IPSA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til IPSA , en unik ingeniørskole!

IPSA er et ingeniørhøjskole, der tilbyder en 5-årig kandidatplan, der er specialiseret i luftfarts- og rumsystemer. Studerende erhverver bred viden inden for forskellige videnskabelige områder og en praktisk tilgang til teknik.

IPSA 'Engineering Degree'

Den 'Engineering Degree' udstedt af IPSA er en fransk mastergrad akkrediteret af CTI *. Det positionerer indehaveren som i stand til at løse ethvert problem i forbindelse med luft og rum. Kandidater vil have udviklet bred generel teknisk viden samt højt specialiserede færdigheder inden for luftfart og rum. Uddannelsen på IPSA giver også kandidater mulighed for at arbejde inden for andre teknologisk avancerede områder som luftfart, såsom bil- og søtransport, hvor de anvendte teknikker og teknologier er tæt på dem inden for luftfart.

Uddannelse

Formålet med uddannelsen er at sikre erhvervelse af viden, der er afgørende for ekspertise på højt niveau og validere den viden, der er nødvendig for at udøve forskellige opgaver, når de kommer i karriere. Baseret på en balance mellem undervisning og projektarbejde (relateret til typiske industrielle problemer) indeholder IPSA læseplanen en stærk rumfartsdimension fra starten af træningen, der udvikler sig gennem årene. Den studerende udformer træningen ved at vælge specifikke "teknologiske storheder" under konstruktionscyklusen, så han eller hun kan individualisere kurser og opnå ekspertise på et valgt felt.

Corporate konferencer og international bevidsthed er der for at give yderligere færdigheder, der bygger kritisk tænkning og evnen til den studerende til at træffe beslutninger

* CTI (Commission des Titres d'Ingénieur) er en fransk uafhængig instans med ansvar for evaluering og akkreditering af højere læreanstalter inden for ingeniørvirksomhed130000_slide-actu-1.jpg

Et universitet, fire universiteter

IPSA campus i Ivry-sur-seine

Instituttet giver et privilegeret miljø for studerende. IPSA Paris ligger på IONIS-koncernens teknologilokus, der omfatter ESME Sudria, ETNA og IPSA .

En multi-college teknologi campus nær Paris:

Paris -South campus-skolerne deler mere end 4000 m2 klasserum, computerlokaler, administrative kontorer ...

Disse lokaler består af:

  • Klasseværelser
  • Laboratorier og workshops til praktisk arbejde inden for mekanik, elektronik og fysik.
  • 1 forskningslaboratorium
  • 300 netværkede arbejdsstationer
  • 1 udstyret cafeteria
  • Flere værelser dedikeret til omkring tyve studenterforeninger.

Studieliv på Paris-South campus.

Campus giver elever i IPSA og ESME Sudria mulighed for at dele studentforeningshændelser. Campus ligger i nærheden af fastfood restauranter og caféer samt mange universitetshaller.

IPSA campus i Toulouse

IPSA webstedet i Toulouse (hvor kun de første 3 år inden for luftfartsteknisk træning tilbydes) nyder det unikke miljø i denne store rumfartskapital.

En universitets campus

Toulouse campus, delt af IPSA , Epitech og ISEG Group, giver eleverne behagelige levevilkår, samarbejdsvilkår og en dedikeret inkubator for nystartede virksomheder, der gør det muligt for studerende og unge graduate projekter at udvikle sig i et beskyttet miljø.

Toulouse, rumfart kapital

Toulouse er utvivlsomt den ideelle by for de lidenskabelige inden for luftfart:

  • I industrielle termer med Airbus, Alcatel, Astrium, Thales og Latécoère mv.
  • Med hensyn til videregående uddannelse med de førende franske skoler inden for luftfart og rum og et af de største universitetscentre i Frankrig
  • I forskning med CNES, ONERA og talrige CNRS laboratorier.

IPSA campusserne i Lyon og Marseille

Kun de første 2 år tilbydes i Lyon og Marseille, og alle kurser undervises på fransk.

En Graduate School of Engineering tæt på branchen

I mere end 50 års eksistens har IPSA smedet relationer og varige partnerskaber med store aktører inden for luftfartsindustrien. Disse partnere frivilligt mødes med studerende og diskuterer forskellige aspekter (videnskabelige, tekniske, kulturelle og økonomiske) af ingeniørvirksomheden. Denne nærhed til industrien tillader IPSA gennem Udviklingsrådet at tilpasse træningen med industriens behov. Alumni, der arbejder i større virksomheder i sektoren, vender tilbage til deres skole for at dele deres erfaringer med de fremtidige ingeniører hos IPSA .

International

Implanteret i en stærkt internationaliseret industrisektor er det helt naturligt, at IPSA fokuserer fra starten af at lære engelsk såvel som behovet for at få international erfaring. Faktisk er undervisning i 4. og 5. år kun på engelsk.

Desuden har kollegiet skabt et ambitiøst udenlandsk uddannelsesprogram, som svarer til den virkelige verden og ambitionerne for sine studerende.

IPSA har derfor 40 partneruniversiteter over hele verden, hvor de studerende er i et semester eller et akademisk år.

IPSA har også udviklet dobbeltgradsaftaler med flere universiteter.

Passion er den grundlæggende motivation

Hvis der er en skole, hvor lidenskab er til stede, er det IPSA . Foreningenes projekter afslører på grund af deres kompleksitet den lidenskabelige side af Ipsaliens. IPSA organiserer også forskellige arrangementer for at gøre det muligt for sine elever at leve deres lidenskab ellers, som en uge dedikeret til flyvning, tilstedeværelse på forskellige luftudstillinger og sammenkomster, herunder det berømte møde på 'La Ferté Alais' ...

Placeringer

Paris

Address
15 Rue Maurice Grandcoing, 94200 Ivry-sur-Seine, France
Paris, Ile-de-France, Frankrig