ISARA Lyon

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Isara-Lyon er et fransk "grande école" (kandidat kollegium) med speciale i landbrugs-, fødevare- og miljøvidenskab. Det er anerkendt af det franske landbrugsministerium. Isara tilbyder en bred vifte af bachelor og master niveau læseplaner i agronomi, mad og miljøvidenskab.

Vi udvikler også forskningsaktiviteter og rådgivning, primært på to områder:

Jordbrugsproduktion Bæredygtige fødevaresystemer

Vores mission:

Uddan de fremtidige ledere med et højt niveau af videnskabelig viden og etisk ansvarlighed, som er i stand til at forudse og støtte de samfundsmæssige ændringer for at opfylde de nationale og internationale udfordringer i fødevarer, landbrug og miljø. Udvikle international ekspertise i Jordbrugsproduktion og bæredygtige fødevaresystemer Deltage i en udvikling til gavn for størstedelen af ​​befolkningen, støtte projektudvikling og innovation, udvikle den videnskabelige og tekniske viden. Deltag i den offentlige debat, og støtte fremkomsten af ​​nye idéer vedrørende videnskab og samfund, økonomi og politik.

Isara-Lyon byder på flere uddannelser, blandt hvilke:

Isara-Lyon ingeniøruddannelse, kan følges som en fuldtidsstuderende eller lærling efter en vellykket gennemførelse af videregående uddannelse, og kan også blive gennemført via efteruddannelse eller, for dem uden entry-krav kvalifikationer gennem validering af tidligere erhvervserfaring. Europæisk MSc (CGE) i Jordbrugsproduktion koordineret i samarbejde med den norske University of Life Sciences (Norge) og i samarbejde med andre europæiske og amerikanske universiteter. MSc (CGE) i Jordbrugsproduktion og økologisk landbrug med Wageningen University (Holland). Europæiske MSc Bæredygtig Food Systems i samarbejde med flere europæiske universiteter.

Isara-Lyon flyttede i 2007 om en ny campus tilbyder fremragende faciliteter, herunder:

9 teknologiske og videnskabelige laboratorier 1 fødevareteknologi platform 1 virksomhedskuvøse ledsager innovative iværksættere i landbrugs- og fødevaresektoren

Professionelt miljø og studerendes beskæftigelsesegnethed:

Isara-Lyon er etableret i Lyon, i den sydøstlige del af Frankrig, i et meget dynamisk miljø tæt på virksomheder, forskningscentre og fagfolk, der arbejder i landbruget, fødevareindustrien, udvikling af landdistrikter og miljøsektoren.

Det er beliggende på AGRAPOLE site, en klynge af ekspertise med speciale i landbrug og fødevarer, der indeholder mere end 50 faglige organisationer i disse sektorer.

Undersøgelse i Lyon, en levende by:

Lyon er den 2. ranking by i Frankrig med hensyn til sin studerende befolkning. Lyon er udstyret med rige kulturelle og gastronomiske traditioner og sin gamle by er et UNESCO World Heritage Site. Vores begivenhedsrige by tilbyder en ekstraordinær livskvalitet.

Lyons 130.000 elever har mange muligheder for at nyde fascinerende steder og begivenheder, f.eks aften parter organiseret på floden pramme, de berømte "Lights" (Fête des Lumières), Dance Festival (Biennale de la Danse), den Nuits de Fourvière musik, dans og teater festival, rulle-bladet ture til at opdage Lyon by night ... Lyon har alle de bekvemmeligheder af en storby samtidig er nem at forhandle til fods. Udendørs fritidsaktiviteter vrimler takket være Lyons gunstige beliggenhed tæt på bjergene og havet.

Isara-Lyon i tal:

900 studerende 100 faste medarbejdere 200 eksterne højttalere fra den akademiske og professionelle verden

Placeringer

Lyon

ISARA Lyon

Address
23 Rue Jean Baldassini
69364 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig
Telefonnummer
+33 4 27 85 85 10

Wageningen

Wageningen University & Research

Address
Wageningen, Gelderland, Holland
Telefonnummer
+31 317 480 100

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig