Læs den officielle beskrivelse

INSEEC Chambéry Campus

Siden sin oprettelse i 1968, INSEEC Chambéry Business School

  • Bachelor-og kandidatuddannelser ved INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie og ved CESNI (Business Studies Center for International niveau atleter)
  • Deltidsuddannelse i Videreuddannelse center

INSEEC Chambéry, en del af det nationale netværk af graduate business skoler i Frankrig, er certificeret af Undervisningsministeriet til at yde en HD i.

Som en selektiv nationalt optagelsesprøve, INSEEC Chambéry Business School rekrutterer studerende, der har afsluttet en studentereksamen plus mindst to års videregående uddannelse.

INSEEC Chambéry Business School er et af 34 medlemmer af Agera (Foreningen af ​​videregående uddannelsesinstitutioner i Rhône-Alpes-regionen), en forening anerkendt som en vigtig repræsentant for regionale og nationale offentlige institutioner. INSEEC Chambéry Business School deltager i arbejdet i mange Agera udvalg, navnlig Kommissionen om internationale anliggender. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School garanterer uddannelse kvalitet baseret på sin praksis med aktiv forskning, der giver os mulighed for at:

  • Løbende at forbedre den faglige kvalitet af vores programmer via kvalifikationer vores lærerstab
  • Udvikle billedet af Chambéry Business School Group, især i udlandet
  • Bidrage til fremme af Management Science Research
  • Hjælpe virksomheder med at løse deres ledelsesmæssige problemer.

Da en effektiv styring af medarbejdernes kompetencer er ved at blive et stigende vigtigt aktiv for virksomheder og deres konkurrenceevne, INSEEC Chambéry Business School og dets Videreuddannelse Center-tilbyde programmer, der opfylder de præcise behov i erhvervslivet. Heriblandt:

  • Kurser centreret om problemløsning
  • Personlig uddannelse (i virksomheden og blandet gruppe kurser, mentorordninger)
  • Mange programmer, der fører til eksamensbeviser og certificeringer til rådighed for mennesker

Gennem hele deres karriere (herunder Management Program og INSEEC Chambéry Business School pensum som en deltidsuddannelse).

Program i International Business Management hjælper eleverne til at få en god forståelse af det udenlandske marked miljøet og de teknikker til international business. Det udvider deres perspektiv og evne til at forstå forskellige udfordringer i international business for at imødegå dem effektivt.

Fokuseret på analyse af specifikke markeder, nemlig amerikanske, europæiske, japanske, kinesiske, de central- og østeuropæiske og afrikanske, dette program lærer, hvordan du håndterer og handel i et internationalt miljø på forskellige områder (politiske, juridiske, økonomiske og kulturelle). Specialiserede kurser og dybdegående analyse af casestudier også give studerende til at udvikle erhvervslivet felt viden og omfatter samtlige emner vedrørende international handel, finansiering af udenrigshandelen, import-eksport lovgivning, toldlovgivning og international markedsføring.

Som verden bliver en global markedsplads, er behovet for international handel kompetence inden for små og mellemstore virksomheder har aldrig været mere presserende. Beskæftigelsesmuligheder derefter spænder fra at blive internationale iværksættere inden for import og eksport eller handel forskere og hvorfor ikke udenlandske forretningsudviklere. Der er også internationale karrieremuligheder i marketing, salg, indkøb, distribution af varer, handel høring eller som et udenlandsk projektleder. Der er også muligheder i internationale institutioner såsom WTO, OECD og APEC. Missionen for INSEEC Chambéry, som ligger i et enestående miljø i Savoie mellem søer og bjerge, er at opfylde de stigende forventninger både studerende og virksomheder. Gennem innovative programmer og fakultetet udvekslinger, søger vi at give vores studerende med en stadigt stigende grad attraktivt lærerig oplevelse.

