Paris College Of Art

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Paris College of Art er en dynamisk forum for udveksling af ideer, metoder og erhvervserfaring. Vores studerende og fakultet kombinere nysgerrighed, eksperimenter og entusiasme i forfølgelsen af ​​læring. På Paris College of Art, mener vi, at finde en designløsning, skaber et kunstværk og fremme produktionen af ​​et kreativt team er intellektuelle processer ubestridelige værdi. Udvikle kritisk bevidsthed gennem hands-on forskning og diskussion er afgørende for professionel modning og individuel vækst. Kunstneriske praksis kræver en høj grad af personligt engagement og disciplin, og vi forventer, at vores studerende til at deltage aktivt i undervisningen, så de kan udforske forskellige synspunkter og engagere vores kreative ressourcer.

Paris College of Art er rodfæstet i en by af primær kunst og design produktion. Oplever det unikke i de parisiske metropol giver en rig kilde af visuel inspiration. At dele denne oplevelse med personer fra over 40 forskellige lande giver vores studerende et unikt perspektiv på de mange forskellige udtryk eksisterende i hele verden.

Arven fra Paris College of Art og dens succesfulde kandidater er noget at være stolt af og bidrage til i de kommende år.

Mission

Paris College of Art, et nyt navn til et kollegium med over 30 års erfaring, fremmer den kunstneriske og intellektuelle modning af lovende studerende i usædvanlige kunstnere, kunsthistorikere, fotografer, designere og design ledere. Funderet i den parisiske landskab, informeret af den europæiske kunst og design verden, næret af et fakultet af ledere i de kreative industrier fra hele verden, og genopfyldes af studerende fra over 50 lande, Paris College of Art er en virkelig international college.

Paris College of Art blev etableret som en selvstændig grad-ydelse institution med den mission at: 1) give den højeste internationale standard for kunst og design uddannelse undervises i en amerikansk pædagogisk paradigme, mens at blive påvirket, informeret og tegning fra vores franske / europæiske miljø og 2) åbner franske uddannelsesmuligheder til verden og international uddannelse til det franske.

Placeringer

Paris

Paris College of Art

Address
15 rue Fénelon

75010 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 45 77 39 66

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig