ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lær at vide ISA Lille

Vi er en fransk kandidatskole for landbrug og bioengineering tilbyder bachelor kurser og kandidatuddannelser med majors inden for landbrugsvidenskab, fødevarevidenskab, miljøvidenskab og økonomi, markedsføring og ledelse, både på fransk og engelsk.

ISA Lille Campus blev oprettet i 1963 og er en del af Lille-Katolsk Universitet, den største private videregående uddannelsesinstitution i Frankrig, med 26.000 fuldtidsstuderende og 2.500 internationale studerende.

ISA Lille er anerkendt og akkrediteret af Kommissionen des Titres d'Ingénieur (Udvalget for Fransk Ingeniør Titler) og af de franske Ministerier for Uddannelse og Landbrug.

Udover vores akademiske programmer og forskningsaktiviteter tilbyder ISA Lille konsulentvirksomhed til lokale virksomheder samt globale ledere inden for landbrug, fødevareindustrien og miljøet i Frankrig og i udlandet.

ISA Lille i tal

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Vores mission

Byg en lysere fremtid i en bæredygtig verden

ISA Lille strategiplan sigter mod at fremme iværksætteri gennem uddannelse, innovation, forskning og internationalisering.

Pædogogik

Vores akademiske programmer er baseret på erhvervelse af solide videnskabelige og tekniske færdigheder samt personlig udvikling. Videnskabelige kurser, individuel vejledning, professionel nedsænkning i hele vores program hjælper vores studerende med at opbygge deres egen vej, og holde virkeligheden i virksomhedernes verden og samfund i perspektiv.

Forskning og Rådgivning

Alle vores forskningsenheder tilhører større regionale, nationale og internationale forskningsnetværk: Universiteter, Institutter og vores samarbejdspartners F & U-afdelinger. Disse udviklende samarbejder bidrager til at sikre den akademiske ekspertise af vores elevernes uddannelse og fremme innovation inden for vores forskningsområder.

International

Der er ingen global uddannelse uden international eksponering. Internationalisering er i centrum for ISA Lille's missioner: I vores programmer, gennem studerende og professor mobilitet gennem vores akademiske og faglige partnerskaber og meget mere.

Internationale partnerskaber

Ud over at være en del af mange nationale og internationale akademiske netværk havde ISA Lille også over 160 internationale partnerskaber med universiteter inden for landbrug og biovidenskab verden over.

Vores akademiske partnere

59242_Skjermbilde2017-10-26kl.21.45.18.png

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master i fødevarevidenskab

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Lille

ISA Lille tilbyder en cand.merc. Og ingeniørfag, hovedfaglig inden for fødevarevidenskab, undervist på engelsk eller fransk, inden for bæredygtig forvaltning af fødevareproduktion, kvalitet, sikkerhed og industri. [+]

Master of Science og Engineering,Studerende i Food Science

ISA Lille tilbyder en hovedfag i fødevarevidenskab, undervist på engelsk eller fransk, inden for bæredygtig forvaltning af fødevareproduktion, kvalitet, sikkerhed og industri.

Formålet med dette program er at uddanne fremtidige ledere inden for fødevareindustrien for at kunne klare denne sektors miljøpåvirkning i en globaliseringskontekst.

Vores Food Science-program kombinerer teori og praksis gennem besøg på stedet, studieture, madteknologiske eksperimenter, seriøse spil, forskning og industrielle projekter og professionelle nedsænkninger.

Desuden bruger ISA Lille studerende 40% af deres tid nedsænket i professionelle oplevelser. Disse erfaringer omfatter arbejde på industrielle projekter eller praktikophold i virksomheder eller forskningslaboratorier, i Frankrig og i udlandet.... [-]


Master i landbrugsvidenskab

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Lille

Master i Videnskab og Teknologi, Studerende i Landbrugsvidenskab Jordbrugsvidenskabens store mål er at opfylde nuværende og fremtidige behov hos virksomheder, offentlige myndigheder og forskningslaboratorier ved at træne fremtidige ledere og forskere, der nyder fransk og europæisk ekspertise inden for: husdyrhold, ernæring og produktion; Modellering, beskyttelse og styring af afgrødeanlæg; smart landbrug og ny teknologi inden for landbruget. [+]

Master i Videnskab og Teknologi, Studerende i Landbrugsvidenskab

Den store landbrugsvidenskabelige målsætning er at opfylde nuværende og fremtidige behov hos virksomheder, offentlige myndigheder og forskningslaboratorier ved at uddanne fremtidige ledere og forskere, der nyder fransk og europæisk ekspertise inden for:

husdyrhold, ernæring og produktion afgrøde systemer modellering, beskyttelse og styring smart landbrug og ny teknologi inden for landbruget Kursus Mål

For det første er det grundlæggende mål for dette program at have et overblik over landbrugs videnskab. Kurser spænder fra fødekæden teori og afgrøde forvaltning til husdyr og planteproduktion. Selvom denne generelle tilgang læres gennem sine tekniske og videnskabelige aspekter, er det også afgørende at inddrage økonomiske, sociologiske og etiske aspekter for at forstå begrebet bæredygtighed i landbruget.... [-]


Master i landbrugsøkonomi, markedsføring og ledelse

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Lille

Vores Master of Science og Engineering, hoved inden for landbrugsøkonomi, Marketing & Management program udstyrer ISA kandidater med færdigheder, der er nødvendige for at forstå både de biologiske fundamentale og økonomiske konsekvenser af landbrug og bioengineering arbejde. [+]

Master of Science og Engineering, Studerende i landbrugsøkonomi, markedsføring og ledelse

Vores landbrugsøkonomi, Marketing & Management program udstyrer ISA kandidater med færdigheder, der er nødvendige for at forstå både de biologiske fundamentale og økonomiske konsekvenser af landbrug og bioengineering arbejde. Uddannet fuldt ud på engelsk, er dette program baseret på den ekspertise, som ISA Lille har opnået inden for innovation og forretningsudvikling, økonomi og eksport, industriel markedsføring og handel med landbrug og bioengineering.

Dette program har især til formål at opfylde nuværende og fremtidige behov hos virksomheder, offentlige myndigheder og forskningslaboratorier ved at uddanne fremtidige ledere inden for:... [-]


Master i miljøvidenskab

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Lille

ISA Lille tilbyder en Master of Science og Engineering med en majoritet i miljøvidenskab, med fokus på bæredygtig forureningskontrol (SMaP). SMaP-programmet, der læres på engelsk eller fransk, er baseret på den internationalt anerkendte ekspertise, som ISA Lille har opnået i forvaltningen af ​​forurenede steder [+]

Miljøvidenskab

ISA Lille tilbyder en Master of Science og Engineering med en majoritet i miljøvidenskab, med fokus på bæredygtig forureningskontrol (SMaP). SMaP-programmet, der læres på engelsk eller fransk, er baseret på den internationalt anerkendte ekspertise, som ISA Lille har opnået i forvaltningen af ​​forurenede lokaliteter.

I løbet af de sidste 15 år har ISA Lille bygget sin ekspertise på:

Anvendte kurser i jordrensning, affaldshåndtering, byplanlægningforskningsaktiviteter inden for jordforurening og rensning (LGCGE National Lab)et internationalt netværk af partneruniversiteterindustrielle partnerskaber

Miljøvidenskabsprogrammet er designet til at uddanne fremtidige ledere og forskere.... [-]


Videoer

Welcome to ISA Lille!