Paris School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

PSE - Paris School of Economics sigter mod at udvikle økonomi forskning af højeste internationale standard og at formidle resultaterne. Den samler et fællesskab af 140 forskere og omkring 180 ph.d.-studerende, og tilbyder undervisning i masteruddannelser på forkant med den disciplin (til 220 kandidatstuderende - september 2016).

Grundlagt af CNRS, École des Hautes Études en Sciences Sociales, École Normale Supérieure, École des Ponts-ParisTech, INRA, og University of Paris 1 Panthéon Sorbonne, PSE projektet involverer private og institutionelle partnere. Nu fast etableret som en funktion på den globale akademiske landskab, PSE nedbryder alle former for barrierer for at nå sit mål om excellence: det samler universitetet og de grande école, fremmer udvekslinger mellem økonomisk analyse og de andre sociale videnskaber, leverer sin legat til et bredt publikum, og støtter arbejdet i sine hold i flere partnerskaber med offentlige institutioner og private organisationer.

OPGAVER

PSEmission

Paris School of Economics er en fransk forskningsinstitut af internationalt format i økonomi, På forkant i mange forskellige økonomiske områder og foreslår selektive undervisningsprogrammer fra M1 til PhD. Det omfatter i øjeblikket mere end 140 fakultet, 220 kandidatstuderende og 180 ph.d.-studerende i bopæl. Skolen er i gang med en ny projekt at deltage i både udarbejdelsen af ​​avancerede værktøjer til økonomisk analyse, og deres anvendelse på politik på både den offentlige og private niveau.

  • PSE blev født i december 2006, efter en omhyggelig omstrukturering af fransk forskning i de økonomiske og sociale videnskaber. Det var en af ​​de første 13 "FONDATIONS de Coopération Scientifiques« (Videnskabelige Research Foundations) af RTRA program.
  • Paris School of Economics er et omdrejningspunkt for de bedste franske og udenlandske forskere i økonomi, vindere af mange Awards og Research Grants.
  • PSE foreslår kurser og programmer på forkant med den disciplin: to Masters (APE og PPD) og en ph.d.-program i økonomi.
  • Skolen bidrager til en original og blomstrende forskningskultur ved at opretholde tæt kontakt med både offentlige og private beslutningstagere, gennem mange partnerskaber, forskning stole og grupper og ekspertise kontrakter. Det giver også en lang række værktøjer og handlinger under banneret "Economics for alle".
  • PSE er meget velkendt i mange forskellige domæner (Public Policy, International Handel, Risk og forsikring, Network Economics, Udvikling, Labour Economics, etc.).
  • Den betydelige række konferencer og seminarer organiseret gøre PSE et knudepunkt for interaktioner mellem forskere. PSE letter også møder mellem forskere og politikere om aktuelle økonomiske emner og spørgsmål. Målet er at fremme en bedre spredning af økonomiske kultur i Frankrig.
  • I 2010, som en del af "Grand Emprunt", PSE, sammen med en række partnere, vandt godkendelse fra juryen for to af sine projekter: D-FIH (Historisk Financial Data) og OSE (Opening Economics).
  • Synapse og Alumni PSE er de to foreninger, der står for studieliv og alumnenetværk henholdsvis
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Msc i økonomisk beslutning og costbenefit analyse (edcba)

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Frankrig Paris

MSc EDCBA er en postgraduate kandidatgrad udstedt af École des Ponts ParisTech og i fællesskab med Paris School of Economics. [+]

MSc EDCBA er en postgraduate kandidatgrad udstedt af École des Ponts ParisTech og i fællesskab med Paris School of Economics. Det er en Master of Science i økonomisk beregning for investeringsbeslutninger, der anvendes på sektorer af økonomien i øjeblikket i fuld udvidelse: planlægning, energi, miljø, sundhed, digital transformation.

Det er et udfordrende fuldtids 18-måneders program, der giver dig en fremragende træning i værktøjerne til økonomisk evaluering. Det kombinerer en streng akademisk kerne med skræddersyede praktiske applikationer til forskellige sektorer.

MSc EDCBA er designet til teknisk sindede kandidater, der ønsker en dyb, analytisk undersøgelse af økonomisk evaluering af projekter, investeringer og politikker. Du vil lære at = sætte de seneste akademiske tænkning og forretningsstrategier i praksis fra førende praktikere og fakulteter, hvilket giver dig en grundig og praktisk forståelse af økonomiske evalueringsmetoder.... [-]