IPSA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til IPSA , en unik ingeniørskole!

Master i Aeronautical Engineering

Den 'Engineering Degree' udstedt af IPSA er en fransk mastergrad akkrediteret af CTI *. Det positionerer indehaveren som i stand til at løse ethvert problem i forbindelse med luft og rum. Kandidater vil have udviklet bred generel teknisk viden samt højt specialiserede færdigheder inden for luftfart og rum. Uddannelsen på IPSA giver også kandidater mulighed for at arbejde inden for andre teknologisk avancerede områder som luftfart, såsom bil- og søtransport, hvor de anvendte teknikker og teknologier er tæt på dem inden for luftfart.

Uddannelse

Formålet med uddannelsen er at sikre erhvervelse af viden, der er afgørende for ekspertise på højt niveau og validere den viden, der er nødvendig for at udøve forskellige opgaver, når de kommer i karriere. Baseret på en balance mellem undervisning og projektarbejde (relateret til typiske industrielle problemer) indeholder IPSA læseplanen en stærk rumfartsdimension fra starten af træningen, der udvikler sig gennem årene. Den studerende udformer træningen ved at vælge specifikke "teknologiske storheder" under konstruktionscyklusen, så han eller hun kan individualisere kurser og opnå ekspertise på et valgt felt.

Corporate konferencer og international bevidsthed er der for at give yderligere færdigheder, der bygger kritisk tænkning og evnen til den studerende til at træffe beslutninger

* CTI (Commission des Titres d'Ingénieur) er en fransk uafhængig instans med ansvar for evaluering og akkreditering af højere læreanstalter inden for ingeniørvirksomhed

130000_slide-actu-1.jpg

Et universitet, tre universiteter

IPSA campus i Ivry-sur-seine

Instituttet giver et privilegeret miljø for studerende. Programmer, der undervises på engelsk, tilbydes kun på den parisiske campus.

En multi-college teknologi campus nær Paris:

Paris -South campus-skolerne deler mere end 4000 m2 klasserum, computerlokaler, administrative kontorer ...

Disse lokaler består af:

  • Klasseværelser
  • Laboratorier og workshops til praktisk arbejde inden for mekanik, elektronik og fysik.
  • 1 forskningslaboratorium
  • 300 netværkede arbejdsstationer
  • 1 udstyret cafeteria
  • Flere værelser dedikeret til omkring tyve studenterforeninger.

Studieliv på Paris-South campus.

Campus giver elever i IPSA og ESME Sudria mulighed for at dele studentforeningshændelser. Campus ligger i nærheden af fastfood restauranter og caféer samt mange universitetshaller.

IPSA campus i Toulouse

IPSA webstedet i Toulouse (hvor kun undervisningen i ingeniøruddannelse tilbydes på fransk) nyder det unikke miljø i denne store luftfartshovedstad.

En universitets campus

Toulouse-campuset giver studerende behagelige levevilkår, samarbejdsområder og en dedikeret inkubator til nystartede virksomheder, der giver studerende og unge kandidatprojekter mulighed for at udvikle sig i et beskyttet miljø.

Toulouse, rumfart kapital

Toulouse er utvivlsomt den ideelle by for de lidenskabelige inden for luftfart:

  • I industrielle termer med Airbus, Alcatel, Astrium, Thales og Latécoère mv.
  • Med hensyn til videregående uddannelse med de førende franske skoler inden for luftfart og rum og et af de største universitetscentre i Frankrig
  • I forskning med CNES, ONERA og talrige CNRS laboratorier.
IPSA campusserne i Lyon

Kun de første 2 år af bacheloruddannelsen tilbydes i Lyon, og alle kurser undervises på fransk.

En Graduate School of Engineering tæt på branchen

I mere end 50 års eksistens har IPSA smedet relationer og varige partnerskaber med store aktører inden for luftfartsindustrien. Disse partnere frivilligt mødes med studerende og diskuterer forskellige aspekter (videnskabelige, tekniske, kulturelle og økonomiske) af ingeniørvirksomheden. Denne nærhed til industrien tillader IPSA gennem Udviklingsrådet at tilpasse træningen med industriens behov. Alumni, der arbejder i større virksomheder i sektoren, vender tilbage til deres skole for at dele deres erfaringer med de fremtidige ingeniører hos IPSA .

Passion er den grundlæggende motivation

Hvis der er en skole, hvor lidenskab er til stede, er det IPSA . Foreningernes projekter afslører på grund af deres kompleksitet den lidenskabelige side af Ipsaliens. IPSA arrangerer også forskellige begivenheder for at gøre det muligt for sine studerende at leve deres lidenskab, som f.eks. Konference med luftfartsskuespillere i Frankrig, flysimulatorer, tilstedeværelse på forskellige luftshows og sammenkomster.

Placeringer

Paris

Address
63 boulevard de Brandebourg

94200 IVRY-SUR-SEINE

FRANCE

94200 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig