Paris-Sud University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet Paris-Sud (UPSud) er anerkendt for sin exceptionelle kvalitet. Det er klassificeret blandt de bedste franske universiteter i Shanghai-rangordningen, og har akkumuleret adskillige prestigefyldte priser og æresbevisninger som 2 Nobelpriser i fysik og 4 Fields Medals. Som en tværfaglig institution består UPSud af fem fakulteter, tre institutter for teknologi og en ingeniørskole. 30.000 studerende studerer hos UPSud, herunder 4800 internationale studerende. Stiftende medlem af Paris-Saclay University (UPSay), UPSud øger forsknings- og uddannelsesaktiviteterne ved at samarbejde med 19 store videregående uddannelsesinstitutioner syd for Paris.

Paris-Sud er den koordinerende institution for master SERP.

Master SERP er engelskundervist toårigt program finansieret af Erasmus-programmet fra Europa-Kommissionen

Det samler 4 førende europæiske forskningsuniversiteter:

  • Paris-Sud University , Frankrig (koordinerende institution)
  • Adam Mickiewicz University, Polen
  • Universitetet i Genova, Italien
  • University of Porto, Portugal


Università degli Studi di Genova Universitetet i Genova (UNIGE) er organiseret i 5 skoler (Matematisk-fysisk og naturvidenskab, medicin og pharmacy, samfundsvidenskab, humanistisk videnskab og polyteknik), 22 afdelinger og 14 tværfaglige centre. UNIGE byder på 178 universitets kurser deltog af ca. 40.000 studerende. Det er vært for 14 ph.d.-skoler. Takket være flere partnerskaber over hele verden er universitetet i øjeblikket vært for mere end 3000 udenlandske studerende.

Adam Mickiewicz Universitetet i Poznan (AMU) er den største akademiske institution i Poznan og det tredjestørste universitet i Polen. Dens studerendes befolkning er næsten 49 000 studerende. Universitetet er et center for akademisk ekspertise, hvor forskning og undervisning er gensidigt vedligeholdende. Universitetet udvider og opdaterer løbende forskningsprogrammer og indhold af studieplaner, med særlig vægt på deres tværfaglige og internationale karakter. AMU er medlem af: EUA - European University Association, EUCEN - Det Europæiske Universitets Videreuddannelsesnetværk, Compostela-gruppen af ​​Universiteter, Santander-Gruppen - Det Europæiske Universitetsnetværk, Det Europæiske Kemiske Tematiske Netværk og andre europæiske forskningsnetværk.

Universidade Do Porto Universitetet i Porto (UPORTO) er en af ​​de største videregående uddannelses- og forskningsinstitutioner i Portugal med omkring 32.500 studerende, 2.300 akademikere og forskere. Det er et af de bedste portugisiske universiteter bedst placeret i nationale og internationale placeringer: Times Higher Education 2019 (401-500); ARWU 2018 (301-400); QS 2019 (328). Det har 14 fakulteter, 1 Business School og 60 forskningsenheder. UPORTO er også den førende producent af videnskab i Portugal, der står for 24% af de videnskabelige artikler, der produceres i landet.

Placeringer

Orsay

Address
building 440
91400 Orsay, Ile-de-France, Frankrig

Genova

Address
Dipartimento di Fisica
Via Dodecaneso 33

16146 Genova, Ligurien, Italien

Poznań

Address
Ul. Umultowska 89b
61-614 Poznań, Greater Poland Voivodeship, Polen

Porto

Address
Rua Campo Alegre 687
4169-007 Porto, Porto District, Portugal