INEAD

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Overblik: Remote School

Med fjernundervisning, du tager kontrol over din læring at aktivere styre din karriere succes. På din tempo. Afstanden omdanne information til viden!

Erhvervelse af viden er nu muligt på ethvert tidspunkt, at det største antal. Vores vigtigste rolle er at hjælpe dig med at tænke og opbygge din viden. Din fremtid er i centrum for vores bekymringer!

INEAD tilbyder med sit team fordobling af vejledere og trænere, kognitiv pædagogik og tro mod den sokratiske metode Sokrates!

INEAD, Specialist E-learning uddannelse

Specialist i afstand videregående uddannelse siden 2008, INEAD tilbyder 52 kurser i e-learning kurser i 9:

Human Resources

Marketing, Kommunikation, Begivenheder Bank, finans, forsikring Miljø, Bæredygtighed Management og Business Management Logistik og Supply Chain Computere, Webdesign Turisme, Hoteller Social, Medicinsk, Sundhed

Vores forskellighed er vores coaching og personlig coaching vi forsikre vores 1.200 studerende om året. Desuden kan vores studerende studere når de ønsker, hvor de ønsker, og i deres eget tempo.

undervisningsmetode

Du er i centrum for læring. Din tempo er vores, vi respekterer og vi tilpasse det. Vi tilbyder et papirløst uddannelse med støtte fra vores teams. Vi fokuserer på at udvikle dine evner og strukturere samspillet med vejledere og trænere.

Vores pædagogiske metode er baseret på fire akser:

Nærheden af ​​vores fjernundervisning Den menneskeheden af ​​online for at optimere din træning De rigtige værktøjer til at tjene din læretid Den pædagogiske platform

politik Instituttet Kvalitet

Det kald Eductive Group, som tilhører INEAD, er at arbejde for den professionelle fremtid sine studerende. Den indeholder et sæt af gymnasier, hver med speciale i en sektor eller flere sektorer, men med en fælles valuta: uddannelse - et job - et job.

INEAD er en pilot skole gruppe i fjernundervisning; det er blevet en vigtig aktør i Frankrig for fjernundervisning. Dette mål kræver blandt andet gennemførelse af en kvalitetspolitik.

Desuden stigningen af ​​informations- og kommunikationsteknologi anvendes på undervisning og uddannelse, nye kundens forventninger, de skiftende uddannelsesmæssig sammenhæng ... nødvendigt at integrere og nogle gange foregribe disse ændringer i undervisningsformer af instituttet.

Ved at forlade sig på en kvalitet tilgang og dermed fremhæve lytte og kundetilfredshed, Instituttet har til hensigt at forblive tro mod sine værdier.

Kvalitet politik, vi ønskede at indlede INEAD, har til formål at give muligheder til sit personale og sine kunder. Det dækker fire områder:

Forbedret beskæftigelsesegnethed: Give uddannelse, som, givet en vanskelig adgang til beskæftigelse af unge markedet, fremme faglig integration. Bæredygtig beskæftigelsesegnethed: Giv uddannelse, der fremmer analytiske evner, kritisk tænkning, men også borgerne forstand, personlig vækst, åbenhed over for Europa og verden ... for den studerende garners rentable aktiver i hele karrieren. En pædagogik af succes: Brug instruktions design og teknologi til at opnå de bedst mulige resultater, baseret på en krop af lærerkræfter, udvikling af teamwork på individuel støtte til studerende på værktøjer interaktiv information og kommunikation. En kultur med høje standarder og kvalitet: Udvikle blandt personale en løbende forbedring tilgang forstået, deles og accepteres af alle.

uddannelse garanterer kvalitet

EDUCTIVE GROUP : INEAD er medlem af Eductive Group, gruppe undervisning højere nationalt plan består af tyve skoler.

RNCP CERTIFICERING : INEAD fritagelse Værdipapirer Certificeret registreret i National Register of Professional Certificeringer (RNCP) under ansvar af Den Nationale Kommission for Vocational Certificering, selv under ledelse af Arbejdsministeriet.

KONTROL DEPARTMENT OF EDUCATION :

INEAD er underlagt undervisning og administrative styring af Undervisningsministeriet, i overensstemmelse med artikel L. 442-2 i Education Code.

Administrativ og finansiel kontrol af Arbejdsministeriet : INEAD er registreret som en uddannelsesorganisation med det regionale direktorat for arbejde, beskæftigelse og erhvervsuddannelse (DRTEFP). Ejendommen er underlagt tilsyn af arbejdsministeriet i overensstemmelse med artikel L6361-1 og L6361-2 af arbejdsloven.

FEDE MEDLEM :

INEAD er medlem af den europæiske sammenslutning af skoler (FEDE). Grundlagt i 1963, repræsenterer FEDE dag 75 europæiske Eksamensbeviser udstedt af mere end 14.000 studerende i over 350 skoler i Frankrig og Europe.Tous de fede eksamensbeviser er baseret på den europæiske meritoverførselssystem og europæisk meritakkumulering Credit Transfer System (ECTS).

AKKREDITERING AF FEDE IACBE :

Den IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education) akkrediterer uddannelsesprogrammer, der opfylder bestemte kriterier krav. Akkrediteret uddannelse skal sigte mod at erhverve specifikke faglige færdigheder til arbejdspladsen. Alle DEES Fede eksamensbeviser udstedt af det akkrediterede IACBE.

Placeringer

Frankrig online

INEAD

Address
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
Frankrig online, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: