Paris Dauphine University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Meddelelse fra formanden

Dauphine er enestående i verden af ​​franske universiteter.

Dauphine er specialiseret i organisation og beslutningstagning Sciences. Vores mission er at uddanne fremtidige generationer af ledere, iværksættere, ledere og forskere til at være både eksperter på deres marker og socialt ansvarlige, kulturperler, fordomsfri medlemmer af samfundet.

Vi vælger kun de bedste kandidater, og de vælger Dauphine.

Vores fakultet er internationalt ansete og prisbelønnede.

Vi er respekteret for vores akademisk ekspertise og anerkendt for kvaliteten af ​​vores forskning i organisation og beslutningstagning videnskaber.

Vores tætte bånd til erhvervslivet sikrer, at Dauphine studerende er forberedt til deres faglige fremtid, og at vores programmer og læseplan holde trit med en stadigt skiftende økonomiske landskab.

Dauphine er international og socialt ansvarlig

I 2009 Dauphine blev den første franske universitet for at få EQUIS akkreditering fra Det Europæiske Institut for Management Development, i erkendelse af vores akademisk ekspertise og engageret globalt perspektiv.

Lige muligheder og mangfoldighed er en topprioritet for at rekruttere studerende, fakulteter og personale.

Vi skelner os selv gennem vores:

Krævende indlæggelser standarder Gennemprøvet og innovative undervisningsmetoder Rigt og varieret pensum Bred og sammenhængende vifte af akademiske discipliner Tætte bånd mellem undervisning og forskning Programmer med virkelige verden i tankerne Fakultet, der omfatter både akademikere og praktiserende fagfolk

Dauphine er et ideelt sted at studere og at vokse.

Vi er konstant bevæger sig fremad.

Vi har ressourcerne til at vokse, udvikle og tiltrække de bedste studerende og fakultetet i Frankrig og internationalt, Dauphine er et spændende og udviklende sted at være.

Placeringer

Paris

Address
Paris Dauphine University
Place du Maréchal de Lattre de Tassigny

75775 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited