Læs den officielle beskrivelse

Mode Estah er School for Advanced Studies i området Mode og luksus. selvstændig skole på en menneskelig skala, det er det sted, hvor vi tænker og eller tværfaglige færdigheder fuldt engagerer dig i marken.

Med den fælles overbevisning med fagfolk, knowhow er et stort aktiv, ModeEstah tilbyder sine elever en bred vifte af uddannelse, der kører den daglige sektor Mode og luksus.

Skolen skaber sin pædagogik med virksomheder for at understøtte den hurtigt skiftende arbejdsmarked og erhverv, der er i konstant udvikling for at berige vores branche, design og innovation, skabelse og færdigheder, image og kommunikation, events og marketing, ledelse og iværksætteri.

Privatejet, Mode Estah giver tre kurser efter bakken og er fortsat den ubestridte leder af undersøgelserne skiftevis:

  • Curriculum Designer Stylist niv.II (afsnit certificeret af staten)
  • Curriculum Modéliste Creator niv.II (afsnit certificeret af staten)
  • Fashion Management Curriculum Design og luksus niv.I (afsnit certificeret af staten)

Mode Estah leverer CNCP eksamensbeviser niveau I og niveau II til skabelse og innovation, og for forvaltningen af Fashion Design og luksus.

I år Mode Estah fejrer sine 27 år. I 27 år, modevirksomheder og give dem orientaton Mode Estah justerer sine programmer, metoder, organisering af skolen alle udviklingstendenser i modebranchen.

Programmer undervist i:
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Mode Estah

Vores vilje er at træne en ny generation af ledere i mode, design og luksus. De fulde kurser giver en yderst kvalificeret træning og tilbyder et specifikt forberedelse ti ... [+]

Vores vilje er at træne en ny generation af ledere i mode, design og luksus. De fulde kurser giver en yderst kvalificeret træning og tilbyder et specifikt forberedelse til de mest attraktive ledelsesjobs ...

Modetindustrien har været udsat for et tredobbelt fænomen af ​​internationalisering, diversificering og demokratisering. I modsætning til disse mutationer skal virksomheder tilpasse sig og dermed søge højt kvalificerede ledere, der sandsynligvis vil imødekomme behovene på et meget globalt marked med en betydelig international åbning.

Gennem dette kursus vil du assimilere forskellige værktøjer som "produktteknikker" og "virksomhedsstrategi", der er specifikke for markederne luksus, klar til brug og detailhandel. For at blive en fremtidig brand manager vil du lære at identificere målet, definere produktet, uddybe strategien for produktimplementering på markedet og implementere de nødvendige værktøjer fra markedsundersøgelser til passende kommunikationsværktøjer. En reel teknisk ekspertise gør det muligt for dig at kontrollere, at resultaterne matcher det oprindelige projekt ...... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Défilé Promo 2015