ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISAT

ISAT er beliggende i Nevers, en 2 timers kørsel syd for Paris og tæt på det berømte Nevers / Magny-Cours racing kredsløb. ISAT er et fakultet for Université de Bourgogne del af top 800 i Shanghai verdensrangeringen.

Institut for Automotive og Transport Engineering (ISAT) er en unik statslig skole, der er engageret i den omfattende uddannelse af ingeniører med særlig interesse for bilindustrien. Hovedformålet med ISAT er at dække hele spektret af stillinger og færdigheder i forbindelse med bil- og transportindustrien med en stærk ekspertise inden for mekanisk - elektrisk og energiteknik fra design til produktion: F & U, design og udvikling, industrialisering, fremstilling, kvalitet, indkøb osv.

ISAT-ingeniørprogrammer er akkrediteret af Kommissionen des Titres d'Ingénieur og EUR-ACE mærket (europæisk kvalitetsmærke til ingeniøruddannelser på kandidat- og kandidatniveau). Over 650 studerende har i alt 100 faste lærere, forskere og branchefolk valgt ISAT for sin erhvervserfaring uden for akademiet, der tilbyder en fremragende blanding af teori og anvendt videnskab sammen med et fremragende fagligt netværk.

ISAT sikrer, at eleverne opstår som kompetente fagfolk ved at levere praktisk viden og færdigheder, som ikke kun er relevante for bilteknologi, men som er direkte anvendelige for virksomhedens mål.

ISAT er forpligtet til at udvikle forskning inden for sin "DRIVE" forskningsafdeling inden for køretøjsteknik for miljøet (kompositmaterialer, vibrationer og akustik, energi, indlejret elektronik) samt i centrum for teknologioverførsel SATT Grand Est.

ISAT tilbyder dynamiske omgivelser for den fulde udvikling af ISAT-samfundet gennem rige kultur- og studenteliv. ISAT kan prale af mange sportsfaciliteter på højt niveau og en kendt gastronomi. Takket være størrelsen og placeringen af ​​Nevers er der ingen mangel på overkommelige studentboliger.

POLYTECH ORLEANS

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master Automotive Engineering For Bæredygtig Mobilitet

på universitet Fuldtid 4 semestre September 2018 Frankrig Nevers

Dette toårige automotive engineering program i Europa på kandidatniveau (3 semestre [+]

Embrace en bilindustri karriere over hele verden mens du studerer i Frankrig med en cand.merc. Inden for automotive engineering for bæredygtig mobilitet

ISAT og Polytech'Orléans, Europas største ingeniørskoler tilbyder et co-akkrediteret kandidatuddannelse inden for automotive engineering for bæredygtig mobilitet med fokus på energistyring

Oversigt

Varighed: Fire semestre

Kreditoverførsel: Hvert semester tegner sig for 30 European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS). ECTS-point er overførbare.

Antal pladser: 20

Undervisningsgebyrer: 11.500 € (5.750 x 2 år) med forbehold for ændringer i overensstemmelse med bestyrelsens politik.

Tilskud: Conseil Régional de Bourgogne Franche Comté og Conseil Régional de la Région Centre-Val-de-Loire kan tilbyde tilskud afhængigt af AESM S1-resultaterne.... [-]


Videoer

Master AESM - Openning Ceremony

Kontakt

Adresse, linje 1 49, rue Mademoiselle Bourgeois BP 31
58027 Nevers, Bourgogne, Frankrig
Hjemmeside http://www.isat.fr/