NEOMA Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

NEOMA Business School født af alliancen mellem Rouen Business School og Reims Management School den 24. april 2013, konstaterer en ting: I en stadigt skiftende verden skal uddannelse åbne nye Pathways . Dette er grunden til, at vi udfordrer traditionelle uddannelsesmodeller og indhold til at udruste vores studerende til at spille en aktiv rolle i omdannelsen af virksomheder og i dagens samfund og give dem de færdigheder, de har brug for for at udøve morgendagens job.

I en æra med kunstig intelligens tror vi også på menneskelig intelligens. I en æra med individualismen fremmer vi empati og samarbejde. I en æra med globalisering tror vi, at det unikke stammer fra en persons karakter, værdier, forpligtelser og lidenskaber. Fordi at have en lidenskab, betyder at have retning, fordi vi selv er lidenskabelig, vejleder vi vores studerende og opfordrer dem til at innovere, eksperimentere og tage initiativ. Vi ønsker, at de skal finde sig selv, finde de bedste Pathway til deres egen opfyldelse, udvikle færdigheder snarere end blot lære teknikker. Vi opfordrer dem til at lede samfundets transformation og imødegå enhver udfordring, både i Frankrig og over hele kloden.

NEOMA Business School tilbyder en bred og kvalitetsportefølje af programmer inden for marketing (fra generel til digital), inden for finansiering (fra virksomheds til aktiv og finansielle markeder og teknologier, international forretning og ledelse, forsyningskæde ...) lige fra bachelorgrad til ph.d., inklusive kandidater og kandidatuddannelsesprogrammer. Og studerende opfatter en ny innovativ pædagogik, der er baseret på at opleve kulturen for nedsænkning og simulering (case studies, udfordrende seminarer ...). At deltage i NEOMA Business School er at høste fordelene ved nogle af de mest aktive og tilsluttede netværk over hele verden : over 59.500 kandidater, 300 nøglefirmaer, 300 prestigefyldte akademiske partnere i 75 lande, over 9.000 studerende fra forskellige baggrunde og lande og en meget international fakultet. Klassificeret 43rd i den internationale rangordning af de prestigefyldte Financial Times «Masters in Management 2019» og fastholde en position som 8th i top ti franske skoler, NEOMA Business School har 3 campusser i Rouen, Reims, Paris og holder mest eftertragtede internationale tredobbelte akkrediteringer inden for erhvervsskoler verden over: EQUIS, AACSB og AMBA.

Placeringer

Rouen

Address
NEOMA Business School - Headquarters
1 Rue du Maréchal Juin
BP 215

76825 Rouen, Normandiet, Frankrig

Paris

Address
9 Rue d'Athènes - 75009 Paris, France
Paris, Ile-de-France, Frankrig

Reims

Address
Reims, Grand Est, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer