Læs den officielle beskrivelse

Paris 1 University i det enogtyvende århundrede

Rich otte århundreders ekspertise, University of Paris 1 Panthéon-Sorbonne er et af de største franske universiteter. Det sigter mod at blive en af de store centre for forskning og viden om det enogtyvende århundredes Europa.

Beliggende i hjertet af Latinerkvarteret, i en af de mest berømte campus af verden det indtager, med andre universiteter, prestigefyldte bygninger:. Sorbonne, Pantheon, Det Juridiske Fakultet, Institut for Geografi og Institut for kunst og arkæologi reorganiseret i 1971 på et projekt, der kombinerer modernitet og troskab til hans historie, blev Paris 1 bygget på en ordning, der omfatter tværfaglig og innovative humaniora, jura og økonomi. Den traditionelle uddannelse af Frankrigs mest berømte i historie, geografi, filosofi, kunsthistorie, økonomi, jura og statskundskab, blev gradvist tilføjet nye discipliner: billedkunst, matematik anvendt på samfundsvidenskab, administrationsselskaber, uddannelse til job inden for turisme, kultur og kommunikation, osv .. Division dokumentar reference, Paris 1 vært for en af de mest prestigefyldte og vigtige bedrifter i Frankrig gennem mere end halvtreds biblioteker og dokumentationscentre. I hjertet af et tæt net af internationale relationer, som dækker de fem kontinenter, vores universitet spiller en stor rolle i uddannelse af forskere, professorer, dommere, advokater, erhvervsledere og administrationen af Frankrig. Udvikling forskning og uddannelse på mange områder i Europa og internationale relationer, ledelse, kommunikation teknikker, projektet er et af Paris er en af de store europæiske centre for forskning og viden om det enogtyvende århundrede. University Paris 1 i tal 1603 lærere og lærer-forskere og 832 ingeniører, teknikere og administrative medarbejdere velkommen næsten 40.000 studerende, der falder mellem humaniora (32%), juridiske og politiske videnskaber (38%), økonomi og ledelse (22%), institutter og tværfaglig uddannelse (8%).

mere end 200 konferencer og symposier arrangeret af år

14 ph.d.-skoler mødtes i kollegiet af Graduate Schools; 350 doktorafhandlinger om året;

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University Paris 1 Panthéon-Sorbonne

Det første år af kandidatstudier (diplôme Universitaire), MMEF - Matematiske metoder i Økonomi og Finans, er en ... [+]

Første År for Graduerede Studies:

Det første år af kandidatstudier (diplôme Universitaire), MMEF - Matematiske metoder i Økonomi og Finans, er en et-årig, fuld tid, internationalt program, der undervises på engelsk. Kurserne svarer til dem, underviste i det første år af kandidatstudier, som i Bologna-europæiske Academic System er det første år M1 af Masters. Kurserne stammer fra allerede eksisterende kurser på universitetet, med intensive kurser i fransk.

Graden er afsat til uddannelse af elever i brugen af ​​matematiske modeller i økonomi og finansiering: matematisk økonomi, strategisk analyse, beslutning teori, stokastiske modeller, matematisk finansiering og optimering modeller. Uddannelsen er bygget op omkring et stort spektrum af kurser, der har til formål at give viden til modelization af økonomiske og finansielle problemer, for matematisk formalisering og værktøjer til de numeriske løsninger. De nye modeller i finansiering, økonomi og beslutningsteori har brug for en sammenhængende uddannelse på disse områder.... [-]

Frankrig Paris
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk