grandes Ecoles (CGE), og af det franske ministerium for uddannelse og forskning. [+]

Det Master Of Science (100% undervises på engelsk) er forening foreslået af l'Ecole des Mines d'Albi og Toulouse Business School. Dette program (MSc) er akkrediteret af Konference des Grandes Ecoles (CGE) og ved FRench Ministeriet for Uddannelse og Forskning.

MILJØ

Supply chain management er bekymret over den globale styring af fysisk og informationsstrømme til udarbejdelse af produkter: fra råvarer og leverandører gennem produktion og distribution system, ned til de endelige forbrugere. Lean ledelse handler om stadige fjernelse af affald i processer, med det formål at gøre dem mere effektive og lydhør, og derved øge virksomhedens konkurrenceevne. I den globaliserede og komplekse verden af ​​i dag, at en nødvendig og tilstrækkelig betingelse opnå en høj grad af konkurrenceevne er at uddanne ledere med flere kompetencer. Dette er grunden til, at denne kandidatuddannelse er designet omkring tre discipliner: supply chain management, lean management, og projektledelse. Det vedtager også en professionel tilgang ved at inkorporere fire internationale professionelle certifikater.... [-]


Master

Master-avancerede Fremstillingsprocesser For Aeronautiske Strukturer (ampas)

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Albi

Advanced Master kursus AMPAS, er designet af Mines Albi og ISAE med støtte fra luftfartsindustrien partnere. [+]

Master Advanced fremstillingsprocesser for luftfartsudstyr Konstruktioner (AMPAS)

En blomstrende industri

Efter en kort recession periode, er luftfartsindustrien markedet står over for en hurtig og vedvarende stigning på verdensplan som vist med rekord kontrakter for nylig underskrevet af både Airbus og Boeing. Disse to industrien ledere prognose en stigning på næsten 5% i aktiviteten i de kommende år, og skøn tyder på, at den årlige stigning af store kommercielle fly, vil fremkalde en fordobling af antallet af fly i 2030. Næsten tres procent af omsætningen i underentreprise i hele verden og vedrører hovedsageligt produktions- og fremstillingsvirksomhed. Som en konsekvens mest aeronautiske underleverancer virksomheder bliver nødt til at øge deres produktion satser, men også for at holde sig ajour med de teknologiske forandringer; flytter fra metalliske processer mod kompositmaterialer processer. Desuden flyproducenter har ændret deres forsyningskæde struktur i de seneste år, og underleverandører er nu forpligtet til at styre mere komplekse dele og til at tage over, på egen hånd, kvalifikationskravene processer. I hjertet af Europas Aerospace Valley Midi-Pyrénées er hjemsted for den globale hovedkvarter Airbus og over 600 underleverancer virksomheder, som beskæftiger mere end 60.000 medarbejdere. Det franske rumagentur (CNES), samt Thales og EADS Astrium er også til stede i området sammen med deres masser af underleverandører. Ecole des Mines d'Albi og Institut Supérieur de l'Aéronautique et de l'Espace (ISAE), begge har en dokumenteret track record af førende forskning og arbejde sammen med industrielle partnere i luftfartsindustrien. Denne Master program er akkrediteret af den franske "Konference des Grandes Ecoles"... [-]


Mester Biomasse Og Affald Til Energi Og Materialer (biwem)

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Albi

Målene for BiWEM er at give de studerende et solidt teoretisk og praktisk specialviden inden for biomasse og affald forarbejdning. Studerende i programmet vil erhverve evnen til at designe økonomisk levedygtige biologiske eller termokemiske processer til omdannelse af biomasse og affald til nye materialer eller energibærere, inden for en ramme for bæredygtig udvikling. [+]

MINES ALBI er en graduate school of engineering beliggende i byen Albi, en varm, dejlig og overkommelig by nær Toulouse, i sydvestlige Frankrig.

Alle elever har indkvartering i byen eller på campus hvor de kan øve mange sportsaktiviteter, selv i weekenden.

-> Ønsker du at blive en professionel, der bidrager til at skabe en fair verden?

Vil du designe tekniske løsninger, der opfylder energibehovet, samtidig med at forbruget af ikke-vedvarende ressourcer og drivhusgasemissioner reduceres? Hvis det er tilfældet, giver Master Biomasse og Affald for Energi og Materialer, 100% undervist på engelsk, dig en enestående mulighed for at blive en vigtig aktør i klima og sociale ændringer. Ved at deltage i dette fuldtids program i løbet af to år, vil du erhverve alle de nødvendige færdigheder til at være i spidsen for beslutningstagningen inden for affald og biomassevalorisering for at imødegå morgendagens udfordringer.... [-]


Videoer

Welcome to IMT Mines Albi

Kontakt
Besøgsadresse
Campus Jarlard
81013 Albi CT Cédex 09

Albi, Occitanie, FR
Sociale medier