IPAG Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IPAG Business School ligger i hjertet af Paris og tilbyder internationale studerende den spændende mulighed for at opleve et livligt bymiljø sammen med deres akademiske studier. Campus er beliggende i 6. arrondissement, som har en populær café kultur; den åbne café og restaurant scene langs Boulevard Saint-Germain og Saint-Michel, barer og pubber i Latinerkvarteret, historiske monumenter, samt butikssteder og en varieret kunstscene. Akademisk er IPAG en institution, der er en af ​​de øverste franske master niveau skoler, der tilfredsstiller sine kandidater mest (l'Etudiant 2013 og 2014). Disse er alle en del af grunden til, at IPAG Business School er et fremragende valg som en studie i udlandet.

International hos IPAG

International integration er en del af vores historie. Over 2.400 studerende deltager hvert år på en bred vifte af kurser, både undervist i fransk og engelsk med mulighed for at studere globalt.
Med 118 partnerinstitutioner i 35 lande har eleverne en lang række lande og kulturer til at udforske vores udvekslingsprogrammer, to eksamensbeviser, triple diplomer, MBA-programmer og praktikophold. Vores programmer er designet til at udstyre de studerende med de sociale og faglige færdigheder, der er nødvendige for at komme videre i dagens udfordrende og hurtigt skiftende erhvervsklima. Derudover giver IPAG Business School byens tilstedeværelse fremragende muligheder for vores elever at integrere deres studier med praktikophold.

Innovation

IPAG Business School dedikerer sine bestræbelser på kvalitetsforskning i ledelsen, og vores største præstation er at være et af de førende forskningslaboratorier i Frankrig. Vi holder stillingen som den 2. mest kendte post-Bac skoler i ledelsesforskning. IPAG Lab har været en kerneinvestering siden den blev grundlagt; den fokuserer på at udvikle teoretisk og anvendt viden inden for økonomi og ledelse. Med over 70 professorer eller tilknyttede medlemmer har Lab hvert år produceret 150 publikationer i økonomiske og ledelsesmæssige anmeldelser. Desuden har laboratoriet medlemmer af redaktionen af ​​nogle af de førende internationale tidsskrifter og er vært for gæsteprofessorer fra nogle af de største internationale universiteter.

Karriere

Over 85% af de unge kandidater fra IPAG finder et job på mindre end 3 måneder, 54% af de studerende starter deres professionelle karriere i store virksomheder eller bliver iværksættere.
Studerende er forsynet med en bred vifte af support, der omfatter IPAG Job side, der forbinder arbejdsgivere og elever, denne eksklusive service giver mulighed for muligheder inden for vores partnerfirmaer.
Derudover tilbydes mange studerende på IPAG Business School en permanent kontrakt i slutningen af ​​deres afsluttende praktikplads.

programmer

De programmer, der undervises på engelsk, omfatter:

  • Bachelor i International Management
  • Bachelor of Business Administration
  • International Business and Management Program
  • MBA International Trade
  • MBA Luksus Brand Management
  • MBA Energi og Bæredygtighed
  • MBA European Management
  • MBA Food Business Management

Placeringer

Paris

IPAG Business School - Paris Campus

Address
184, bd Saint-Germain
75006 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 53 63 36 24

Pæn

Address
4, bd Carabacel
06000 Pæn, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig