Læs den officielle beskrivelse

Université Côte d'Azur er en nyligt oprettet klynge af videregående uddannelsesinstitutioner på den franske riviera, der bringer de største aktører inden for videregående uddannelse og forskning i regionen sammen. Université Côte d'Azur sigter mod at udvikle en ny model fra 21. århundrede til franske universiteter baseret på nye interaktioner mellem discipliner, en ny form for koordinering mellem forskning, undervisning og innovation samt stærke partnerskaber med den private sektor og de lokale myndigheder. I januar 2016 vandt Université Côte d'Azur en prestigefyldt "IDEX" -pris fra den franske regering for sit UCAJEDI-projekt, der placerede det blandt de top 10 verdensklasse omfattende universiteter i Frankrig.


Med et overblik

Forskning

 • 4218 personer involveret i forskning i A eller A rangerede laboratorier
 • 493 aktive forsknings- og uddannelsespartnerskaber
 • 53 ANR finansierede projekter
 • 35M euro opnået gennem forskningskontrakter
 • 76 nationale og 48 internationale præmier og priser

Uddannelse

 • 1.700 Ph.D. studerende
 • 8.000 kandidatstuderende
 • 16.000 bachelorstuderende
 • 22 fjernt et e-learning-kursus og mere kommer
 • 59 patenter og 37 licenser
 • Et nyt læringscenter hos SophiaTech fokuserede på innovation og videndeling

International

 • Et ekstraordinært grænseoverskridende område, som i nogle få hundrede kilometer er bærer af verdensklasse mærker (Nice, Sophia Antipolis, Cannes, Grasse, Monaco, Italien)
 • 20% udenlandske studerende
 • 6 universiteter i udlandet
 • 100 EU-finansierede projekter, herunder Det Europæiske Forskningsråd (ERC) tilskud
 • Mere end 100 internationale hold i udlandet

UCA

Universitetet i det 21. århundrede

Université Côte d'Azur består af 13 udestående institutioner, der arbejder sammen som en UNIVERSITET. Vi udfordrer os selv på alle måder. Vi bryder barrierer i næsten alle felter. Vi går ud over grænserne. Vi søger det bedste af os alle, de bedste af jer, for at gøre vores verden bedre.

Omfanget af alt = "UCA samler således alle offentlige og private enheder af højere lære og forskning, kendt og synlig på den internationale scene, der findes på Côte d'Azur. Det innovative karakter af dets karakteristiske samarbejdspraksis vil skabe selvorganiserende betingelser for ekspertise, det vil drive fremkomsten af ​​fremtidig videnskab, uddannelse og innovation.

 • Université Nice Sophia Antipolis (UNS), forskningsintensive, til stede i alle internationale placeringer;
 • To nationale forskningsorganer: CNRS og Inria, henholdsvis multidisciplinær og emblematisk inden for digital videnskab;
 • En anden stjerne, der deltager i alt = "UCAs klynge er Côte d'Azur Observatorium (OCA). Med ca. 450 ansatte ligger på fire steder (Mont Gros og Valrose i Nice, Sophia Antipolis og Plateau de Calern Observatory). af Charles Garnier har OCA en bemærkelsesværdig arkitektonisk og videnskabelig arv. Men langt fra at kigge efter fortiden, er det stadig et internationalt anerkendt forskningscenter inden for jordvidenskab og astronomi-konsort med præcisionsmekanik, højtydende databehandlingscentre og virtuelle observatorier.
 • Center Hospitalier Universitaire (CHU) i Nice, et førende nationalt center for simulering og innovation inden for hæmatologi, biologiske ressourcer og terapier, der placerer grundforskere side om side med medicinske forskere og ingeniører;
 • EDHEC og SKEMA, to fremragende business skoler til stede i alle internationale placeringer; Tilstedeværelsen af ​​to erhvervsskoler, der er til stede i verdensrangeringer, bringer til projektet ud over deres forsknings- og uddannelsesaktiviteter en kultur af kvalitetssikring
 • Et konsortium på seks kunstskoler, der er aktive på den internationale scene, består af verdensklasse virksomheder, garanterer originalets originalitet og vil øge kreativiteten i vores tilgang. Alt i alt giver hver af spillerne et unikt bidrag med høj merværdi og en ny dimension.
 • Center National de Création Musicale, er et af de seks nationale centre for fransk musikalsk skabelse. Dens mission er at formidle og fremme repertoiret for nutidsmusik ved at anvende sine aktiviteter primært på fire akser: produktion, udsendelse, uddannelse og forskning.
 • Ecole Nationale Supérieure d'Art Villa Arson, det er en unik national institution dedikeret til samtidskunst. Det genforenes på et enkelt sted en kunstskole, et kunstcenter, en kunstnerbolig og et specialiseret bibliotek. Bygningen er opført på Patrimoine du XXe siècle
 • Bæredygtig Designskole (SDS), der skaber fremtiden, med et ansvarligt fokus på de fire søjler af bæredygtig udvikling gennem nye og kreative læringsmetoder i partnerskab med industrien.
 • Ecole Supérieure de Danse de Cannes Rosella Hightower Siden oprettelsen i 1961 er Ecole Superieure de Danse de Cannes Rosella Hightower blevet en af ​​verdens førende professionelle danseskoler med hensyn til klassisk ballet, moderne dans og jazz-træning. ESDC's partnerskaber med professionelle dansevirksomheder, blandt andet Les Ballets de Monte-Carlo, eller internationale konkurrencer som Le Prix de Lausanne.
 • Conservatoire National à Rayonnement Régional de Nice (CNRR). Konservatoriet har siden 1957 taget imod mere end 50.000 studerende fra over 50 forskellige lande, og det har hilst velkommen en række flotte musikere, enten som studerende eller som lærere fra hele verden.


alt = "UCAs ambitioner

Forskning, Opret, Innovere

Université Côte d'Azur blev oprettet i 2015 for at bringe den kollektive ambition fra de store aktører inden for videregående uddannelse og forskning på den franske riviera til livs. Som en højere uddannelsesklynge, der omfatter et stort forskningsuniversitet, er flere forskningsinstitutter og laboratorier på eliteniveau, elite business schools og en gruppe internationalt anerkendte kunst- og designskoler alt godt placeret til at give tværfaglige, kreative løsninger til de komplekse udfordringer, der skyldes en hurtigt skiftende verden.

Bygget på den franske riviers rige historie som et center for kunstnerisk og teknologisk innovation og som hjemsted for Europas største teknologipark (Sophia Antipolis) er vores vision baseret på videnskabelig og uddannelsesmæssig ekspertise, et stærkt internationalt fokus, dybe forbindelser med lokale industrielle og statslige partnere og et resolut tværfagligt perspektiv. Vores forsknings- og uddannelsesprogrammer er frugten af ​​dekompartmentaliserede interaktioner mellem discipliner, inddragelse af menneskelige, kunstneriske og ledelsesdimensioner til vores projekter og et stramt fundament baseret på kvantitative, digitale og data-drevne tilgange.

Som en anerkendelse af vores ambitiøse dagsorden og videnskabelige ekspertise blev alt = "UCA i januar 2016 tildelt en prestigefuld" IDEX "(Excellence Initiative) -pris fra den franske regering, der placerede alt =" UCA blandt en lille gruppe højt profilerede, verdensklasse franske universiteter og yder en bevilling til at hjælpe os med at nå vores mål om at omdanne vores universitet og vores region. Vi har også for nylig vundet en række andre store nationale priser til støtte for vores aktiviteter inden for især efteruddannelse, bacheloruddannelse og kandidatuddannelse og iværksætteri.

Med over 20% af vores fakulteter og studerende fra udlandet er alt = "UCA stærkt vendt mod omverdenen, et aspekt, som konstant styrkes med oprettelsen af ​​elit internationale partnerskaber og udviklingen af ​​nye internationale uddannelsesprogrammer, der vil blive undervist helt på engelsk. Der er også skabt nye tjenester til at tiltrække internationale forskere og studerende og lade dem bosætte sig i regionen samt hjælpe universitetsfakultetet med at offentliggøre deres forskning i top internationale tidsskrifter.

alt = "UCA arbejder også på at udvikle iværksætterkompetencer blandt sine forskere og studerende. En række nye programmer sigter mod at inspirere iværksætterånden hos studerende på alle niveauer og give dem de nødvendige redskaber til at nå deres drømme. ideer er også kernen i mange virksomheder i regionen, om de er baseret på universitetsforskning eller grundlagt af et medlem af universitetet.

Endelig stræber alt = "UCA om at være en katalysator, der vil omdanne Côte d'Azur-regionen og bidrage til sin vækst ved at levere løsninger på forretningsproblemer gennem konsulentvirksomhed, efteruddannelse og ved at godkende opdagelser til nye og eksisterende virksomheder Den konstante udveksling af ideer mellem universitetet og regionen er en vigtig bidragyder til vækst og succes. Meget af alt = "UCAs ledende forskning kan oversættes til løsninger, produkter og virksomheder, der vil gavne både samfund og økonomi.

Programmer undervist i:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Université Côte d’Azur (UCA)

MSc i "Biobanks og Complex Data Management" åbner øjeblikkelige karrieremuligheder i en række sektorer som industrielle laboratorier for folkesundhed, medicin og biotekno ... [+]

MSc i "Biobanks og Complex Data Management" åbner øjeblikkelige karrieremuligheder i en række sektorer som industrielle laboratorier for folkesundhed, medicin og bioteknologi og landbrugsindustrien.

Grad: Master of Science (MSc)FI (indledende uddannelse) / FC (Executive Training) / FP (fortsat uddannelse)Varighed: 2 årBeliggenhed: Nice Campus Pasteur / Sophia AntipolisSprog: Engelsk

En Biobank er et biologisk materialedirektorat, der samler, behandler, opbevarer og distribuerer biospecimens til støtte for en videnskabelig undersøgelse. Hovedformålet med denne kandidatuddannelse er at erhverve viden, erfaring og praktiske færdigheder, der kvalificerer kandidater til at arbejde i det tværfaglige område for biobanking (mennesker, dyr, planter og andre levende organismer) og komplekse datahåndtering.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

For at vokse den næste generation af videnskabsmænd i plantebeskyttelse opfylder BOOST krav i miljøvenlige planteproduktionsteknologier ved at producere den næste generat ... [+]

For at vokse den næste generation af videnskabsmænd i plantebeskyttelse opfylder BOOST krav i miljøvenlige planteproduktionsteknologier ved at producere den næste generation af videnskabsfolk og fagfolk inden for plantesundhed.Grad: Master of Science (MSc)FI (indledende uddannelse) / FC (Executive Training) / FP (fortsat uddannelse)Varighed: 2 årBeliggenhed: Sophia Antipolis / Institut Sophia AgrobiotechSprog: Engelsk

Gennemførelse af miljøvenlige planteproduktionsteknologier, der minimerer farerne og risici for menneskers sundhed og miljøet, er en stor udfordring på verdensplan. Denne udfordring står over for alle økonomiske sektorer, der producerer eller anvender planter: landbrug, landbrugsfødevarer, kosmetik, farmaceutik.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

Deltag i det mest strategiske område i den digitale økonomi og lær dets grundlæggende metoder og algoritmer med "Data Science" MSc-programmet på Université Côte d'Azur! ... [+]

Deltag i det mest strategiske område i den digitale økonomi og lær dets grundlæggende metoder og algoritmer med "Data Science" MSc-programmet på Université Côte d'Azur!Grad: Master of Science (MSc)FI (indledende uddannelse) / FC (Executive Training) / FP (fortsat uddannelse)Varighed: 2 årBeliggenhed: Nice Campus ValroseSprog: Engelsk

Datalogi er et fremtrædende aktivitetsområde, som i de kommende år bliver stadig vigtigere for den digitale økonomi. Dette krav skyldes primært vores stigende kapacitet inden for dataindsamling og -behandling. "Data Science" MSc på Université Côte d'Azur forbereder fremtidige specialister inden for matematiske teknikker og edb-værktøjer, der er nødvendige for udvinding af viden fra masser af data.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

Beregningsbiologi er en tværfaglig tilgang til adressering og løsning af aktuelle problemer inden for biologi og medicin ved hjælp af metoder, der stammer fra matematik, ... [+]

Træn den næste generation af videnskabsmænd eksperter i databehandling biologi og biomedicinsk datalogi.Grad: Master of Science (MSc)FI (indledende træning)Varighed: 2 årBeliggenhed: Sophia AntipolisSprog: EngelskWebsted: href = "http://univ-cotedazur.fr/en/idex/formations-idex/qcsbd/

Beregningsbiologi er en tværfaglig tilgang til adressering og løsning af aktuelle problemer inden for biologi og medicin ved hjælp af metoder, der stammer fra matematik, fysik og datalogi. Dette program vil give potentielle individer mulighed for at lære at præcist forstå et biologisk spørgsmål, begrebsmæssige biologiske fænomener med en matematisk model, der integrerer observationsdata og finde en passende måde at løse det på.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

Naturlige og menneskeskabte risici og risici tegner sig for hundredtusinder af dødsfald og milliarder dollars i skader hvert år i en sammenhæng med global opvarmning og h ... [+]

M.Sc. giver færdigheder i risikostyring, og især i risikomodellering, for bedre at forudsige og håndtere miljøfarer og risici.Grad: Master of Science (MSc)FI (indledende træning)Varighed: 2 årPlacering: IMREDDSprog: Engelsk

