Telecom Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Telecom Ecole de Management er en offentlig business school i den franske Grande Ecole tradition. Grundlagt i 1979, skolen opererer i regi af ministeriet for økonomi, industri og finans. I mere end 30 år har skolen været anerkendt for sin dobbelte ekspertise i ledelse og informations- og kommunikationsteknologi (IKT).

Som ledelse skole inden Mines-Telecom Institute, en førende institution, der samler flere franske ingeniørskoler i telekommunikation, Telecom Ecole de Management har siden sin oprettelse, delte sin campus med sin søster engineering skole, Telecom SudParis, hvilket skaber en unik synergi i Frankrig.

Skolen er blandt de top 10 ledelse skoler i Frankrig når man sammenligner niveauet for lønninger optjent efter endt uddannelse. Den foreslår et komplet program tilbyder, fra bachelor til ph.d., alle opfylder internationale standarder:

Ungkarl; Integreret Master i Management (Grande Ecole) Program akkrediteret Master fra den franske stat og AMBA; Specialized Master, akkrediteret af konferencen des Grandes Ecoles; Master of Science, akkrediteret af konferencen des Grandes Ecoles; Doktorgrad i Management Sciences; Executive MBA; Efteruddannelser.

Akkrediteringer og kvalitetssikring Labels

Telecom Ecole de Management er AACSB akkrediteret. Skolens Integreret Master i Management (Grande Ecole) Program er akkrediteret af AMBA. Skolen er også medlem af:

Conférence des Grandes Ecoles (CGE); Europæiske Institut for Management Development (EFMD); Fondation Nationale pour l'Enseignement de la Gestion des Entreprises (FNEGE); Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB); Association of MBA (AMBA).

Télécom Ecole de Management mission

En offentlig, socialt rummeligt, videregående uddannelsesinstitution, tog Telecom Ecole de Management kommende ledere og iværksættere til at være ansvarlig, innovativ og åben over for verden omkring dem og føre deres organisationer i de store transformationer af fremtidens samfund: digitaliseret økonomi, energi og økologisk overgang, nye forretningsmodeller og industri i fremtiden.

Udnyttelse sine forsknings- og uddannelsesprogrammer, sin støtte til innovation og iværksætteri, dens tæt samarbejde med erhvervslivet og dets engagement inden for sit område, Skolen sigter for ekspertise i at bidrage til den økonomiske udvikling både nationalt og lokalt, og samtidig skabe værdi for alle interessenter.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master I International Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Évry

Kandidatuddannelsen i International Management er en meget eftertragtet grad anerkendt i USA, Storbritannien og i stigende grad i Asien. Telecom Business School program er designet til både internationale ledere med speciale i informationssystemer og kandidater interesseret i at udvikle forskningskapacitet. [+]

Kandidatuddannelsen i International Management er en meget eftertragtet grad anerkendt i USA, Storbritannien og i stigende grad i Asien. Telecom Business School program er designet til både internationale ledere med speciale i informationssystemer og kandidater interesseret i at udvikle forskningskapacitet.

Kandidatuddannelsen i International Management er en streng akademisk program, der giver ledere med de færdigheder, der kræves for at besætte beslutningstagende roller inden private virksomheder eller offentlige organer. Vores kandidater er udstyret med de færdigheder til at imødegå fremtidens udfordringer:

organisatoriske ændringer inden for virksomheder, forårsaget af fremkomsten af ​​ITC æra, kræver fagfolk, der er i stand til at integrere tekniske begrænsninger i deres ledelsesmæssige ræsonnement, internationalisering af processer og udvekslinger kræver virksomhederne til at ansætte kun de ledere, der er i stand til at forvalte denne informationsstrøm. Dette Kandidatuddannelsen lægger særlig vægt på international ledelse. Program ... [-]

Msc I Informations- Og Kommunikationsteknologi Business Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Évry

Den "Informations- og kommunikationsteknologi Business Management" program er enestående i at give de studerende integration færdigheder i både IKT-sektoren og ledelse. Den er baseret på en karakteristisk kompetence fakultetet og af instruktører i forskning, studerende uddannelse og lederuddannelse, med hensyn til markedsføring af ikt-baserede produkter og tjenester, strategi af IKT industri virksomheder, økonomi og regulering af ikt-industrien, e -Business og ledelsesinformationssystemer. [+]

Den "Informations- og kommunikationsteknologi Business Management" program er enestående i at give de studerende integration færdigheder i både IKT-sektoren og ledelse. Den er baseret på en karakteristisk kompetence fakultetet og af instruktører i forskning, studerende uddannelse og lederuddannelse, med hensyn til markedsføring af ikt-baserede produkter og tjenester, strategi af IKT industri virksomheder, økonomi og regulering af ikt-industrien, e -Business og ledelsesinformationssystemer.

En to-årigt program (24 måneder)

Fuld tid kursus program baseret på grundige lederuddannelse, en unik specialisering, og afsluttes med validering af en afhandling.

Kompetencer

Deltagerne opnå kompetencer identificeret som afgørende for højteknologiske virksomheder i en konvergerende og høj hastighed miljø:... [-]


Master

Integreret Herres I Ledelse

på universitet Fuldtid September 2018 Frankrig Évry

Telecom Ecole de Management integrerede Master in Management (Grande Ecole) Program uddanner kommende ledere og iværksættere til at være ansvarlig, innovativ og åben over for verden omkring dem. De Skole udsteder et eksamensbevis "kandidatniveau", en national akkreditering anerkende eksamensbeviset er lig med fem års videregående uddannelse. Programmet også fået den internationalt anerkendte AMBA akkreditering. [+]

Telecom Ecole de Management integrerede Master in Management (Grande Ecole) Program uddanner kommende ledere og iværksættere til at være ansvarlig, innovativ og åben over for verden omkring dem. De Skole udsteder et eksamensbevis "kandidatniveau", en national akkreditering anerkende eksamensbeviset er lig med fem års videregående uddannelse. Programmet også fået den internationalt anerkendte AMBA akkreditering.

Afkast af investeringer

Télécom Ecole de Management er en del af de Top 10 bedste business schools i Frankrig baseret på lønniveauet for sine kandidater efter endt uddannelse. Takket være sin ekspertise i programindhold rangerer:

46th verden Master in Management (2016) ... [-]