Toulouse School Of Economics TSE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Toulouse School of Economics: en af ​​verdens førende center for forskning og videregående uddannelse, ledet af Nobelprisen Laureate Jean Tirole

TSE er økonomi afdeling af Toulouse Capitole Universitet. Det tilbyder verdens klasse bachelor-og kandidatuddannelser leveret af anerkendte forskere. TSE kerne fokus er økonomi, men vores kurser er tværfaglig og koncentrere sig om den rolle, data og kvantitative teknikker spille i beslutningsprocessen i virksomheder, institutioner eller stater.

Forskningsorienterede kurser TSE er forskningsorienterede kurser træne de studerende til at bruge og tilpasse nyere teorier eller teknikker til at løse virkelige verden udfordringer opfyldt af deres fremtidige arbejdsgivere. På kandidatniveau, afhængigt af deres karriere planer eleverne kan vælge at større i statistik, økonometri, offentlige udvikling, industriel organisation, miljø, biodiversitet, eller finansiering.

International Masters program The Masters-programmet spiller en central rolle i TSE-programmet. Efter et 1. års fælles for alle studerende, graden tilbyder flere muligheder:

  • Den internationale track mastergrad undervist udelukkende på engelsk
  • Standarden track mastergrad delvist undervist på fransk
  • Forskningen mulighed - fører ind i ph.d.-programmet, med strenge forberedende kurser begynder fra det 2. år af Masters.

Ph.d. skole Den Forskeruddannelsesprogrammet er inspireret af de øverste amerikanske universiteter. Efter den dedikerede forberedende 2. år af Masters 'grad, de ph.d.-kandidater følger en 2. år af avancerede, specialiserede kurser inden udførelse 3 års fuld tid forskning sammen med TSE fakultet medlemmer.

Gennem hver eneste program, sigter skolen til at levere høj kvalitet, personlig vejledning til alle studerende, via interaktiv læring, vejleder sessioner, problembaseret gruppearbejde, eksperimentelt økonomi mv

karrieremuligheder på højt niveau En bred vifte af karrieremuligheder er åbne for TSE kandidater: lederstillinger i bank-, forsikrings-, rådgivning, internationale institutioner og reguleringsmyndigheder, hvor de arbejder som analytikere, statistiske forskningsledere, konsulenter og mere. De fleste af dem ind let den professionelle verden takket være en fuld karriere service og TSE internationalt netværk af samarbejdspartnere. Mange også forfølge en karriere inden for forskning.

Skolen sigter også mod at afrunde den studerendes uddannelse via tætte forbindelser med industrien, takket være de stærke relationer er udviklet af TSE forskere i løbet af de seneste 30 år med offentlige og private økonomiske aktører. Disse partnerskaber bidrager til skolens faglige netværk, lette erhvervserfaring, og hjælpe de studerende og tidligere studerende at få den bedste start på deres karriere.

Campus liv Skolen hører til de studerende, og de spiller en aktiv rolle i deres egen uddannelse gennem fx feedback, de kan give til andre på praktik oplevelser eller engagement i foreninger: festlig eller sport begivenheder organisation, Studerende konsulentfirma eller et blad. Tilsvarende TSE alumnenetværk bestræber sig på at skabe stærke netværk for de sidste, nuværende og kommende elever på skolen.

Nogle tal ...

Hvert studieår, glæder vi os over 2.000 studerende, herunder 700 udenlandske studerende.

  • 90 forskellige nationaliteter
  • 160 professorer
  • 100 ph.d.-studerende
  • Mere end 1.500 kandidater

Om Toulouse 1 Capitole universitet

Den Toulouse en Capitole University stammer fra kanonisk ret fakultet oprettet i 1229. Med en bredt anerkendt lang tradition inden for jura og statskundskab, det diversificeret sin forskning og undervisning fra 1960'erne og frem ved at udvikle på højt niveau hold i økonomi og ledelse. UT1 vært for nogle af de førende europæiske centre for forskning og uddannelse. The University of Toulouse 1 Capitole er en af ​​de seks stiftende medlemmer af Toulouse Universitet PRES (Forskning og videregående uddannelse Cluster), som giver et netværk af ressourcer, således at UT1 at dele de mange fordele ved Toulouse med sine elever.

Placeringer

Toulouse

Toulouse School of Economics (TSE)

Address
Manufacture des Tabacs
21, Allée de Brienne
31015 Toulouse Cedex 6
FRANCE

31015 Toulouse, Occitanie, Frankrig
Telefonnummer
+33 5 61 63 36 90

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig