Sciences Po

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sciences Po er Frankrigs førende universitet inden for samfundsvidenskab og har været at uddanne beslutningstagere i den offentlige og den private sektor i de sidste 140 år. I dag er halvdelen af ​​Sciences Po s 13.000 studerende kommer fra 150 lande uden for Frankrig. Hvorfor har så mange internationale studerende vælger Sciences Po? Her er 10 af de mange grunde til, at studerende fra hele verden vælger en Sciences Po uddannelse.

1 - Boost din karriere med en grad fra en verdenskendt universitet

Sciences Po er rangeret 4th internationalt blandt forskningsinstitutioner universiteter for Politik & Internationale Studier (QS placeringer). Vores grader hurtig kandidater til nøglepositioner i både den offentlige og den private sektor. Næsten 90% af Sciences Po kandidater finde arbejde inden for seks måneder eksamen. De arbejder i en bred vifte af sektorer, med en koncentration i rådgivning, bank og offentlig administration.

2 - Engager med en unik multikulturelt samfund af top internationale studerende

På Sciences Po, næsten halvdelen af ​​de studerende kommer fra uden for Frankrig. Vores internationale studerende udgør mere end 150 lande, og mange af verdens førende institutioner. Denne multikulturelt miljø betyder studerende bor og studerer i konstant samspil med forskellige kulturer og synspunkter.

3 - Opnå en international akademisk erfaring

Alle kurser på Sciences Po undervises fra et internationalt perspektiv, og Sciences Po netværk af 470 partner universiteter sikrer, at eleverne er ødelagt for valg, når det kommer til at studere i udlandet. Alle vores elever drage fordel af en international erfaring: studerende færdiggøre deres tredje år i udlandet, studerende kan drage fordel af et semester uden Sciences Po, og ph.d.-studerende kan deltage i ph.d.-udvekslingsprogrammer.

Sciences Po har 42 internationale dobbelte grader på bachelor-og kandidatniveau niveauer, og flere programmer bliver undervist udelukkende på engelsk.

4 Lær af de bedste akademikere og fagfolk

Kurser på Sciences Po bliver undervist af skelnes professorer og internationalt anerkendte praktikere. Denne blanding af akademisk og praktisk undervisning giver de studerende en unik, godt afrundet profil, som er meget efterspurgt af førende personalekonsulenter.

5- Mød med ledende figurer

Sciences Po er et sted for debat, hvor store tal i politik, økonomi, kunst og medier kommer til at udveksle med studerende. Tidligere talere omfatter Kofi Annan, præsident Luis Inácio Lula da Silva, Al Gore, Condoleeza Rice, Joseph Stiglitz og Mario Draghi.

6- Udvikle en bred forståelse af de samfundsvidenskabelige og kritisk tænkning

Uddannelse på Sciences Po fremmer dialogen mellem de store discipliner for samfundsvidenskaberne - økonomi, historie, statskundskab, jura og sociologi. Det giver eleverne de værktøjer, de har brug for at forstå den moderne verden.

Studerende også udvikle kritisk tænkning og offentlige taler færdigheder gennem pædagogiske metoder, der begunstiger gruppeprojekter, mundtlige oplæg og konfrontationen af ​​ideer. Ved at give en tværfaglig tilgang og en række valgfag, såsom kunstneriske værksteder, Sciences Po opfordrer eleverne til at vedtage forskellige perspektiver.

7- Deltag i gruppeprojekter og realisere dit potentiale ved at indgå i campus liv

Sciences Po pædagogiske tilgang lægger vægt personligt ansvar, teamwork, offentlige udtryk, medborgerskab og humanisme. Studerende dyrke disse kvaliteter gennem gruppeprojekter og de 200 foreninger, der gør livet på campus så spændende.

8- live i en usædvanlig miljø

Sciences Po syv multikulturelle campusser er placeret i byerne med en rig historisk og arkitektonisk arv - Dijon, Le Havre, Menton, Nancy, Paris, Poitiers og Reims. De campusser er hjemsted for en stram sammentømret multikulturelle studerende samfund og har en levende intellektuel og uden for læseplanerne studieliv.

9 - Deltag Sciences Po internationale netværk af 65.000 alumner

Sciences Po har været at uddanne beslutningstagere i den offentlige og den private sektor i de sidste 140 år. Bemærkelsesværdige Sciences Po alumni omfatter stats-, regeringen og internationale organisationer og ledende personer i erhvervslivet og finans, den akademiske verden, journalistik og kunst.

10 - finansielle begrænsninger er ikke en hindring for at studere

På Sciences Po, næsten en ud af tre studerende modtager finansiel bistand. For at sikre at eleverne kan koncentrere sig om deres studier, Sciences Po indrømmer undervisning undtagelser og finansiel bistand til de nødlidende. Studieafgifter beregnes også på en glidende skala baseret på ressourcer hver elev.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Kandidatuddanninger » Se LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master I Advanced Globale Studier

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Paris

Denne et-årige kandidatuddannelse er designet til kandidater med en bachelor-grad og 5 års erhvervserfaring, der søger at fordybe sig i et udfordrende universitetsmiljø og få yderligere ekspertise eller nye horisonter i en af ​​de kardinale områder af internationale anliggender. PSIA har 5 års gode erfaringer med den etårige Master i Development Practice, og nu udvider tilbuddet til at omfatte alle områder af ekspertise inden for skolen. [+]

En etårig Master at fast-track din karriere i internationale anliggender

Denne et-årige kandidatuddannelse er designet til kandidater med en bachelor-grad og 5 års erhvervserfaring, der søger at fordybe sig i et udfordrende universitetsmiljø og få yderligere ekspertise eller nye horisonter i en af ​​de kardinale områder af internationale anliggender. PSIA har 5 års gode erfaringer med den etårige Master i Development Practice, og nu udvider tilbuddet til at omfatte alle områder af ekspertise inden for skolen.

