Spéos Paris-London Photographic Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

30 års fotograferingstræning og stadig tæller

Spéos grundlagt i 1985 og tilbyder højere uddannelse fotograferingstræning med det formål at imødekomme de nuværende markedskrav. I flere år er Spéos blevet udvalgt blandt de bedste 5 bedste Spéos i verden ifølge mange forskellige og uafhængige placeringer.

Dernæst, til professionel anerkendelse inden for fotograferingsområdet er Speos certificeret af den franske regering med Titre de Photographe RNCP niveau 1 (en professionel certificering på kandidatniveau).

Vores engagement i vores studerende

Spéos mission er at forberede eleverne på at opfylde de nuværende markedskrav og ledsage dem til at blive succesfulde fotografer inden for deres valg.

Kurser på Spéos er organiseret i små grupper, hands-on med en masse øvelse og overvåget af et team af højt kvalificerede fagfolk.

Vores faciliteter er rummelige og udstyret med det nyeste udstyr.

Speos Alumni Care Program hjælper vores kandidater i deres første professionelle trin.

Spéos , en international skole

Med campusser i Paris og London kommer vores batcher fra hele verden (op til 20 forskellige nationaliteter om året), hvilket gør studier på Speos en første klasses internationale oplevelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Certificates » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Europæiske mester i professionel fotografering

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Paris Det Forenede Kongerige London + 2 mere

Den europæiske Master of Professional Photography er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere i fotografering, med særlig vægt på business management af erhvervet. [+]

Dette program er certificeret af EABHES - varige i 14 måneder i alt - består af tre faser:

Professional Photography i et års program, fra september til maj. Expert moduler, fra slutningen af ​​maj til slutningen af ​​juli (se nedenfor). Planlægningen og udarbejdelsen af ​​Master-projektet, som skal forelægges for en jury to gange: et mundtligt forsvar af forprojektet giver de studerende til at validere deres faglige projekter 'gennemførlighed og sammenhæng; den endelige juryens kommentarer vurdere projekternes fremtidige gennemførelse.

For at opnå de kreditter, der er nødvendige for at validere den europæiske Master, har brug for de studerende at have en bachelorgrad (180 ECTS, i alle fag, ikke nødvendigvis fotografi) og har brug for at passere et fremmedsprog test på B2-niveau i den fælles europæiske referenceramme for sprog. Som for sprogtest muligt: ​​TOEIC, TOEFL, IELTS eller Cambridge eksamener for ikke-engelsksprogede; for engelsk indfødte officielle sprog diplom på B2-niveau i en europæisk sprog, der ikke er deres modersmål.... [-]


Europæiske mester i professionel fotografering to år program

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Frankrig Paris

Den europæiske Master of Professional Photography er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere i fotografering, med særlig vægt på business management af erhvervet. [+]

Dette program er certificeret af EABHES - varige i 26 måneder i alt - består af tre faser:

Professional Photography i to-årigt program, fra september til maj (semester 1 og 2) derefter fra september til maj (semester 3 og 4). Expert moduler, fra slutningen af ​​maj til slutningen af ​​juli (se nedenfor). Planlægningen og udarbejdelsen af ​​Master-projektet, som skal forelægges for en jury to gange: et mundtligt forsvar af forprojektet giver de studerende til at validere deres faglige projekter 'gennemførlighed og sammenhæng; den endelige juryens kommentarer vurdere projekternes fremtidige gennemførelse.

For at opnå de kreditter, der er nødvendige for at validere den europæiske Master, har brug for de studerende at have en bachelorgrad (180 ECTS, i alle fag, ikke nødvendigvis fotografi) og har brug for at passere et fremmedsprog test på B2-niveau i den fælles europæiske referenceramme for sprog.... [-]


Videoer

Spéos 2017 End-of-Year Exhibition

Spéos London Campus in Camberwell - UK

Spéos Exhibition Opening at the Voies Off Festival 2017, Arles, France

Spéos Backstage Fashion Shooting at Spéos Paris Studios, 2015

Spéos and Magnum 2017 End-of-the-Year Exhibition

Kontakt
Besøgsadresse
8 rue Jules Vallès
Paris, Île-de-France, 75011 FR
Sociale medier
Besøgsadresse
8 Graces Mews, Camberwell
London, England, SE5 8JF GB
Sociale medier