Læs den officielle beskrivelse

Integration medlem institution IONIS Education Group er at tilslutte den første gruppe af private videregående uddannelser i Frankrig.

Dette er en fordel, der går ud over de strukturelle realiteter, det er en sindstilstand delt omkring en fælles vision og stærke værdier:

Den betydning, der tillægges menneskelige og opkøb praksis, ikke kun i assimilering af viden, fordi en skole er også et sted for at konsolidere hans personlighed. Det altoverskyggende vægt på at lære de ændringer af analyse af ændringer til at mestre nye situationer. Den permanente åbning på den internationale, virksomhedens dynamik, innovation og kreativitet, initiativ og iværksætterånd.

Den Ionis Group rummer en aktuel undervisning, fordi han lytter verdener og transformationer, der omgiver den. Bedre forstå familier, studerende, unge og bedre integration af udviklingen i vores samfund, vises som en pligt IONIS Education Group nødt til at udøve at holde stadig relevante og effektive.

Et enkelt netværk

Oprettet 35 år siden af ​​Marc Sellam, IONIS Education Group er nu den største gruppe af private videregående uddannelser i Frankrig. Tyve skoler og enheder * samles i 12 byer i Frankrig i 23.500 business-studerende, marketing og kommunikation, ledelse, IT, luftfart, energi, transport, biologi og skabelse ...

Koncernen har givet Ionis formål at uddanne nye Intelligence til Enterprise. En stærk åbning på den internationale, en høj følsomhed over for innovation og iværksætteri, en ægte "kultur af tilpasningsevne og forandring," disse er de vigtigste værdier lært at fremtidige kandidater af koncernens skoler . De vil således blive centrale aktører i økonomien i morgen, sammenføjning alumni-netværk af vores institutioner, der tilsammen overstiger 65.000 medlemmer.

Synergien mellem skolerne forstærkes af indsættelsen af ​​et digitalt netværk ved optisk fiber, enestående i videregående uddannelser i Frankrig: Ionis Digital System (Internet 1,5 Gbps, 1Gbps fiber mellem sites).

Stor følsomhed over for innovation, en forkærlighed for iværksætteri, en ægte "kultur af tilpasningsevne og forandring" er de vigtigste værdier lært at fremtidige kandidater fra skoler IONIS Education Group, til dem, der bliver centrale aktører i økonomien og morgendagens verden.

Det er grundpillerne i hans kald formular New Intelligence til Enterprise.

Fakta og nøgletal

1 digital campus i Frankrig dedikeret til ikt og internettet. Næsten 6.000 studerende. Et websted åbent 7/7, 24/24 for at hjælpe studerende bor deres projekter i deres eget tempo. En enkelt klynge samler skoler af teknik og digital ekspertise, forskningslaboratorier, væksthuse og nystartede. 4 skoler: EPITA, Epitech, Web @ cademie, Ionis School of Technology & Management meltyNetwork, opstart grundlagt af Vice President for Digital Nationale Råd Alexander Malsh (Epitech Promo 2009),. Inkubatorer: Creative Valley, partnerskab og Epitech Push'Pull og StartUp42 EPITA ved opstart accelerator. Ti anvendt forskningslaboratorier og grundlæggende i alle områder af digitale og computer. Over 60 studentersammenslutninger involveret i mange områder: sport, spil, japansk animation, kultur, forskning, iværksætteri, robotteknologi, foto, video ... En unik udstyr i Frankrig Ionis Digital System: en 1 Gbps fiber ejer med 1,5 Gbps båndbredde, der forbinder 12 byer i Frankrig, hvor IONIS Education Group opererer.

Programmer undervist i:
  • Fransk

IONISx : la formation professionnelle 100% en ligne