IONISx

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

  • IONISx , DEMATERIALISERET SKOLE

    I en verden i evig transformation betyder undervisning at vide, hvordan man innoverer. Innovation er en del af IONIS-gruppens DNA, og digital uddannelse som en anerkendt og bevist metode til læring i dag er ingen undtagelse. IONISx er fuldstændig dedikeret til digital uddannelse og tilbyder via sin IONISx .com-platform de IONISx udviklet i over tredive år af koncernens skoler.

360 ° UNDERVISNING PÅ KORTET

Mulighederne, der tilbydes af IONISx platformen, er mange og varierede, herunder kurser, der er permanent tilgængelige, så du kan lære og arbejde asynkront uden begrænsninger. De talere, der designede indholdet, er en blanding af professionelle og akademiske eksperter, inklusive mange professorer fra gruppens skoler. Det digitale indhold uddybes efter originale temaer med en nøjagtig vinkel for at bringe et nyt lys på emnet og en knowhow.

En ny måde at lære og træne

Hos IONISx digitalisering af uddannelse takket være MiMo et vigtigt skridt i den "dematerialiserede skole". MiMos (til "mikro-moduler") består af små indlæringskapsler på op til 30 minutter for at lære et nøglekoncept. Sammensat af videosekvenser, oversigtsark, yderligere ressourcer, formative og evaluerende øvelser, de dækker en enorm del af emner, lige så meget computer, teknisk, økonomisk ...

Hidtil har IONISx allerede designet mere end 2800 MiMo til at bygge specifikke læringsveje. Disse moduler kan ses når som helst og hvor som helst, inklusive mobil og tablet. De giver eleverne stor fleksibilitet, fri til at organisere deres tidsplan i deres eget tempo, alt efter deres behov. En detaljeret overvågningsgrænseflade gør det muligt at yde personlig support og opfølgning til hver studerende.

Placeringer

Frankrig online

Address
Frankrig online, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig