West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Université Catholique de l'Ouest er 140 år: oprindeligt en middelalderlig universitet grundlagt i 1373, blev det senere genåbnet i 1875 og har en aktuel studerende befolkning på 9.000. Campus er beliggende i downtown Angers, en fem minutters gang fra stationen og den nærmeste busstoppesteder; den ligger kun få minutter væk fra det vigtigste shoppingområde, restauranter, haver, banker og administrative kontorer. Universitetet campus prale af en usædvanlig arkitektonisk blanding af gamle og moderne bygninger, stående i en 5 hektar stor park.

Grundlagt i 1875, Université Catholique de l'Ouest er et af de ældste universiteter i vestlige Frankrig og er en af ​​de vigtige aktører i videregående uddannelse og forskning i dag.

Et tværfagligt universitet med en verdensanskuelse, det giver mere end hundrede programmer i 5 fakulteter:

Pædogogik HUMANIORA Videnskaber Menneskelige og Samfundsvidenskab Teologi og religiøse Sciences

Universitetet i figurerne

9.000 studerende, herunder 1.700 udenlandske studerende og undervisere, der kommer til Angers hvert år for at studere. 187 fuldtidsansatte fakultet og 1.500 fagfolk leverer foredrag som eksperter. 12 fremmedsprog undervises. 10 multimedie sprog laboratorier. 10 forskningslaboratorier. 170 partneruniversiteter rundt om i verden. 3 universitetsbiblioteker omfatter 200.000 bøger. 1 audiovisuelle center, multimedie værelser, WIFI adgang. 17 studieområder.

Vores værdier

Franske nationale grader. Garanteret en personlig opfølgning, små klasser med individuel vejledning. Høj graduering sats: graduering sats for bachelor- tre år af 67% (I forhold til de offentlige universiteter 27%). Høj praktikophold. 170 partneruniversiteter i hele verden: kreditoverførsler og validering af karakterer. Åndelige liv: forskellige aktiviteter, der tilbydes af katolske Campus ministeriet. Kollegieværelser service: bredt udvalg af bedsits, hjemme-ophold eller familie indkvartering, kollegier eller lejligheder. 2 universitetets restauranter inden for gåafstand, mad og forfriskninger til rådighed på campus. Kulturelle aktiviteter og sport: fiktion samfund, internationale kor, filmklub samt bordtennis, volleyball, basketball og meget mere.

Klubber og foreninger

Hos UCO, campus livet er et stort aktiv. Parter, biograf og debatter, sport (50 forskellige sportsgrene til rådighed), musik, teater, interkulturelle aftener, humanitære projekter ... masser af muligheder for at blive involveret, nedsænkes i den franske kultur, og have det sjovt.

Boliger

Du kan vælge:

Opholdstilladelse Studerende (foyer), med halv pension eller fuld pension. Born (med eller uden måltider).

Måltider

På UCO campus, et cafeteria er til din rådighed. I løbet af skoleåret, har du også adgang til universitetets restaurant beliggende i byens centrum (frokost og aftensmad, € 3,20 per måltid).

Sundhed & tilgængelighed

Den UCO campus er udstyret med en sygeafdeling, rådgivning og tjenesteydelser til studerende med handicap. Campus er tilgængeligt for studerende med handicap.

Adgangskrav

Program givet på fransk:

DELF: niveau C1 til sprogundervisning, Niveau B2 for alle andre programmer eller Niveau 4 TCF (med undtagelse af fransktalende elever).

Program på engelsk (Business and Economics): TOEFL score på 79 eller højere / IELTS score på 6,0 eller højere.

Visa

Som regel medmindre du er fritaget, er du forpligtet til at have et visum til at studere i Frankrig. Det skal søges fra den relevante franske ambassade eller konsulat i ansøgerens bopælsland.

Forsikringer

Sygesikring er obligatorisk i Frankrig. Registrering hos den franske sygesikring og dens betaling (ca. 208 €) skal ske ved ankomsten på universitetet i Frankrig.

Placeringer

Angers

UCO Angers - Catholic University of the West

Address
3, place André Leroy
49000 Angers, Pays de la Loire, Frankrig

Laval

UCO Laval - Catholic University of the West

Address
25 Rue du Mans, 53000 Laval, France
Laval, Pays de la Loire, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 43 64 36 64

Nantes

Address
2 rue Saint-Stanislas 44000 Nantes, France
Nantes, Pays de la Loire, Frankrig

Guingamp

UCO Bretagne Nord - Catholic University of the West

Address
Campus de la Tour d'Auvergne BP 90431 - 22204 - GUINGAMP, France
Guingamp, Bretagne, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 96 44 46 46

Vannes

UCO Bretagne Sud - Catholic University of the West

Address
Le Vincin, 56610 Arradon, France
56610 Vannes, Bretagne, Frankrig
Telefonnummer
+33 2 97 46 33 60

Pape'ete

Address
Quartier de la mission Rue du Bon Pasteur Papeete
Pape'ete, Windward Islands, Frankrig

Saint-Denis

Address
46 boulevard de la Trinité 97400 Saint-Denis (La Réunion)
Saint-Denis, Saint-Denis, Reunion (Fr.)