Institut Mines-Télécom

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Institut Mines-Télécom ( IMT ) er en offentlig institution dedikeret til videregående uddannelse, forskning og innovation inden for teknik og digital teknologi. Institut Mines-Télécom er altid opmærksom på den økonomiske verden og kombinerer akademisk legitimitet med stærke virksomhedsrelationer.

Fokuserer på nøgletransformationer inden for digital teknologi, industri, energi og uddannelse, Institut Mines-Télécom uddanner ingeniører, ledere og ph.d.er, der vil spille en aktiv rolle i de store ændringer i det 21. århundrede.

Dets aktiviteter udføres i ti minuskoler og Télécom-kandidatskoler under ministeriet for økonomi og industri ud over en datterselskole og tre partnerinstitutioner, som enten er associerede virksomheder eller i henhold til kontraktlige aftaler.

Institut Mines-Télécom skoler er blandt de mest prestigefyldte kandidatskoler i Frankrig. De er pionerer og ledere i Frankrig i Massive Open Online-kurser, der undervises på engelsk eller fransk, især inden for digitale teknologier, telekommunikation, programmering og ingeniørvidenskab.

Vores skoler udgør en stærk gruppe, der supplerer hinanden og samarbejder sammen. Vores styrke er baseret på en fælles vision om at uddanne kandidater til virksomheder, udvikle økonomien og Frankrigs territorier, bidrage til innovation og iværksætteri.

Placeringer

Palaiseau

Address
place Marguerite Perey,19
91120 Palaiseau, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: