Læs den officielle beskrivelse

Velkommen

I 19 år har vores skole kombineret kreativitet, engagement og teknisk excellence.

Med et verdensberømt ry for ekspertise tilbyder MOPA top-level træning for at forberede vores studerende til karriere i CG-billede og animation.

De mange præmier, der er opnået på festivaler rundt om i verden ( SIGGRAPH, kortlistet til Oscarerne ), bekræfter vores studerendes kunstneriske, cinematografiske og tekniske ekspertise. En MOPA kvalifikation er passet til beskæftigelse i førende 3D / CG studios .... Aardman, Mikros, DoubleNegative, Illumination MacGuff, The Mill. ..

Den omfattende uddannelse på MOPA åbner en verden med internationale muligheder og chancen for at spore din karriere.

Vores 2016 MOPA gradueringsfilm "The Garden Party" er blevet nomineret til 2018 Oscars!

MOPA fællesskabet

Undervisningspersonale

Uddannelse udleveres af erfarne industri fagfolk, der skifter deres faglige aktiviteter med undervisning.

Motiveret af lidenskaben for at aflevere deres knowhow og viden kræver underviseren personale høje standarder fra vores studerende, men er også karakteriseret ved deres generøse, støttende tilgang.

Graduate netværk

Uddannet af over 500 kandidater til stede i alle større internationale studier, er vores kandidater også ambassadører for skole- og velkomstinstitutioner og nyuddannede i deres organisationer. Stadig knyttet til deres gamle skole tager de stor glæde i at vende tilbage til skolen for at deltage i skader, til at aflevere træning og afholde konferencer.

Studierne

Med en loyalitet og tillid genereret over et forhold, der strækker sig over skolens 19 år, kommer de jævnligt til MOPA for at deltage i vores juryer, til konferencer og projekter.

Faciliteter

Eleverne på MOPA nyder det samme udstyr og software, der anvendes i professionelle studier. Databehandlingsudstyret: over 200 computere, fyldt med 3DS Max, Nuke, Substance Painter, Houdini, Unity og meget mere. En renholdsbedrift bidrager til den computerkraft, der er nødvendig for at producere vores film. Studerende kan også få adgang til lokalerne efter normal arbejdstid, når der gennemføres større projekter.

Kurserne

En stringent, høj standard faglig træning

Vores mål:

At uddanne fagfolk inden for animeret film og efterproduktion, fremtidige studiefagfolk, med en kunstnerisk vision, en forståelse af den overordnede proces af, hvordan en film er lavet, og med stærk teknisk ekspertise og teamwork oplevelse.

Undervisningsmetoden ved MOPA er centreret omkring at give eleverne en bred vifte af erfaringer med at lave en film, som gør det muligt for dem i slutningen af ​​deres studier at producere originale film af professionel kvalitet.

Det femårige kursus giver en kandidat et 5-årigt avanceret diplom som CG-filmskaberen.

Pensum

Kunstforberedelsesår (på fransk)
Formålet med årets træning er at udbrede dit kreative potentiale, berige din kulturelle og kreative viden, for at hjælpe dig med at erhverve arbejdsmetoder og frem for alt give dig tillid til dine styrker og talenter.

I år vil du få en solid færdighedsbase, for at sammensætte en portefølje, der afspejler din identitet og dine talenter, og for at bekræfte din karriereretning.
Study Cycle 1 (på fransk)
Studiecyklus 1 består af tre års studie.
Målsætningerne er:
  • at erhverve en metode, der giver eleverne mulighed for at gennemføre skoleprojekter til succesfulde resultater fra begyndelsen til slutningen.
  • at få både individuel og teamoplevelse.
  • at erhverve de kunstneriske og cinematografiske fundamentale, der gør det muligt for eleverne at fuldføre en animeret film.
  • at få erfaring i den komplette tekniske arbejdsgang fra konceptudvikling til produktion af en animeret kortfilm.
Study Cycle 2
Studiecyklus 2 varer to år og afsluttes med tildeling af et 5-årigt eksamensbevis som CG-filmskaberen. Denne cyklus giver eleverne mulighed for at opnå reel erhvervserfaring, og i slutningen af ​​deres studier er de arbejdsklare.
Flere specialiseringer er mulige:
  • Animation
  • Digital billeddannelse
  • En international fjerdeårs indgangsklasse for nye deltagende studerende (undervisning på engelsk)
Det sidste år af alle disse studiecykler er dedikeret til produktionen af ​​en CG animeret kortfilm.
Eksamensbeviset
Et femårigt avanceret eksamensbevis som CG-filmskaberen Certified Level 1 af National Committee for Professional Certification (Level 7 Europe). Slutårsstuderende producerer en animeret kortfilm, som præsenteres for en jury bestående af professionelle fagfolk.

Indlæggelser

Forberedende års indgang er gennem interview og portefølje præsentation.
Entréprøven for 1. år og 2. års første studiecyklus indlæggelser finder sted i begyndelsen af ​​april hvert år (kontakt os for årets datoer).
I 2019 kan eleverne få adgang til det 4. år direkte ved anvendelse af et interview, personlig portefølje og nogle tekniske tests. ANSØGNINGER ÅBEN DECEMBER 2019

Kursgebyrer

Gebyrer ved MOPA er yderst konkurrencedygtige. Kombineret med skolens ekspertise og omdømme, og rekrutteringsfrekvensen på næsten 100%, giver MOPA en enestående omkostningsfordel. Se vores hjemmeside for detaljer.
Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:


MOPA

Et toårigt avanceret træningsforløb på to niveauer udleveret på engelsk og fransk og orienteret mod eksterne studerende med bachelor 3D-træning, der ønsker at videreudvik ... [+]

Transform din passion for CG animation til en vindende karriere

Et toårigt masteruddannet avanceret kursus forløb på engelsk og fransk.

Med en bacheloruddannelse eller tilsvarende erfaring inden for digital kunst, leder du efter et statsacrediteret animations kursus på masterniveau? Følg i fodspor MOPA kandidater, der har mestret både tekniske færdigheder og historiefortælling arbejder nu i The Mill, Aardman Studios, DoubleNegative, Mikros og mere ... vindende præmier som SIGGRAPH og shortlisted for OSCARS .

Kvalificeret og klar til at deltage i professionelle hold, så snart du er færdiguddannet, er MOPA kvalifikation pas til ambitiøse karriere i en verden af ​​internationale studier og muligheder.... [-]

Frankrig Arles
September 2020
Engelsk,Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MoPA Computer Animation School Showreel

MoPA students at work