Læs den officielle beskrivelse

ECO VALLEE

Bæredygtig Designskole er hjemmehørende i bygningen "The Crown", det symbolske sted for Eco-Campus på Eco Valley of the Plain of Var i Nice. Vores skole deler sine lokaler med ikoniske virksomheder som IBM og startups kendt for deres innovationer.

THE SEEDS - STUDENT UNION

Grundlagt efter oprettelsen af ​​designskolen SDS'en i Nice (Frankrig) i 2013 er hovedformålet med vores Student Union SEEDS at skabe et aktivt netværk af studerende og fagfolk, der arbejder på forskellige emner: forening, begivenhed, pro og international .

FabLab

Ved siden af ​​skolen giver Fablab FAB'AZUR (3D-printere, laserskærere, 3D-scanner ...) eleverne mulighed for at skabe genstande til deres designprojekter.

INTERNATIONAL TAKK - Vores vision om internationalisering

Mødet mellem mennesker fra alle dele af verden, der deler samme lidenskab

Opførelsen af ​​internationale udvekslingsprogrammer reagerer på et hovedmål: at lære at respektere. Folk, kulturer, natur, liv på denne planet, dig selv og meget mere. Der er mange aspekter til denne erklæring. Nogle af dem er knyttet til den faglige input og læringsprocessen via den undervisning, som eleverne modtager hos partnerinstitutionerne. Andre nærer de enkelte bløde færdigheder som at lære sprog, opnå selvtillid, tilpasningsevne, bliver pro-reaktive og være åbne. I vores globale verden står designeren konstant overfor udfordringen med at udvikle produkter og tjenester, hvad angår miljøet, for mennesker fra forskellige baggrunde og lande.

Den personlige internationale erfaring spiller en vigtig rolle, da det hjælper med at huske forskellige brugerscenarier og inddrage dem i en bred designtilgang. Specifikke situationer i dagligdagen er ikke beskrevet i rejseguider, og kan kun observeres og holdes tilbage i rejsendes hukommelse. Det er den dybe forståelse, hvordan folk i andre lande arbejder, lever, kommunikerer og opfører sig. Hvordan hele deres miljø svarer til de kulturelle regler, der er udviklet gennem århundreder. Succesfuldt design udfolder sig, når verdens kompleksitet bliver en vigtig inspiration for innovation.

At se, at eleverne forbedrer deres kapacitetsportefølje og bliver trygge fagfolk, er vores mål for dem alle, dem der kommer til os og dem, der går til udlandet.

Vore værdier

De vigtige spørgsmål, vi skal svare på i dag, kræver løsninger, der er forenelige med vores planets fremtid. Nye tilgange er nødvendige for at skabe et acceptabelt miljø for alle. Svarene skal være både fantasifulde og innovative. Dette er de fantastiske muligheder, der venter vores studerende.

For bedst at imødekomme den moderne verdens kompleksitet er Sustainable Design School international, tværfaglig og tværfaglig. Øvelsen er baseret på konkrete eksempler fra virksomheder, der deler vores filosofi.

VORES STUDENTER

Udvalgte førsteårsstuderende har brug for en baccalaureat eller tilsvarende international kvalifikation til universitetets indgang. Adgang er også mulig i 2., 3. og 4. år af programmet. De forskellige baggrunde hos eleverne beriger i høj grad læringsmiljøet.

I starten af ​​kurset tilbyder SDS, afhængigt af individets evne, tegningskurser for at bringe alle eleverne op på det krævede niveau, både hvad angår udtryk og teknisk realisering.

CORPORATE EXPERIENCE

Lige fra begyndelsen af ​​dine studier vil du lære inden for rammerne af industrielle projekter, ledsaget af fagfolk fra vores partnerfirmaer. Det er en unik mulighed for at opleve virkeligheden i designbranchen og at "lære ved at gøre". Det er også din chance for at opbygge dit eget netværk og få adgang til praktikophold og jobmuligheder.

FANTASTISK STED - MELLEM MOUNTAINS AND SEA

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

SDS - The Sustainable Design School

Du bliver uddannet til at blive designer inden for bæredygtig innovation og udvikle de nødvendige færdigheder til at drive kreativitet i et tværfagligt team. ... [+]

Du bliver uddannet til at blive designer inden for bæredygtig innovation og udvikle de nødvendige færdigheder til at drive kreativitet i et tværfagligt team.

For adgang til det første år af programmet accepteres alle former for gymnasieuddannelse majors. Til indskrivning i 2., 3. eller 4. årige niveau er forskellige baggrunde takket være vores studerendes tidligere studieveje en berigende faktor for bæredygtig innovation og undervisningen i forbindelse hermed. Inden vi går ind i vores institution og i henhold til individets niveau foreslår SDS at opgradere kurser inden for tegningsteknik.

LÆRE VED AT GØRE

På SDS udformes Design ved "doing" med en ansvarlig holdning til de store muligheder for bæredygtig udvikling. Virksomheder arbejder sammen med vores institution for at udvikle virkelige projekter af bæredygtig innovation. Projektgrupperne består af studerende fra hvert studieniveau med deres tværfaglige (arkitektur, design, teknik, markedsføring, samfundsvidenskab, ...) og multikulturelle baggrunde (internationale studerende).... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk