ISC Paris Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISC Paris Business School

ISC Paris Business School blev oprettet i 1963, er forpligtet til at give forretningsstuderende de ledelsesevner, der er nødvendige for at arbejde og udføre i et globalt miljø.

ISC Paris , AACSB akkrediteret, er en del af det meget selektive franske "Grandes Ecoles" rekrutteringssystem, som grupper højere læreanstalter, der opererer uden for universiteterne. I Frankrig har kun 50 lederskoler ret til at køre et Grande Ecole-program med en Masters in Management, og kun 30 af disse er, som ISC Paris , medlemmer af den prestigefyldte Conférence des Grandes Ecoles.

De fleste af vores programmer er tosprogede - engelsk / fransk. Udbudte programmer på engelsk:

  • Ungkarl
  • Master Grande Ecole (Master i Management)
  • Master of Science
  • MBA.

Beliggende i Paris, hvor størstedelen af ​​førende franske multinationale selskaber er baseret, har skolen fordel af den franske hovedstads forretningsomdømme, en stor placering, hvor faglige fora, konferencer og messer afholdes. Det følger heraf, at studere ved ISC Paris kan åbne døre til flere karriere på en række områder, herunder dem, der beskæftiger sig med mode, økonomi, højteknologi, gæstfrihed, informationssystemer, international handel, luksusvarer, detaildistribution, teknologi samt multimedier .

Med vores netværk af mere end 140 partneruniversiteter i over 50 lande giver vi ikke kun ubegrænsede karrieremuligheder til vores studerende, men opfordrer også dem til at opdage en mangfoldighed af kulturer for at få et bredere internationalt perspektiv.

Vi er sikre på, at hvis du er ambitiøs at have en international karriere og ønsker at studere i en af ​​de mest fascinerende og dynamiske byer i verden, er ISC Paris - Business School det rette sted for dig.

Placeringer

Paris

Address
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

75017 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited