ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lær at vide ISA Lille

Vi er en fransk kandidatskole for landbrug og bioteknologi, der tilbyder bacheloruddannelser og kandidatuddannelser med majors inden for landbrugsvidenskab, fødevarevidenskab, miljøvidenskab og økonomi, markedsføring

ISA Lille Campus blev oprettet i 1963 og er en del af Lille-Katolske Universitet, den største private videregående uddannelsesinstitution i Frankrig, med 26.000 fuldtidsstuderende og 2.500 internationale studerende.

ISA Lille er anerkendt og akkrediteret af Kommissionen des Titres d'Ingénieur (Udvalget for franske ingeniørtitler) og af de franske ministerier for uddannelse og landbrug.

Udover vores akademiske programmer og forskningsaktiviteter tilbyder ISA Lille konsulentvirksomhed til lokale virksomheder samt globale ledere inden for landbrug, fødevareindustrien og miljøet i Frankrig og i udlandet.

ISA Lille i tal

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Vores mission

Byg en lysere fremtid i en bæredygtig verden

ISA Lille strategiplan sigter mod at fremme iværksætteri gennem uddannelse, innovation, forskning og internationalisering.

Uddannelse

Vores akademiske programmer er baseret på erhvervelse af solide videnskabelige og tekniske færdigheder samt personlig udvikling. Videnskabelige kurser, individuel vejledning, professionel nedsænkning i hele vores program hjælper vores studerende med at opbygge deres egen vej, og holde virkeligheden i virksomhedernes verden og samfund i perspektiv.

Forskning og Rådgivning

Alle vores forskningsenheder tilhører større regionale, nationale og internationale forskningsnetværk: Universiteter, Institutter og vores forretningspartners R

International

Der er ingen global uddannelse uden international eksponering. Internationalisering er i centrum for ISA Lille's missioner: i vores programmer, gennem studerende og professor mobilitet gennem vores akademiske og faglige partnerskaber og meget mere.

Internationale partnerskaber

Ud over at være en del af mange nationale og internationale akademiske netværk havde ISA Lille også mere end 200 internationale partnerskaber med universiteter inden for landbrug og biovidenskab over hele verden.

Vores akademiske partnere110700_partners-networks.png

Placeringer

Lille

Address
48 boulevard Vauban
59046 Lille, Hauts-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig