IRIS Sup'

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At vælge IRIS Sup 'er garanti for en træning anerkendt af staten, tilpasset arbejdsklimaets krav, beregnet til dem, der ønsker at udøve eller udvikle sig professionelt i en international sammenhæng.

IRIS Sup 'skole IRIS

Lavet af IRIS i 2002, IRIS Sup 'er en privat teknisk videregående uddannelsesinstitution registreret på Paris Rectorat der har til formål at træne de studerende og professionelle i forskellige brancher i en international sammenhæng.

Det leverer Niveau I værdipapirer registreret i den nationale fortegnelse over professionelle certificeringer (RNCP) ved kendelse af 23. februar 2017 offentliggjort i Statstidende 3. marts 2017.

geopolitik og professionel praksis

IRIS Sup træning 'tilbyde de studerende:

  • den nødvendige viden til at forstå internationale spørgsmål og udvikle deres kapacitet til analyse og forslag til at hjælpe afgørelsen i organisationer;
  • professionelt værktøj, med en stor andel givet til læring gennem simulering og idriftsættelse arbejdssituation, fra det 1. år;
  • at modnes og udvikle deres karriere planer inden dedikerede workshops.

Rich kampagner mangfoldighed

Hos IRIS Sup', ikke kloner. Studerende eller professionel, fransk eller udenlandsk, hver kommer med sin rejse, erfaring, målsætninger, og vil blive beriget i løbet af året, da læren af ​​mangfoldigheden af ​​oprindelsen af ​​de studerende og interessenter.

IRIS Sup 'hvert år omkring 20% ​​af de studerende, der repræsenterer tredive nationaliteter.

Flydende i engelsk er nødvendigt i enhver international aktivitet, er nogle kurser undervises på engelsk.

56141_14608745_1108732885849348_3579966449716116051_o.jpg

Overvågning og uddannelsesmæssig støtte

Med mere end 260 elever i klassen forbliver IRIS Sup 'en struktur, hvor anonymitet ikke har plads. I begyndelsen af året tegner hver elev en intern regel, som styrer hans forhold til lærerne og det pædagogiske hold. Den igangværende tilstedeværelse er obligatorisk, og arbejdet skal ske inden for de fastsatte frister. Dialogen med administrationen er konstant: om der er et administrativt eller pædagogisk spørgsmål, vil hver elev altid finde en samtalepartner.

IRIS Sup 'studerende har et arbejdsstue, hvor overskrifter fra den franske og internationale presse er tilgængelige for dem samt 200 online tidsskrifter på CAIRN portalen. Flere computerstationer med kontorsuite, internet og wifi er åben adgang.

Åbne kurser i den professionelle verden

- Gunstig organisation i vekslende studie / praksis: praktik eller job 3 dage om ugen, i parallelle kurser fra oktober til maj og fuld tid fra juni til december.

- Kontakt med fagfolk: alle interessenter involveret i virksomheder, foreninger, internationale organisationer eller den øverste offentlige tjeneste. Deres kurser blande og teoretiske bidrag, praktiske anvendelser og erfaringer daglige funktioner i et internationalt miljø.

- Foreningslivet i IRIS: parallel til deres kursus, studerende IRIS Sup 'kan deltage i konferencer og samarbejde i aktiviteterne i IRIS.

- Alumni netværk: Opret i 2008, IRIS Alumni Association har til formål at samle et netværk, der nu har mere end 1.800 kandidater!

- Office of Professional and International Experiences (EPI): En person med ansvar for praktikophold og vekslende kontrakter offentliggør de annoncer, der foreslås til de studerende, som hun også modtager til personlig rådgivning. IRIS Sup 'studerende bliver nu værdsat af hundredvis af private virksomheder og offentlige organisationer. En international relations manager udvikler tilbud i udlandet, international mobilitet og følger internationale studerende.

56145_IMG_4787.JPG

Vælg eksamen

IRIS Sup 'byder geopolitiske formationer anvendt fører til to titler på niveau 1 anerkendt af staten: International Strategy Analyst (ASI) og humanitær Manager (CBM). Tilgængelig med en bakke 3, kurserne sidste to år. Indehavere af en bakke 4 kan ansøge direkte 2. år.

Den 1. år IRIS Sup' (bakke 4)

Den private grad fra grundlæggende studier i International Relations (IR 1) sanktioner 1. år IRIS Sup. Et must for bakke 3 uden erhvervserfaring, kan i år også give studerende med en højere videnskabelig grad at få et solidt fundament i den politiske, økonomiske og diplomatiske, før du vælger et område af specialisering i det andet år.

Kurset 2. år (magasin 5)

Internationale strategi Analytiker [UPS]

3 retter til at udvikle din analytiske færdigheder, handling og beslutningsstøtte i internationale miljøer:

- Geopolitiske og potentielle *

- Forsvar, sikkerhed og krisestyring *

- Geoeconomics og risikostyring

Humanitær leder [MH] *

En grundlæggende uddannelsesprogram for at udvikle deres analytiske evner forbindelse med interventioner på jorden, kontrol af projektforløbet forvaltning (PCM) og programmering, sammen med tre kurser (strategisk, operationel, fortalervirksomhed og kommunikation af indflydelse). De færdigheder er lært ved at arbejde på projekter i partnerskab med ngo'er eller foreninger.

* Kurser tilbydes også eksternt.

De fællestræk i al uddannelse

Udvælgelsen (berettigelse på filen vedligeholdelse på optagelse), rytme undersøgelser, den geopolitiske mix og professionel praksis, professionelle højttalere inden for deres områder, er de fælles karakteristika.

uddannelse validering modaliteter tilpasset hvert kursus, er tæt på: løbende evaluering (fremmøde, præsentationer, noter, øvelser, simuleringer, etc.) prøver (februar og slutningen af ​​maj); udførelsesform for en hukommelse og oral; praktik rapport (September).

Kurserne fører af tier 1 værdipapirer (BAC 5) registreret i den nationale fortegnelse over professionelle certificeringer *. Partnerskaber tillader validering af førerne 2 parallelt.

56144_IMG_4730.JPG

Placeringer

Paris

IRIS SUP'

Address
2 bis rue Mercoeur
75011 Paris, Ile-de-France, Frankrig