Middelhavsmiljøet kombinerer høj befolkningstæthed, hurtig ombygningsændring og ekstreme klimatiske begivenheder i et IPCC-globalt klimaforandrings hotspot. Regionen er udsat for ødelæggende oversvømmelser og skovbrande ud over en bred vifte af økologiske farer. Nærhed til Alperne og havet bidrager til yderligere at udsætte befolkningen for geohazards, såsom massebevægelser, jordskælv og kystnære oversvømmelser / tsunamier. Få områder i verden koncentrerer så mange miljøfarer og risici som i det sydøstlige Frankrig, så det er en ideel ramme for at lære om risikostyring.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

Mod4NeuCog er et elite MSc-program i modelleringen af ​​neuronale og kognitive systemer, der er designet til at uddanne de tværfaglige forskere i morgen. Mod4NeuCog har g ... [+]

Mod4NeuCog er et elite MSc-program i modelleringen af ​​neuronale og kognitive systemer, der er designet til at uddanne de tværfaglige forskere i morgen.Grad: Master of Science (MSc)FI (indledende uddannelse) / FIA (lærlingeaftale) / FC (Executive Training) / FP (fortsat uddannelse) / PRO (professionaliseringskontrakt)Varighed: 2 årBeliggenhed: Sophia AntipolisSprog: Engelsk

Mod4NeuCog har gennem sine innovative metoder til mentoring til formål at fremme naturlig nysgerrighed og autonomi hos eleverne. Målet er at udvikle aktive forskere i grænsefladen af ​​anvendt matematik og kognitiv videnskab.

mål

Kandidater vil have erhvervet den grundlæggende viden i matematik, statistik, datalogi, biologi og kognitiv videnskab, der er nødvendig for at modellere neurokognitive systemer.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

En tværfaglig studieoplevelse på smart byinnovationer og forretningsløsninger udløst af overgangen til bæredygtige bymiljøer. Programmet fremmer talenter i udvikling og i ... [+]

En tværfaglig studieoplevelse på smart byinnovationer og forretningsløsninger udløst af overgangen til bæredygtige bymiljøer.Grad: Diplom UniversitaireVarighed: 1 årFI (indledende uddannelse) / FC (Executive Training) / FP (fortsat uddannelse)Beliggenhed: Nice / IMREDDSprog: Engelsk

Programmet fremmer talenter i udvikling og implementering af innovative, smarte byprojekter. Eksperter fra den akademiske verden og industrien foreslår en innovativ læringserfaring, der giver deltagere den rette kompetence til at trives i et hurtigt udviklende beskæftigelseslandskab.

Programmet er skræddersyet også til at passe regering og erhvervslivet fagfolk søger karriereudvikling.

mål... [-]
Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

Engagere i en tværfaglig tilgang til vurdering af marine biologiske ressourcer og deres videnskabelige, økonomiske og sociale værdier. Da vi kun nu begynder at afdække ha ... [+]

Engagere i en tværfaglig tilgang til vurdering af marine biologiske ressourcer og deres videnskabelige, økonomiske og sociale værdier.Grad: Master of Science (MSc)FI (indledende uddannelse) / FC (Executive Training) / FP (fortsat uddannelse)Varighed: 2 årBeliggenhed: Nice Campus Valrose og Sophia AntipolisSprog: EngelskHjemmeside: href = "http://app.univ-cotedazur.fr/marres

Da vi kun nu begynder at afdække havets rolle i vores samfund, er det afgørende at samle videnskabelige, økonomiske og samfundsmæssige interessenter. Den større forståelse af marine økosystemer, som forskere tilbyder, åbner nu helt nye, samfundsøkonomiske muligheder. Idéen: Udvikle vores viden om havet for bedre at værdsætte og beskytte dets ressourcer.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Université Côte d’Azur (UCA)

MSc "Flavour Management ... [+]

MSc "Flavour ManagementGrad: Master of Science (MSc)FI (indledende uddannelse) / FC (Executive Training) / FP (fortsat uddannelse)Varighed: 2 årBeliggenhed: GrasseSprog: Engelsk

Grasse er den globale hovedstad af parfume og er vært for alle niveauer af smags- og duftindustrien. Alle elementer i parfumeindustrien er udviklet og forarbejdet i denne region.

Formålet med denne grad er at uddanne fremtidige branchefolk og give adgang til tværfaglig uddannelse i en interkulturel sammenhæng på Grasse-webstedet.

mål

Programmet tilbyder højkvalitetsuddannelse fra kvalificeret personale fra UNS og EDHEC og ekspertisen hos vores partnere (virksomheder, institutioner, universiteter).... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Campus Valrose, Batiment M
28 avenue Valrose
Nice cedex 2

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, 06108 FR
Social Media