Væsentlige styrker

Master i avancerede globale studier er:

En mulighed for efterløns- og midt-karriere fagfolk til at følge et etårigt accelereret program i internationale anliggender; Muligheden for at specialisere sig i både en master spor og en fusion (regional eller tematisk); Adgang til PSIA regelmæssige bred og verdensklasse pensum tilbud, samt dedikerede og tilpassede kurser; Vær med Sciences Po og PSIA enorme, aktiv og internationale alumnenetværk. Pensum og STRUKTUR ... [-]

Master I Corporate Strategy

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Paris

Master i Corporate Strategy er Sciences Po's etårige program for unge kandidater interesseret i virksomhedernes strategi, iværksætteri og humaniora. Det er det ideelle program for seriøse studerende, der stræber efter at blive virkelig specialiserede virksomhedsledere i konsulentfirmaer eller "internt" inden for virksomheder. [+]

Master i Corporate Strategy er Sciences Po's etårige program for unge kandidater interesseret i virksomhedernes strategi, iværksætteri og humaniora. Det er det ideelle program for seriøse studerende, der stræber efter at blive virkelig specialiserede virksomhedsledere i konsulentfirmaer eller "internt" inden for virksomheder.

Målsætninger

Programmet fokuserer på forretningsgrundlag og giver især studerende en kritisk viden om finansielle og strategiske færdigheder. Disse grundkurser er kontekstualiseret og grundlagt i humaniora gennem Sciences Po's kerneuddannelseskurser inden for statsvidenskab, lov, sociologi, historie og økonomi og afsluttes af specialuddannelse i iværksætteri.... [-]


Master I Finansforordningen Og Risk Management

på universitet Fuldtid 3 semestre September 2018 Frankrig Paris

Kandidat i finansforordningen og risikostyring er Sciences Pos etårige program for unge kandidater interesseret i reguleringsspørgsmål, corporate finance, risikostyring, compliance og humaniora. Det er det ideelle program for seriøse studerende, der ønsker at blive virkelig specialiseret inden for finansiel regulering og risikostyring, uanset om det er i den private eller offentlige sektor. [+]

Kandidat i finansforordningen og risikostyring er Sciences Pos etårige program for unge kandidater interesseret i reguleringsspørgsmål, corporate finance, risikostyring, compliance og humaniora. Det er det ideelle program for seriøse studerende, der ønsker at blive virkelig specialiseret inden for finansiel regulering og risikostyring, uanset om det er i den private eller offentlige sektor.

Målsætninger

Programmet fokuserer på fundamentale økonomi og giver især studerende en kritisk viden om corporate finance, regulering og risikostyring. Disse grundlæggende kurser er kontekstualiseret og grundlagt i humaniora gennem SciencesPo's kerneuddannelseskurser inden for statsvidenskab, juridik, sociologi, historie og økonomi og afsluttes af specialuddannelsestræning i etik og compliance.... [-]


Master I Politisk Kunst (speap)

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Paris

Det eksperimentelle program i politisk kunst (SPEAP) er et etårigt kandidatuddannelse på School of Public Affairs for mid-karriere fagfolk med mindst 4 års erhvervserfaring. [+]

Hvad er SPEAP?

Det eksperimentelle program i politisk kunst (SPEAP) er et etårigt kandidatuddannelse på School of Public Affairs for mid-karriere fagfolk med mindst 4 års erhvervserfaring. Dette fuldtidsprogram samler arkitekter, designere, akademikere, embedsmænd, ledere, forskere, administratorer, aktivister og kuratorer, der ønsker at forbedre deres evner, udvikle kreative værktøjer og give deres karriere nyt liv.

Dette tværfaglige program er drevet af centrale forestillinger om eksperimentering, forespørgsel og innovation, der udforsker artikulationspunkter og sammenhæng mellem videnskabelige, kunstneriske og politiske områder. Unge fagfolk fra en bred vifte af baggrunde konfronterer konkrete samfundsmæssige og politiske spørgsmål gennem en række klasser og pædagogiske formater, der kombinerer videnskabelige og kunstneriske metoder.... [-]


Mester I Offentlige Anliggender

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Paris

Master i Public Affairs (MPA) er Sciences Po flagskib på fuld tid et-årigt program for midtvejs i karriereforløbet interesseret i offentlig politik og samspillet mellem offentlige og private sektor. Det forbereder de studerende til nutidens miljøpolitik, som er co-udviklet, co-produceret og co-administreres af bemyndiget individer. [+]

1-årig kandidatuddannelse til midten af ​​deres karriereforløb fagfolk

Master i Public Affairs (MPA) er Sciences Po flagskib på fuld tid et-årigt program for midtvejs i karriereforløbet interesseret i offentlig politik og samspillet mellem offentlige og private sektor. Det forbereder de studerende til nutidens miljøpolitik, som er co-udviklet, co-produceret og co-administreres af bemyndiget individer.

Målsætninger

Programmet fokuserer på design og implementering politik samt om forvaltningen af ​​offentlige anliggender, og introducerer deltagerne til den virkelige verden politiske problemer. Kandidater vil være udstyret med nye færdigheder til at navigere mellem lokale og globale perspektiver, og fra offentlig-private partnerskaber til internationale organisationer og civilsamfundet. Især MPA vil:... [-]


Videoer

Welcome to Sciences Po

Kontakt

Sciences Po

Adresse, linje 1 27 RUE ST-GUILLAUME
75006 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside http://www.sciencespo.fr/en/home
Telefon +33 1 45 49 50 50