ISC Paris Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISC Paris School of Management

ISC Paris - Business School blev grundlagt i 1963 og har forpligtet sig til at give forretningsstuderende de ledende kvalifikationer, der er nødvendige for at drive og udføre i et globalt miljø.

ISC Paris , AACSB akkrediteret, er en del af det meget selektive franske "Grandes Ecoles" rekrutteringssystem, som grupper højere læreanstalter, der opererer uden for universiteterne. I Frankrig har kun 50 lederskoler ret til at køre et Grande Ecole-program med en Masters in Management, og kun 30 af disse er, som ISC Paris , medlemmer af den prestigefyldte Conférence des Grandes Ecoles.

De fleste af vores programmer er tosprogede - engelsk / fransk. Udbudte programmer på engelsk:

  • Ungkarl,
  • Master Grande Ecole,
  • Master of Science,
  • MBA.

Beliggende i Paris, hvor størstedelen af ​​førende franske multinationale selskaber er baseret, har skolen fordel af den franske hovedstads forretningsomdømme, en stor placering, hvor faglige fora, konferencer og messer afholdes. Det følger heraf, at studere ved ISC Paris kan åbne døre til flere karriere på en række områder, herunder dem, der beskæftiger sig med mode, økonomi, højteknologi, gæstfrihed, informationssystemer, international handel, luksusvarer, detaildistribution, teknologi samt multimedier .

Med vores netværk af mere end 140 partneruniversiteter i over 50 lande giver vi ikke kun ubegrænsede karrieremuligheder til vores studerende, men opfordrer også dem til at opdage en mangfoldighed af kulturer for at få et bredere internationalt perspektiv.

Vi er sikre på, at hvis du er ambitiøs at have en international karriere og ønsker at studere i en af ​​de mest fascinerende og dynamiske byer i verden, er ISC Paris - Business School det rette sted for dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Summer courses » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Master i Management

på universitet Fuldtid 2 - 3 år September 2019 Frankrig Paris

Den stærke nationale kvalitetssikring af det franske undervisningsministerium ISC Paris er en del af «Grandes Ecoles» -systemet, som er parallelt med statsuniversitetssystemet og omfatter alle franske erhvervsskoler. [+]

Mestre

Den stærke nationale kvalitetssikring af det franske undervisningsministerium ISC Paris er en del af «Grandes Ecoles» -systemet, som er parallelt med statsuniversitetssystemet og omfatter alle franske erhvervsskoler.

Kvaliteten af ​​læseplanen i alle Grandes Ecoles, offentlige eller private, er sikret af ministeriet for national uddannelse. ISC Paris er fuldt akkrediteret af det franske ministerium, som giver sit "visa de l'état" til alle ISC-eksamensbeviser.

Programmet varer 2 eller 3 år (i henhold til dit tidligere uddannelsesniveau), og du har mulighed for at studere på fransk og / eller engelsk. Du vil drage fordel af den højeste kvalitet af akademikere, der giver dig mulighed for at erhverve værdsatte kvalifikationer og kvalifikationer til at øge din karriere. Der er et indtag pr. År i september.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

Paris, Île-de-France, 75017 FR