Den løbende forbedring af vores faglige afdelinger er et resultat af aktiv forskning, herunder bidrag til fremme af forvaltningen forskning og ledelsesmæssige problemløsninger og en højt kvalificeret lærerstab. Eleverne kan vælge bachelor-og kandidatuddannelser i Business and Management-orienterede discipliner. Studerende også tilegne værdifuld viden og globale ledelsesmæssige færdigheder gennem praktikophold, internationale erfaringer og studieophold med universiteter over hele verden.

Siden sin oprettelse i 1968 har INSEEC Chambéry, Graduate School of Business løbende tilpasset sig til den udvikling økonomi til at tilbyde den omfattende og diversificeret læseplan den gør i dag. Eleverne kan vælge bachelor-og kandidatuddannelser i Business and Management-orienterede discipliner. Vores skole er også hjemsted for en business center for international niveau atleter og et center for Executive Education.

Den internationale dimension er ubestridelig og omfatter arbejde i udlandet, akademiske udvekslinger med vores 75 universitetspartnere, 30 internationale dobbelt grad muligheder, 120 internationale studerende om året, ECTS og nordamerikanske kredit-system og samarbejde i forskning og undervisning ekspertise med udenlandske partnere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. Marketing ... [+]

MSc. / MBA Marketing

Alle klasser er undervist på engelsk.

Dette kursus tager sigte på at give internationale studerende de nødvendige viden og færdigheder til at arbejde effektivt i et globalt miljø med fokus på:

Brand Management, Digital Strategy og førende Business og Company Strategies samt indgående kendskab til Management og Marketing.Mobil Marketing Færdigheder til at udvikle praktiske færdigheder, der er nødvendige for at operere i et professionelt arbejdsmiljø: Styring af multikulturelle teams på forskellige websteder ved hjælp af effektive beslutningstagningsevner. Community Management, Editorial Strategy.KARRIEREMULIGHEDER

Dette kursus kan anvendes direkte til arbejde inden for digital marketing og kommunikation, fællesskabsledelse, markedsføring, mad og vinmarkedsføring, brand management og forbrugernes adfærd.... [-]

Frankrig Chambéry
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: Solid business, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponeringen for den praktiske side takket være aktive fagfolk og til feltbesøg.

Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige industrisegmenter.

KARRIEREMULIGHEDER

Dette kursus kan anvendes direkte til arbejde i Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi... [-]

Frankrig Chambéry
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

INSEEC Chambéry campus

Missionen for INSEEC Chambéry campus (Graduate School of Business) er at opfylde de stigende behov både studerende og virksomheder til globale lederevner. Gennem innovati ... [+]

Master of Science International Management er en tre periode kursus med 385 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 amerikanske kreditter.

Alle klasser bliver undervist på engelsk.

Dette kursus har til formål at give de internationale studerende med den viden og de færdigheder, der kræves for at arbejde effektivt i et globalt miljø med fokus på:

International Handel, Strategisk ledelse og logistik samt et indgående kendskab for Regnskab og markedsføring Human Resources færdigheder til at udvikle personlige og praktiske færdigheder, der er nødvendige for drift i et professionelt arbejdsmiljø: styring multikulturelle teams på forskellige websteder ved hjælp reel beslutningskompetence evner. KARRIERE MULIGHEDER ... [-]
Frankrig Chambéry Schweiz Geneve
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I International Business Management M2 er en tre-periode kursus med 348 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 amerikanske credit ... [+]

MSc. / MBA International Business Management er en tre-periode kursus med 348 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 amerikanske credits.

Alle klasser er undervist på engelsk.

Dette kursus tager sigte på at give internationale studerende de nødvendige viden og færdigheder til at arbejde effektivt i et globalt miljø med fokus på:

International handel, strategisk ledelse og logistik samt indgående kendskab til regnskab og markedsføring.Human Resources Færdigheder til at udvikle personlige og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at operere i et professionelt arbejdsmiljø: styring af multikulturelle teams på forskellige steder ved hjælp af effektive beslutningsmuligheder.KARRIEREMULIGHEDER... [-]
Frankrig Chambéry Schweiz Geneve
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk