Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Meddelelse fra formanden

Dauphine er enestående i verden af ​​franske universiteter.

Dauphine er specialiseret i organisation og beslutningstagning Sciences. Vores mission er at uddanne fremtidige generationer af ledere, iværksættere, ledere og forskere til at være både eksperter på deres marker og socialt ansvarlige, kulturperler, fordomsfri medlemmer af samfundet.

Vi vælger kun de bedste kandidater, og de vælger Dauphine.

Vores fakultet er internationalt ansete og prisbelønnede.

Vi er respekteret for vores akademisk ekspertise og anerkendt for kvaliteten af ​​vores forskning i organisation og beslutningstagning videnskaber.

Vores tætte bånd til erhvervslivet sikrer, at Dauphine studerende er forberedt til deres faglige fremtid, og at vores programmer og læseplan holde trit med en stadigt skiftende økonomiske landskab.

Dauphine er international og socialt ansvarlig

I 2009 Dauphine blev den første franske universitet for at få EQUIS akkreditering fra Det Europæiske Institut for Management Development, i erkendelse af vores akademisk ekspertise og engageret globalt perspektiv.

Lige muligheder og mangfoldighed er en topprioritet for at rekruttere studerende, fakulteter og personale.

Vi skelner os selv gennem vores:

Krævende indlæggelser standarder Gennemprøvet og innovative undervisningsmetoder Rigt og varieret pensum Bred og sammenhængende vifte af akademiske discipliner Tætte bånd mellem undervisning og forskning Programmer med virkelige verden i tankerne Fakultet, der omfatter både akademikere og praktiserende fagfolk

Dauphine er et ideelt sted at studere og at vokse.

Vi er konstant bevæger sig fremad.

Vi har ressourcerne til at vokse, udvikle og tiltrække de bedste studerende og fakultetet i Frankrig og internationalt, Dauphine er et spændende og udviklende sted at være.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Paris Dauphine University

Oprettet for 10 år siden med og for virksomhederne, er MIB-programmet konstant at justere for at imødekomme virksomhedernes behov. Vores præstation er blevet bevist genne ... [+]

Bliv en international ekspert i nye teknologier og Projektledelse

Master 2 med mesterlære

MIB: et unikt program og erfaring

Oprettet for 10 år siden med og for virksomhederne, er MIB-programmet konstant at justere for at imødekomme virksomhedernes behov. Vores præstation er blevet bevist gennem vores langsigtede virksomhedernes og akademiske partnerskaber, vores alumner s store karrierer og vores høje niveau i de nationale ranglister.

Vores læring tilgang er baseret på interaktive klasser, casestudier og team-projekter med både internationale professorer og top-niveau ledere. Vi ser for studerende med høje akademiske præstationer, en åben, nysgerrig og engageret personlighed og en vilje til at omfavne MIB ånd.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk