Læs den officielle beskrivelse

Kedge Business School er en benchmark fransk business school med 4 campus i Frankrig (Paris, Bordeaux, Marseille og Toulon), 2 i Kina (Shanghai og Suzhou), 1 i Dakar, Senegal og 3 partner campuser (Avignon, Bastia og Bayonne).

Kedge i tal

KEDGE BS-samfundet består af 12.000 studerende (25% af dem er internationale studerende), 196 permanente professorer (44% af dem er internationale), 300 internationale akademiske partnere og 54.000 alumni over hele verden.

Uddannelsesprogrammer

KEDGE BS tilbyder en portefølje af 31 ledelses- og designprogrammer til studerende og branchefolk. Det giver også tilpassede uddannelsesprogrammer til virksomheder på nationalt og internationalt plan.

Kedge træningsprogrammer:

 • Generelle ledelsesprogrammer
 • Design program
 • Forberedelse til DCG (svarende til en bachelorgrad) og DSCG (svarende til en kandidatgrad) i regnskab
 • Rotationsarbejde-studieprogrammer
 • Specialistprogrammer: MSc og specialiserede masteruddannelser
 • Intra- og inter-company uddannelsesprogrammer
 • En Executive MBA

Forskning

Lærerforskere ved Kedge bidrager til fremme af viden i ledelse gennem grundlæggende og anvendt forskning. De står bag produktion af publikationer, værker, konferencer mv., Som sætter skolen på 2. plads til forskning i franske erhvervsskoler.

Skolen er internationalt anerkendt for den ledelsesforskning, den udfører på de områder, der er dækket af sine centre for ekspertise og specialiteter.

Centre of Excellence

 • Marketing
 • CSR
 • Supply Chain

ekspertise

 • Vin
 • Sundhedsstyring
 • Creative Industries
 • Innovation
 • Finans omprøvet

Forskningen fra skolen bidrager til at styrke kvaliteten af sin undervisning, virksomheders og offentlige organers præstationer og øget viden inden for det akademiske ledelsesområde.

anerkendelser

Executive MBA tilbydes af Kedge Business School kom 33 i Financial Times 'European Business School placeringer og 22. i verden. Kedge Business School er AACSB, EQUIS og AMBA akkrediteret, anerkendt og godkendt af den franske regering og medlem af Conférence des Grandes Ecoles i Frankrig.

universitetsområder

 • Bordeaux

Den nye Bordeaux campus er designet til at være et boligareal. Spredt over 35.000 m2, det har dedikeret arbejde og chatrum, og sports- og afslapningsområder.

 • Marseille

Kedge Business School investerer løbende i betydelige logistikressourcer, både hvad angår uddannelsesinfrastrukturer og avancerede teknologiske ressourcer.

 • Paris

I 2015 oprettede gruppen en ny virksomhed i Paris '9. arrondissement, et levende aktivitetscenter, hvor elever, undervisere og virksomheder kan mødes, udveksle og interagere.

 • Toulon

I øjeblikket under opførelse vil KEDGE BS Toulons nye campus være klar til at byde sine elever velkommen næste efterår.

 • Suzhou

Åbningen af Suzhou-campusen i 2010 var en del af en løbende politik, der startede i 2003 for at udvikle vores aktivitet i Kina.

 • Shanghai

Hovedcampus er beliggende i Xuhui-distriktet i Shanghai og er hjemsted for flere uddannelsesinstitutioner. Bygningerne viser en blanding af amerikanske arkitektoniske påvirkninger med kinesisk stil.

 • Dakar

KEDGE BS har været placeret i Dakar siden 2008. Dakar campus studerende drager fordel af KEDGE BS uddannelsesmæssige innovation og ekspertise.

Vores engagement

Hele KEDGE BS-fællesskabet: undervisere, administrative hold og elever støtter de anvisninger, der skal træffes med hensyn til skolens forpligtelse til social ansvarlighed.

Hvad gør KEDGE BS særpræg, hvad gør skolen til en anerkendt nøglespiller inden for bæredygtig udvikling og CSR, er dens virale tilgang, der kombinerer ekspertise med konsistens.

Det er ikke blot tilfældet med at tilføje eksempler på praksis (et masteruddannelse, et forskningscenter), men at gennemføre konsekvente aktioner på tværs af sin forskning, undervisning, sociale og miljømæssige styring af campuserne og dets styring.

Gennem sine forpligtelser og sit netværk af eksperter bidrager skolen til udviklingen af videregående uddannelse gennem CSR-objektivet.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Kedge Business School

MIM er et toårigt program (Master 1 ... [+]

Et personlig kursus

"MIM er et toårigt program (Master 1

Takket være massive investeringer til fordel for eksperimentering, udvikling af kritisk tænkning og teknologisk ledelse sigter vi på at fremme akkulturering til teknologi og iværksætteri for 100% af vores studerende. Vores mål er at lægge vægt på vores evne til at uddanne ledere, der er forpligtet til det fælles gode, og som er helt bevidste om de forskellige store sociale spørgsmål på spil. "

PASCAL KRUPKA, direktør for Master of Management (MIM) Program

2 campusserBordeaux:

Denne campus er designet i ånden fra de angelsaxiske universiteter og har 35.000 m2 arbejde, sports- og afslapningsområder.

... [-]
Frankrig Bordeaux Marseille
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Kedge Business School

En rigtig forretningsudvikler, forretningsingeniører er specialiseret i business-to-business-miljøer og forhandler højtydende komplekse løsninger, produkter og tjenester. ... [+]

Dual ekspertise inden for teknologi og ledelse for at fremskynde din karriere

En rigtig forretningsudvikler, forretningsingeniører er specialiseret i business-to-business-miljøer og forhandler højtydende komplekse løsninger, produkter og tjenester. Ikke alene forvalter de deres forretningsmæssige portefølje, men de foreslår også globale omfattende løsninger til deres kundeselskaber.

Placering af sig selv som grænsefladen mellem kommercielle og tekniske teams, forretningsmedarbejdere koordinerer og implementerer store projekter fra begyndelsen til slutningen.

I de sidste 30 år har Business Engineering Programmet været specielt skræddersyet til videnskabelige eller tekniske profiler. Formålet med programmet er at udvikle kommercielle og ledelsesmæssige kompetencer på højeste niveau, så vores alumner kan uddybe forretningsstrategier og styre innovative projekter.... [-]

Frankrig Toulon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Det førende program i Europa for at udvikle denne dobbelte ekspertise. ... [+]

Gør forskellen ved at deltage i den nye MSc i Corporate

I dag integrerer alle finansielle virksomheder nye etiske og samfundsmæssige udfordringer i deres investeringer og strategier for tildeling af aktiver og søger kvalificerede profiler.

Målet med kandidatuddannelsen er at uddanne fagfolk med en perfekt forståelse af finansielle værktøjer, og både den finansielle og ekstrafinansielle ekspertise er nøglen som karriere inden for økonomi udvikler sig.

Kom og udforsk økonomi fra en anden vinkel med veluddannet, ekspertfakultet og et netværk af stærke partnere for at lette jobplacering.

Med denne MSc, du bringer en reel merværdi til din karriere. Du har adgang til en bred vifte af muligheder i både de traditionelle handler og de nye erhverv, der er forbundet med ESG-spørgsmål.... [-]

Frankrig Marseille Paris
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Digital markedsføring har en tumult indflydelse på samfundet som helhed, og bortfalder den etablerede praksis hos virksomheder, offentlige organer og brugere. Nye erhverv ... [+]

Træning Agile Digital Marketing

Digital markedsføring har en tumult indflydelse på samfundet som helhed, og bortfalder den etablerede praksis hos virksomheder, offentlige organer og brugere. Nye erhverv og ny praksis er opstået, hvilket resulterer i et færdighedsforskel på markedet og et presserende behov for ny ledelsestræning på disse områder.

I et konstant skiftende miljø, hvor færdigheder udvikler sig hurtigt og discipliner bliver mere specialiserede, skal virksomheder være mere fleksible end nogensinde for at imødegå dagens udfordringer.

Den nye MSc i Digital Marketing

Du vil opdage i dybden den overordnede digitale markedsførings verden med fokus på de kompetencer og viden, du skal opbygge og sætte i handlingsstrategier med stor merværdi for virksomheder. Programmet fokuserer på temaer kan lide social media marketing, dataanalyse, digital strategi... [-]

Frankrig Marseille
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

MSc i International Business er et førsteklasses internationalt business management program. Med en meget praktisk tilgang træner de studerende til at skærpe deres kultur ... [+]

Den bedste MSc at opleve verden

MSc i International Business er et førsteklasses internationalt business management program. Med en meget praktisk tilgang træner de studerende til at skærpe deres kulturelle og geopolitiske indsigt og anvende dem i forbindelse med international forretningsudvikling.

Erhvervslivet forventes at påtage sig stadig stigende niveau af globalt ansvar, både hvad angår interne og eksterne interessenter, samfund og miljø. Verden af global forretning er i konstant udvikling og udfordrende fornuftige måder at tænke på. Vores program undersøger de forskellige kulturelle og geopolitiske faktorer, som makeup dagens komplekse internationale forretningsmiljø. Det genskaber kompleksiteten i denne stadigt skiftende globale kontekst for at hjælpe eleverne med at lykkes i deres fremtidige karriere.... [-]

Frankrig Bordeaux Marseille
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Denne kandidat anerkendes som den førende franske uddannelsesinstitution i international handel med et unikt fokus på søfartssektoren, og fejrer 60 års ekspertise inden f ... [+]

En global vision for transport

Denne kandidat anerkendes som den førende franske uddannelsesinstitution i international handel med et unikt fokus på søfartssektoren, og fejrer 60 års ekspertise inden for logistik og forretningsoptimering. Det trækker sin styrke fra dybe forbindelser med virksomhedernes verden, dens historie og kvaliteten af dens undervisning. Den internationale dimension er hjørnestenen i dette program, der er opbygget i partnerskab med AFTRAL for at sætte de studerende i stand til at håndtere internationale og strategiske spørgsmål vedrørende transport, forsyningskæde, opbevaring, told, it. Denne kandidatuddannelse giver en global tilgang, der gør det muligt for eleverne at udvikle nøglekompetencer inden for tre områder: International Trade, International Transport og Logistics.... [-]

Frankrig Marseille
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

ISLI-programmer blev grundlagt i 1984 for at imødekomme en efterspørgsel fra internationale faglige sammenslutninger og er blevet de førende programmer inden for global s ... [+]

Værdi gennem innovation og kreativitet

ISLI-programmer blev grundlagt i 1984 for at imødekomme en efterspørgsel fra internationale faglige sammenslutninger og er blevet de førende programmer inden for global supply chain management over hele verden. Deres internationale ry er baseret på deres faglige anerkendelse, forskergruppen, publikationer og erfaringspædagogik. De er akkrediteret af "The Chartered Institute of Purchasing

MSc i Global Supply Chain Management forbereder enkeltpersoner til at konfrontere udfordringerne i en ny æra i business management. Succesfulde ledere er dem, der tager en global tilgang til deres analyse og ved, hvordan man opbygger en supply chain-arkitektur til globale netværk.... [-]

Frankrig Bordeaux
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Siden 2004, takket være Creative Industries ekspertise ... [+]

Siden 2004, takket være Creative Industries ekspertise

Frankrig er unikt i sin rigdom af kulturarv og dens livlige kreative sektor. Dette land berømt for sin "kulturelle undtagelse" støtter en lang række produktioner. Frankrig identificerer en unik forestilling om kunstneriske, kulturelle og kreative varer, som adskiller dem fra hele verden. Kunstnere og skabere vil blive inviteret til at tale med eleverne for at vise dem mangfoldigheden af området og opfordre dem til at blive inspireret af deres vision.

Hvorfor vælge dette program?Fransk ånd

Få det bedste ud af vores kunstneriske, kulturelle og kreative organisations ledelse. Frankrig er unikt i sin rigdom af kulturarv og dens livlige kreative sektor. Dette land, der er berømt for sin "kulturelle undtagelse", støtter en lang række produktioner, her ses ikke kultur som en vare som enhver anden. Frankrig identificerer en unik forestilling om kunstneriske, kulturelle og kreative varer, som adskiller dem fra hele verden.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Indkøb brugt til at være om at finde de billigste priser. Dette er ikke længere tilfældet. I dag handler indkøb om at arbejde med strategiske leverandører for at fange in ... [+]

Innovation capture er nøglen

Indkøb brugt til at være om at finde de billigste priser. Dette er ikke længere tilfældet. I dag handler indkøb om at arbejde med strategiske leverandører for at fange innovation og implementere det så hurtigt som muligt.

Fokus er nu på innovationsfangst og speed-to-market, og købernes rolle er blevet ekstremt strategisk. Nøgleleverandører er nu blevet en ægte kraft af forslag. Denne ændring kræver en helt anden bredde af indkøbsfagfolk.

MAI tilbyder flere kurser i indkøb. MAI anerkendes af multinationale virksomheder som den førende tidsalder for indkøb og innovation til ny produktudvikling.

Hvorfor vælge dette program?... [-]
Frankrig Bordeaux
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Markedsaktiviteter og færdigheder skal ændres i takt med de dybe og ofte modstridende ændringer i vores miljø, herunder digital teknologi og udvikling af en deltagende ku ... [+]

Markedsaktiviteter og færdigheder skal ændres i takt med de dybe og ofte modstridende ændringer i vores miljø, herunder digital teknologi og udvikling af en deltagende kultur, der gør forbrugerne til etiske forbrugere, en følelse af at tilhøre flere samfund gennem affinitet eller følelsesmæssige bånd, fremkomsten af en tendens til en mere ansvarlig form for markedsføring og nye former for konkurrence baseret på oprettelsen af åbne økosystemer, der involverer "forretningspartnere".

Det var med disse ændringer, at vi designede MSc Marketing

Arbejde med virksomheder, de tager vores nuværende viden om fremad på marketingområdet og involverer eleverne i deres forskning. Virksomheder er involveret i den fælles oprettelse af programmet på flere niveauer: nogle er involveret i forvaltningen af programmet via Udviklingsudvalget, mens andre støtter eleverne gennem deres valgfrie studieveje takket være "vejledende lys" -partnerskaber.... [-]

Frankrig Bordeaux Marseille
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

"Vin og spiritus udgør et stadigt skiftende økosystem, en fragmenteret industri, en kompleks, men fascinerende. For at få en forståelse for produktet og markedspladsen er ... [+]

"Vin og spiritus udgør et stadigt skiftende økosystem, en fragmenteret industri, en kompleks, men fascinerende. For at få en forståelse for produktet og markedspladsen er det nødvendigt at have solide tekniske baser, men også at kunne vurdere de økonomiske, økonomiske , markedsførings- og miljøspørgsmål, tendenser, muligheder og begrænsninger. For at imødekomme morgendagens udfordringer skal eleverne have fået nøglerne til vejledning og derefter udvikle en global vision.

På Kedgevinen

Jeremy Cukierman, Master of Wine

Hvorfor vælge dette program?

Lære ved at gøre

Med den igangværende forbindelse mellem studerende, forelæsere og virksomheder deltager studerende aktivt i deres egen træning.... [-]

Frankrig Bordeaux
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Oprettet for 20 år siden, den internationale sport ... [+]

Et førende videregående uddannelsesprogram dedikeret til sportsbranchen

Oprettet for 20 år siden, den internationale sport

Programmets styrke ligger i dets evne til at uddanne ledere i overensstemmelse med kravene i dette yderst specifikke og krævende marked på grund af sin unikke ekspertise på tværs af event marketing og sportslov.

90% af kandidaterne finder et job inden for 6 måneder efter eksamen.€ 35.000 gennemsnitlig årsløn.500 alumner globalt.30 partnerfirmaer.Hvorfor vælge dette program?

Dual faglig og faglig ekspertise

Lærere-forskere, der er eksperter i den professionelle sportsindustri.Anerkendte branchefolk, der sætter de studerende i stand til at erhverve differentierende og efterspurgt viden og færdigheder på arbejdsmarkedet.... [-]
Frankrig Marseille
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Kedges data marketing træning træner alsidige eksperter, der vil udvikle sig i et stadigt skiftende miljø. Ved at kombinere data med beherskelse af digitale marketing tek ... [+]

Kedges data marketing træning træner alsidige eksperter, der vil udvikle sig i et stadigt skiftende miljø. Ved at kombinere data med beherskelse af digitale marketing teknikker, mester mødes markedets udfordringer i mangel på ledelsesmæssig knowhow inden for disse områder.

Formålet med denne uddannelse i Data Management

Med digitale, nye erhverv og nye praksis er der opstået, hvilket fører til et reelt behov for uddannelse. Målet med MS Digital Marketing

styrkerKrydstræning og komplementær træningIntegrationen af dataeneskiftevisProjektbaseret pædagogikEn varieret uddannelse for en stærk beskæftigelsesevneEt økosystem af berømte partnereStærk integration med det lokale økosystemFærdigheder udvikletProjektledelseProfessionelle akkrediteringer søgtBrugeroplevelseGrafisk designkursus... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Deltid
13 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Address
Kedge Business School
Paris, Ile-de-France, Frankrig
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, Kina
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, Kina
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar-regionen, Senegal