Læs den officielle beskrivelse

60853_Screenshot-2017-11-16GroupeSupdeCoLaRochelle.png

En gruppe dedikeret til videregående uddannelse

La Rochelle Business School blev oprettet i 1988 som en af ​​de første videregående uddannelsesgrupper i Frankrig. Koncernen har ikke kun en solid tilstedeværelse i lokalområdet, men også på internationalt plan, støttet af et stort netværk af partneruniversiteter og virksomheder både i Frankrig og i hele verden.
Gruppen er selvstændig og selvstændig i beslutningsprocessen og er multidisciplinær og multi-campus og har i dag 5 forskellige skoler, der deler en stærk identitet med fokus på beskæftigelsesevne og ansvar.

1 gruppe / 5 skoler

Koncernen omfatter La Rochelle Business School , La Rochelle School of Tourism

60855_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle.png

 • Bachelor Business - BBA International - Maser i Management - MSc og MBA
 • Rangeret i Top 20 af de bedste franske handelsskoler
 • En skole, der er AACSB akkrediteret for alle programmer og EPAS akkrediteret for både BBA International og Master in Management.

60859_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle1.png

 • Bachelor i turisme og gæstfrihed - MSc i turisme
 • Den eneste franske skole, hvis kurser er UNWTO.TedQual akkrediteret.

60858_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle2.png

 • Bachelor i webdesign og grafisk kommunikation

60857_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle3.png

 • Bachelor Foundation Year
 • Business Foundation Program
 • Sommer og vinter skoler
 • Fransk som fremmedsprog

60856_Screenshot-2017-11-16OurSchoolsGroupeSupdeCoLaRochelle4.png

 • Executive Education og corporate services.

Vi tilbyder programmer, der er opført på fransk eller engelsk.

En campus med et globalt perspektiv

Som en universitetsby par excellence tiltrækker La Rochelle studerende, lærere og foredragsholdere fra hele verden. På byens campus udgør denne kulturelle mangfoldighed en ægte rigdom, hvor forskellige oplevelser kan deles.

Internationale studerende repræsenterer 22% af elevkroppen

Gruppen hilser ca. 3500 studerende velkommen, hvoraf 785 var internationale, der repræsenterer 82 forskellige nationaliteter. Derudover består 41% af undervisningsfakultetet af internationale forskerforelæsere og forretningsforelæsere.

Dette internationale element repræsenterer et ægte aktiv for hele vores "fællesskab" i vores gruppe, der introducerer forskellige kulturelle aspekter og internationale erfaringer, og dermed muliggør en bedre forståelse af erhvervslivet ... på globalt plan. Det giver os også mulighed for at udvikle faglige færdigheder, der er i overensstemmelse med både de problemer, der står over for og behovene hos internationale virksomheder.

Akkrediteringer og Rankings

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Økonomisk Tid Rangering
I 2014, efter at have modtaget AACSB akkreditering, fremhævede La Rochelle Education Group i Financial Times prestigefyldte internationale placeringer. I dag omfatter denne placering 95 store handelsskoler, hvoraf 24 er franske. I år blev La Rochelle Business School klassificeret som femte i kategorien 'International kursusoplevelse' til sin Master in Management-program.

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

AACSB, en garanti for international ekspertise
Siden 2013 har La Rochelle Business School været AACSB-akkrediteret, en international excellencemærke, der kun afholdes af 5% af handelshøjskoler over hele verden. Grundlagt i 1916 er AACSB den ældste af akkrediteringer, hvis formål er at evaluere skolens mission, kvalifikationerne for fakultetet, intellektuelle bidrag og uddannelsesprogrammer med henblik på at sikre overordnet kvalitet og løbende forbedringer.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

NWTO.TedQual certificering

I 2009, La Rochelle School of Tourism

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

FLE Qualité - fransk som et fremmedsprog kvalitetsmærke
IEF Fransk Sproginstitut i La Rochelle Education Group har modtaget FLE Qualité-mærket for sine grundkurser på fransk som fremmedsprog. Mærkatet er tildelt af tre forskellige ministerier (Ministeriet for National Education, Higher Education and Research, Ministeriet for Kultur og Kommunikation og Ministeriet for Udenrigsanliggender og International Udvikling) og er en garanti for kvalitet med hensyn til de tilbudte tjenester (adgang, velkommen, indkvartering, administrativ støtte, faciliteter), uddannelsen og de tilbudte uddannelser.

Nøgletal

 • 1988: La Rochelle Education Group blev grundlagt
 • 3500 studerende på campus
 • 785 internationale studerende
 • 14 500 kandidater
 • 82 nationaliteter
 • 41% internationale professorer
 • 170 partneruniversiteter i hele 48 lande
 • 50 studenterforeninger og klubber
 • 102 permanente fakulteter (heraf 72 i ledelsesvidenskab)
 • 58 forskningsprofessorer
 • 204 ledelseseksperter
 • 57 vigtige virksomhedspartnere
 • 12 000 m² lokaler
Programmer undervist i:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:

MSc

La Rochelle Education Group

Den MSc og MBA i turisme er det perfekte valg for dem, der ønsker at erhverve veritabel jobkompetencer inden for rejse og turisme industrien. Kandidater vil være fuldt fo ... [+]

La Rochelle School of Tourism/>

Den MSc og MBA i turisme er det perfekte valg for dem, der ønsker at erhverve veritabel jobkompetencer inden for rejse og turisme industrien. Kandidater vil være fuldt forberedt til at arbejde på tværs af hele branchen fra rejseselskaber (rejsebureauer mv.) Til organisationer involveret i lokal og regional turisme (turistinformationscentre mv.). MSc og MBA i International Hospitality eller Event Management er rettet mod studerende søger at udvikle deres lederskab færdigheder og en strategisk ledelses vision anvendt på turistindustrien.

I løbet af programmet vil branchens fagfolk være til stede for at sikre, at læring er i perfekt harmoni med industriens realiteter. I slutningen af ​​deres studier vil de studerende have alle de vigtigste færdigheder og viden til at forstå og takle de store udviklinger i turistbranchen.... [-]

Frankrig La Rochelle
Januar 2020
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

La Rochelle Education Group

Dette meget internationale program tilbyder flere forskellige mulige spor og eleverne er i stand til at skræddersy deres program for at afspejle deres personlige og profe ... [+]

Inden for Master i Management-programmet er hver studerende og hver studievej unik. Takket være en række forskellige studieretninger og erfaringer kan du personliggøre dit eget program og fremhæve de elementer i dine studier, som du anser for det vigtigste for dit projekt. Selv om alle elever får samme kvalifikation i slutningen af ​​programmet, er en kvalifikation, der giver rekruttererne en garanti for dine evner, hver af jer har haft unikke oplevelser, som afspejles på dit CV og derfor skelner dig fra den næste kandidat .

Master of Management er åben for studerende, der allerede har studeret i mindst 2 år siden forlader High School (eller international tilsvarende). Programmet træner dem til erhvervsliv og forbereder dem til at blive ansvarlige ledere, der er opmærksomme på virkningerne af deres beslutninger på deres miljø. Dette meget internationale program tilbyder flere forskellige mulige spor, og eleverne kan skræddersy deres program for at afspejle deres personlige og professionelle projekt. I overensstemmelse med de mest krævende faglige standarder, vil dette Master in Management program garantere både din beskæftigelsesevne og karriereudvikling. Kandidatuddannelsen er præget af en række pædagogiske aktiviteter, faglige erfaringer og erfaringsmæssige og intellektuelle udfordringer.... [-]

Frankrig La Rochelle
September 2019
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

La Rochelle: the place to be, the place to study!

Class of 2016: International graduates share their experience with you

La Rochelle Business School International Students share their experience

Welcome Days at La Rochelle Education Group!

Groupe Sup de Co La Rochelle
Address
102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 (0)5 16 19 63 94