University of Technology Troyes - UTT

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

UTT centrale missioner er at udføre forskning, levere uddannelse & træning og lette teknologioverførsel. UTT er en fransk institution for videregående uddannelse etableret i 1994. Det er i dag et af de største tekniske skoler i Frankrig. Over 2.500 studerende er registreret på universitetet, indskrevet på bachelor, kandidat-og ph.d.-uddannelser. I den berømte årlige ranking af det franske magasin "L'Etudiant", UTT tager i 2011 en misundelsesværdig 6. plads blandt 65 franske ingeniør skoler.

Tilpassede uddannelser

Standarden femårige ingeniøruddannelse, som er akkrediteret af Frankrigs uafhængige ingeniøruddannelse akkrediteringsorgan, CTI, kan skræddersyes til hver elevs individuelle karriere mål fra det første år. UTT tilbyder fem engineering grader, en kandidatuddannelse med valg af ni specialer, ph.d. forskningsprogram fem fagområder, samt arbejdsrelaterede integreret læring (WIL) moduler, der kombinerer akademisk studie med betalt uddannelse på arbejdspladsen (der fører til enten en erhvervsfaglig grad, en ingeniøruddannelse eller en master).

Researching topkvalitet

Forskningsaktiviteterne på UTT gennemføres af otte hold i Charles Delaunay Institute (ICD). Instituttet fører en tværfakultært tilgang til det centrale tema understøtte alle forskningsindsatsen: risikostyring videnskab og teknologi (RMST), en af ​​de store udfordringer, det moderne samfund står over for.

Stærke bånd til industrien

UTT udvikler og vedligeholder proaktive relationer med industrien gennem fælles forskningsprogrammer med virksomheder og lange praktikophold for sine studerende. UTT er medlem af Carnot Institute Network (sammen med Compiègne University of Technology) og aktivt tilskynder til oprettelse af nye virksomheder.

Innovativ ledelse tilgang

Universitetets engagement i projektet management og analytisk regnskab, kombineret med innovative menneskelige ressourcer praksis, lov UTT at regne blandt Frankrigs første "uafhængige" institutioner fra 1. januar, 2009 efter regeringens University reform lovforslag tager sigte på at yde større selvstændighed til universiteterne at styre deres budget og personale. Universitetet har også etableret et partnerskab baseret Foundation for at støtte sin indsats og langsigtet udvikling.

Blomstrende partnerskaber

UTT er en del af det franske netværk af universiteter i teknologi (UT) sammen Compiègne (UTC) og Belfort-Montbéliard (UTBM). Denne unikke ingeniøruddannelse model, der fremmes af videnskabelig forskning og et tæt samspil med erhvervslivet i Frankrig og videre, er også blevet efterlignet i Kina. I 2005 de tre franske universiteter teknologiske oprettet Shanghai kinesisk-europæisk University of Technology (UTSEUS), som i øjeblikket tæller 1.000 kinesiske og franske studerende.

Placeringer

Troyes

Address
12 rue Marie Curie - CS 42060
10004 Troyes CEDEX, France

10004 Troyes, Grand Est, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig