International Space University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er ISU? International Space University er en privat non-profit institution, formelt anerkendt som en højere læreanstalt i Frankrig af det franske undervisningsministerium (dekret MENS0400386A af 27. februar 2004). Det har specialiseret sig i at levere uddannelse kandidat-niveau til de fremtidige ledere af det nye globale rum samfund på sit Central Campus i Strasbourg, Frankrig, og på steder rundt omkring i verden. I sin to måneder Space Studies Program og etårige Masters program, ISU tilbyder sine studerende en unik Core Curriculum dækker alle discipliner relateret til rumprogrammer og virksomheder, rumforskning, rumfart, systemudvikling, rumpolitik og jura, business og ledelse , og rum og samfund. Begge programmer også involvere en intens studerende forskning Team Projekt leverer internationale studerende og unge plads fagfolk mulighed for at løse komplekse problemer ved at arbejde sammen i et interkulturelt miljø. Siden grundlæggelsen i 1987 har ISU uddannet mere end 3700 studerende fra over 100 lande. Sammen med hundredvis af ISU fakultet og undervisere fra hele verden, ISU alumner omfatter et særdeles effektivt netværk af rummet fagfolk og ledere, der aktivt letter individuel karriere vækst, faglige aktiviteter og internationalt plads samarbejde. ISU Mission publikum webThe International Space University udvikler de fremtidige ledere i verden plads samfund ved at give tværfaglige uddannelser til studerende og rum fagfolk i et internationalt, interkulturelt miljø. ISU fungerer også som en neutral internationalt forum for udveksling af viden og ideer om udfordrende spørgsmål i forbindelse med plads og rumapplikationer. ISU programmer give kritiske færdigheder afgørende for fremtidige plads initiativer i den offentlige og den private sektor, mens de:

inspirere entusiasme fremme international forståelse og samarbejde fremme et interaktivt globalt netværk af studerende, lærere og alumni tilskynde til innovativ udvikling af rummet til fredelige formål: at forbedre livet på Jorden og rykke menneskeheden ud i rummet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Kursus » Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Føreren af ​​plads studier

på universitet Fuldtid September 2018 Frankrig Strasbourg Australien Adelaide + 1 mere

ISU Master of Space Studies (MSS) program er designet til studerende, der ønsker den konkurrencefordel, som vil hjælpe dem med at få en karriere inden for rumsektoren, fagfolk interesseret i at gøre en karriere flytte ind eller inden for rumsektoren, og forskere, der ønsker at udvide deres viden eller gøre overgangen fra det akademiske liv i rumfartsindustrien. [+]

Fornyelse fremtiden - ISU Master of Space Studies Program

ISU er glad for at meddele, at de kommende måneder vil den gennemføre en reimagining og fornyelse af sin meget vellykkede Master of Space Studies (MSS) program.

Siden starten i 1995 er denne kerne ISU program - indkapsler ISU internationale, tværkulturelle og tværfaglige tilgang til rummet uddannelse - har produceret flere kvalificerede kandidater i stand til at imødekomme kravene fra rummet sektoren, både i regeringen, industrien eller akademiske kredse. Som MSS nærmer sig sit 20. år, ISU forpligtet til at gennemgå sine resultater til dato, fremme sine mest vellykkede aspekter og identificere nye områder for innovation med henblik på at give sine kandidater med maksimal mulighed for at udvikle deres efterfølgende karriere.... [-]