Skema Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SKEMA er en global business school, der gennem sine forsknings- og undervisningsprogrammer, tog og uddanner talentfulde individer virksomheder kræver i det nuværende konkurrencemiljø.

Mission

SKEMA sigter mod at være den globale business school, som ligger på de fem kontinenter med en unik international strategi, uddannelse ledere ledelse i den videnbaserede økonomi.

Hvem

Globale videnøkonomi talenter. Studerende og deltagere forberedt til multikulturelt arbejdsmiljø, i stand til at håndtere mangfoldighed i alle sammenhænge (kulturelle, sociale og samfundsmæssige) forpligtet sig til bæredygtig præstation, iværksætteri og innovation.

Hvor

I alle dele af verden, hvor viden skabes - teknologiparker med faglig viden og ledelsespraksis crossfertilisation, steder af innovation, hurtigt voksende regioner (Sydamerika, Asien, Østeuropa, Afrika).

Hvordan

En multi-site skole med campusser beliggende inden forskerparker En unik model designet til at håndtere elevernes bevægelser baseret på balance og mangfoldighed, differenciating SKEMA fra den internationale strategi for andre skoler Multi-site pædagogiske programmer tilbyder mobilitet og faglig ekspertise (i teknologi og i forvaltningen) Videnskabelige territoriale synergier: syntetisk indikator for innovation, digitalisering af økonomier og markeder, globalisering af økonomierne, finansiering af vækst Bidrag til samfundet (økonomisk, fagligt og socialt), og til de regioner, hvor skolen er placeret.

Placeringer

Lille

Address
Lille campus
Avenue Willy Brandt

59777 Lille, Hauts-de-France, Frankrig

Pæn

Address
SKEMA campus Sophia Antipolis
Sophia Antipolis campus
60 rue Dostoïevski
CS 30085

06902 Pæn, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Belo Horizonte

Address
Belo Horizonte, Stat Minas Gerais, Brasilien

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kina

Cape Town

Address
Stellenbosch Central, Stellenbosch, South Africa
7602 Cape Town, Western Cape, Sydafrika

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited