Læs den officielle beskrivelse

En gruppe dedikeret til videregående uddannelse

1 gruppe / 5 skoler

Gruppen inkluderer La Rochelle Business School , La Rochelle Tourism

119119_logo_BS_couI_EXE.jpg

Placeret i top 20 af de bedste franske handelsskoler.
En skole, der er AACSB-akkrediteret til alle programmer og EPAS-akkrediteret til både BBA International og Master in Management Grande Ecole-programmet.

 • Bachelor i Business
 • BBA International
 • Master i Management
 • Master of Science (MSc)

119120_Logo_THS_coul_EXE.jpg

Den eneste franske skole, hvis kurser er UNWTO.TedQual akkrediteret.

 • Bachelor i turisme
 • MSc i Destination Management

119121_Logo_DS_coul_EXE.jpg

 • Bachelor i webdesign og grafisk kommunikation

119122_Logo_ACA_QUADRI_EXE.jpg

Grundlæggende programmer

 • Bachelor Foundation Year

Kortstudier

 • Business Foundation Program
 • Fransk som fremmedsprog
 • Sommer

119123_Logo_EXECUT_QUADRI_EXE.jpg

 • Tilbyder uddannelse og virksomhedstjenester

Vi tilbyder programmer, der er opført på fransk eller engelsk.

En campus med et globalt perspektiv

Som en universitetsby par excellence tiltrækker La Rochelle studerende, lærere og foredragsholdere fra hele verden. På byens campus udgør denne kulturelle mangfoldighed en ægte rigdom, hvor forskellige oplevelser kan deles.

Akkrediteringer og Rankings

60864_Screenshot-2017-11-16logo-AACSB-logo-EQUIS-logo-EPAS-logo-AMBApngimagemPNG320200pixels.png

AACSB, en garanti for international ekspertise
Siden 2013 er La Rochelle Business School blevet AACSB-akkrediteret, et internationalt udmærkelsesmærke indeholdt af kun 5% af handelshøjskoler over hele verden.
Grundlagt i 1916 er AACSB den ældste af akkrediteringer, hvis mål er at evaluere skolens mission, fakultetets kvalifikationer, intellektuelle bidrag og uddannelsesprogrammer med henblik på at sikre den samlede kvalitet og kontinuerlig forbedring.
119126_EPAS_logo13-HR.jpg

EPAS, et kvalitetsmærke til La Rochelles BBA og Master in Management-programmer
I februar 2014 blev skolen tildelt en fornyelse af sin EPAS-akkreditering for den maksimale periode på 5 år. Denne akkreditering garanterer, at de studerende på disse to programmer får en kvalitet, sammenhængende og internationalt fokuseret uddannelse, der overholder krævende specifikationer. EPAS er et internationalt programgodkendelsessystem, der drives af den internationale organisation, European Foundation for Management.

60867_Screenshot-2017-11-16Tedqual-LogojpgimagemJPEG198198pixels.png

UNWTO.TedQual certificering
I 2009, La Rochelle Tourism

60865_Screenshot-2017-11-16logo_qualite-fle_maria_128x174jpgimagemJPEG128174pixels.png

FLE Qualité - den franske som et fremmedsprogets kvalitetsmærke
IEF French Language Institute i Excelia Group har modtaget FLE Qualité-mærket for sine grundkurser i fransk som fremmedsprog.
Mærket tildeles af tre forskellige ministerier (Ministeriet for National Uddannelse, Videregående Uddannelse og Forskning, Ministeriet for Kultur og Kommunikation og Ministeriet for Udenrigsanliggender og International Udvikling) og er en garanti for kvalitet for så vidt angår de tilbudte tjenester (adgang, velkomst, indkvartering , administrativ support, faciliteter), den uddannelse, der tilbydes, og de tilbudte programmer.

60866_Screenshot-2017-11-16MBA-15836X500jpgimagemJPEG1536500pixels.png

Finansiel tidsrangering
Efter at have fået den amerikanske AACSB-akkreditering blev Master in Management i 2014 vist for første gang i den prestigefyldte internationale placering af Financial Times. I dag inkluderer denne placering 100 større internationale skoler. I år har La Rochelle Business School været rangeret i 7. plads i kategorien 'International kursus oplevelse' for sin Master i Management program.

Nøgletal

 • 3800 studerende på campus
 • 950 internationale studerende med 78 nationaliteter
 • Næsten 17.500 kandidater i 94 lande
 • 62% internationale professorer
 • Næsten 250 gæsteprofessorer eller supplerende fakulteter
 • 54 forskerprofessorer
 • 170 partneruniversiteter i hele 48 lande
 • 50 studenterforeninger og klubber
Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

La Rochelle Education Group

• Pre-master, år 1, er åben for studerende med mindst 2 års post-High School-uddannelse (eller internationalt ækvivalent). • Master in Management, Year 2, er åben for stu ... [+]

Anerkendt både i Frankrig og internationalt: Stat-certificeret 'Grade de Master', AACSB og EPAS godkendt. Programfunktioner i Financial Times ranking som et af de bedste masterprogrammer i verden.

Et ledelsesprogram på højt niveau, der fokuserer på personlig udvikling, og forbereder de studerende på at blive alsidige, ansvarlige ledere opmærksomme på påvirkningen af deres beslutninger på deres miljø.

Et program, der tilbyder 19 specialiseringer efter dit valg med mulighed for dobbeltkvalifikation med MSc-programmerne for 10 af dem.

5 grunde til at vælge Master i Management:٠ 3 campusser: La Rochelle / Beijing / New York٠ Indtil 24 måneders international udvand... [-]
Frankrig La Rochelle
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

La Rochelle Education Group

• MSc over 24 måneder (september startdato): åben for studerende med mindst 3 år efter gymnasiet eller international tilsvarende • MSc Fast Track over 16 måneder (februar ... [+]

MSc'en i International Hospitality Management eller International Event Management er rettet mod studerende, der ønsker at udvikle deres lederegenskaber og en strategisk ledelsesvision anvendt i turistindustrien.

MSc'en i Destination Management er et ideelt program for dem, der ønsker at opnå veritabel jobkompetence inden for rejse- og turistbranchen, for at arbejde på tværs af hele branchen fra rejsebureauer (rejsebureauer osv.) Til organisationer, der er involveret i lokal eller regional turisme ( turistinformationscentre osv.).

I løbet af programmet vil branchefagfolk være klar til at sikre, at læring er i perfekt harmoni med industriens virkeligheder. Ved afslutningen af deres studier vil de studerende have alle de nøglefærdigheder og viden til at forstå og tackle de store udviklinger i turistbranchen.... [-]

Frankrig La Rochelle
September 2019
Fransk,Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Excelia Group FR

Explore new ways of learning EN

Excelia Group EN

Groupe Sup de Co La Rochelle
Address
102 RUE DE COUREILLES
17024 La Rochelle, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 (0)5 16 19 63 94